» » » » » Στέρλινγκ: «Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα»


Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ραχίμ Στέρλινγκ απέρριψε τα όσα του έχει προσάψει ο αγγλικός τύπος για το ότι είναι άνθρωπος που προσπαθεί να «αρπάξει» χρήματα, σε συνέντευξη του την Τετάρτη, μετά από την αποτυχία να προχωρήσει η συμφωνία με την ομάδα του για την επέκταση του συμβολαίου του.
Ο 20χρονος άγγλος άσος και μελλοντικό αστέρι, έχει γίνει αντικείμενο για έντονες φημολογίες στα βρετανικά μέσα, μετά τις προσπάθειες της Λίβερπουλ να επεκτείνει το συμβόλαιο του και μετά το καλοκαίρι του 2017 όταν θα λήξει.
Αναφορές θέλουν τον Στέρλινγκ να έχει απορρίψει τη νέα προσφορά που του έκανε η Λίβερπουλ, η οποία φτάνει τις £100.000 (περίπου 135.000 €) την εβδομάδα, αλλά ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ισχύουν τα όσα του προσάπτουν, ότι δηλαδή προσπαθεί να κάνει «παζάρια» στον σύλλογο για να πετύχει καλύτερη προσφορά. Η διαφορά άλλωστε είναι μεγάλη, μιας και τώρα αποζημιώνεται κάτι λιγότερο από το 1/3 της προσφοράς της Λίβερπουλ, δηλαδή £30.0000.
«Δε θέλω να με περνάνε για έναν 20χρονο που κυνηγάει το χρήμα (money-grabber)», δήλωσε ο Στέρλινγκ σε συνέντευξη του στο αθλητικό site του BBC. «Θέλω να με βλέπουν σαν ένα παιδί που αγαπάει το ποδόσφαιρο».
Ο Ρότζερς πάντως είναι πιο αισιόδοξος, αφού πρόσφατα δήλωσε ότι αναμένει η συμφωνία με τον Στέρλινγκ να κλείσει πριν το τέλος της σεζόν.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση