» » » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Σούπερ Λιγκ: Θέλει νίκη ο ΠΑΟΚ. Μπορεί;


15:00 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ
Προϊστορία (από 2012): 1-1-3
Α’ γύρος: ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ήταν κακός στη Νέα Σμύρνη και έχασε εύκολα από τον Πανιώνιο με 3-0. Επηρεάστηκε πολύ από το πρώτο γκολ στο 47’, που ήταν από εμφανέστατη θέση οφσάιντ. Στο 71’ και 86’ τα άλλα δύο. Δε δείχνει να ξεπερνάει την κοιλιά που κάνει το τελευταίο διάστημα, μένοντας για 6η αγωνιστική χωρίς νίκη (0-2-4), και το όνειρο της Ευρώπης μάλλον πάει περίπατο, έχοντας 7 βαθμούς διαφορά πλέον από τον ΠΑΣ. Το μόνο σίγουρο στα 4 τελευταία είναι το τρίποντο με τη Νίκη, αλλά και τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι στα μέτρα του (Πλατανιάς εκτός, Βέροια εντός). Τρομερή η αφλογιστία του, αφού στο ίδιο διάστημα που δεν έχει κερδίσει, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει κιόλας. Ο Μπεχαράνο ξεπέρασε το πρόβλημά του και είναι στη διάθεση του Χάβου. Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Κούσας (19 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και ο δεξιός μπακ Κουτρουμάνος (18 συμμ.).
Εντός: 7-3-4
Γκολ: 22-11
Τελευταία 5: 0-1-4
ΚΑΛΛΟΝΗ: Είχε ρεπό την προηγούμενη εβδομάδα, μιας και ήταν προγραμματισμένος ο αγώνα με τη Νίκη. Το τρίποντο ήρθε στο καλύτερο σημείο, αφού προερχόταν από δύο κολλητές εκτός έδρας ήττες, από Λεβαδειακό (0-3) και Πλατανιά (0-1) και εξασφάλισε την παραμονή, αν και έχει άλλο ένα τρίποντο «δώρο», από τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας με τον ΟΦΗ, οπότε δε θα είχε πρόβλημα έτσι κι αλλιώς. Νο goal τα 4 από τα 5 ματς εναντίον στον Παναιτωλικό. Εκτός ο κίπερ Χογκ (29 συμμ.) και οι κεντρικοί αμυντικοί Βαλιός (15 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Κριπιντίρης (5 συμμ.).
Εκτός: 1-6-8
Γκολ: 11-21
Τελευταία 5: 3-0-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Ο Παναιτωλικός έδειχνε ικανός για την είσοδο στα πλέι-οφ, αλλά αποφάσισε να… αυτοκτονήσει. Κόντρα στην Καλλονή πάντως, είναι ικανός να επιστρέψει στις νίκες και να διεκδικήσει όσα μπορεί μέχρι το τέλος. Άσος στο 1.60 (Betshop).

17:15 ΞΑΝΘΗ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Προϊστορία (από 2004): 8-4-6
Α’ γύρος: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ 0-2
ΞΑΝΘΗ: Την Μεγάλη Πέμπτη έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, νικώντας στο Καυτατζόγλειο τον Ηρακλή με 1-0, χάρη στο πολύ όμορφο γκολ του Κλέιτον μόλις στο 7’. Ο επαναληπτικός στις 29 του μήνα στα Πηγάδια. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την δίκαιη ήττα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-2), που φρέναρε την πορεία της και την άφησε 4 βαθμούς μακριά από την πεντάδα. Ο Λουτσέσκου πιστώνεται το μεγαλύτερο κομμάτι της μεταμόρφωσης της Ξάνθης στο δεύτερο μισό και πολιορκείται από πολλούς συλλόγους. Θα είναι πολύ δύσκολα για τον Πανόπουλου να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν. Αήττητη από τον Εργοτέλη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους (3-2-0). Νο goal οι 7 από τις 8 τελευταίες φορές που τον φιλοξένησε, under οι 6 από τις 7 πιο πρόσφατες. Τιμωρημένοι ο δεξιός μπακ Μπαξεβανίδης (23 συμμ./3 ασίστ) και ο εξτρέμ Σολτάνι (27 συμμ./6 γκ./4 ασίστ). Εκτός ο κίπερ Ζαρόπουλος (5 συμμ.).
Εντός: 8-6-1
Γκολ: 25-13
Τελευταία 5: 3-0-2
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Η κατάσταση μοιάζει καταδικαστική για τον Εργοτέλη, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι η τρίτη ομάδα, μετά από Νίκη και ΟΦΗ, που θα φύγει από την κατηγορία. Η διαφορά των 9 πόντων από τη σωτηρία δεν καλύπτεται εύκολα. Ο μοναδικός λόγος που διατηρεί ελπίδες είναι η νίκη στο τελευταίο παιχνίδι του με τον Πανθρακικό στο Ηράκλειο, όπου επικράτησε με 2-1. Παλικαρίσια μάλιστα η νίκη, αφού είχε προηγηθεί στο 22’ με τον Χαλκιαδάκη, ισοφαρίστηκε στο 67’, στο 82’ έμεινε με 10, χάνοντας τον Γιουσούφ, αλλά κατάφερε δύο λεπτά αργότερα να πάρει τη νίκη, χάρη στο γκολ του Τζιλάς. Εξαιρώντας Νίκη και ΟΦΗ, έχει τη χειρότερη άμυνα στην Σούπερ Λιγκ (56). Παρελθόν αποτελεί ο επιθετικός Σολάρι (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), που αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Φιντέλεφ (7 συμμ./1 γκ.), δεξιός μέσος Καζναφέρης (18 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Μπουρσέλης (4 συμμ.). Τιμωρημένος ο εξτρέμ Γιουσούφ (24 συμμ./6 γκ./3 ασίστ).
Εκτός: 3-3-9
Γκολ: 12-27
Τελευταία 5: 2-0-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Για την Ξάνθη ακολουθεί ο αγώνας με τον ΠΑΟ, λίγες μέρες πριν τον επαναληπτικό με τον Ηρακλή. Σε εκείνο το ματς μπορεί να τη δούμε και αδιάφορη. Σήμερα όμως έχει την ευκαιρία για τη νίκη. Θα πέσουν κορμιά, με τον Εργοτέλη να παίζει μία κατηγορία, αλλά αγωνιστικά βλέπουμε άσο (1.70 Novibet)

19:30 ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΟΚ
Προϊστορία (από 2004): 1-4-7
Α’ γύρος: ΠΑΟΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ 2-1
Κύπελλο: ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΟΚ 0-0
ΚΕΡΚΥΡΑ: Προέρχεται από δύο κολλητές εκτός έδρας ήττες, μέσα στο πρόγραμμα πάντως, αφού έγιναν κόντρα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο. Στο τελευταίο χρονικά αγώνα στο Περιστέρι ήταν κακή και δεν μπόρεσε να απειλήσει, δεχόμενη δύο γκολ μέχρι το 50’. Ανέβηκε μετά το 60’, κατάφερε να σκοράρει με τον Κόντο στο 66’, αλλά από κει και πέρα παρά την κατοχή δεν πέτυχε κάτι περισσότερο. Με 40 βαθμούς στο σακούλι, μόνο τα τυπικά μένουν για την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής. Για αυτό το λόγο έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν και οι ανανεώσεις, ξεκινώντας από Κόντο, Κουτζαβασίλη, Ντιμιτρόφσκι, ενώ προσπαθεί να κρατήσει και τον Γκαζαριάν. Υποδέχεται για 2η φορά φέτος τον ΠΑΟΚ. Η πρώτη ήταν στο κύπελλο στις αρχές Ιανουαρίου, όπου έμειναν στο 0-0. Χωρίς απουσίες σήμερα.
Εντός: 9-3-3
Γκολ: 25-12
Τελευταία 5: 3-0-2
ΠΑΟΚ: Απαραίτητη η νίκη με τη Ξάνθη, που ήρθε δίκαια, αλλά και με διαιτητική εύνοια. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχει βρει ξανά τα πατήματα του, ειδικά με την κακή κατάσταση που βρίσκεται ο Αθανασιάδης και πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του (21’, 54’). Είχε τον έλεγχο, αλλά μετά τη μείωση στο 73’ είχε αρκετό άγχος, με τον κόσμο να μην κρύβει την απογοήτευση του για ακόμη μια φορά. Όχι άδικα, αφού από διεκδικητές του τίτλου, βλέπουν την ομάδα του να μην μπορεί να τερματίσει ούτε δεύτερη! Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (54). Παραμένει χωρίς εκτός έδρας ισοπαλία μετά από 15 εξόδους στο πρωτάθλημα (8-0-7). Αήττητος από την Κέρκυρα στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις τους (4-3-0). Μετά τους Κατσικά, Τζανδάρη και ο Σπυρόπουλος (6 συμμ.), που δεν υπολογιζόταν, έλυσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ. Εκτός ο αμυντικός μέσος Μαντούρο (10 συμμ./1 γκ.) και ο Σαλπιγγίδης (22 συμμ./3 γκ./5 ασίστ).
Εκτός: 8-0-7
Γκολ: 26-28
Τελευταία 5: 2-2-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Απρόβλεπτος ο ΠΑΟΚ, δεν μπορείς εύκολα να τον εμπιστευτείς, με τα πολλά λάθη που είναι συνηθισμένος να κάνει, ειδικά στα εκτός έδρας. Η Κέρκυρα δεν είναι αμελητέα ποσότητα και ικανή να αποφύγει την ήττα. Ρισκάρουμε στην πολύ υψηλή ισοπαλία (4.20 Interwetten.gr), σημείο που δεν έχει εμφανίσει φέτος ο Δικέφαλος μακριά από την Τούμπα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση