Το 42ο πρωτάθλημα στην ιστορία του πανηγυρίζει από σήμερα ο Ολυμπιακός, που επικράτησε του Λεβαδειακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 4-0 και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, αφού ήταν από την αρχή μεγάλο φαβορί στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος.
Τυπικά χρειαζόταν νίκη σήμερα για να στεφθεί πρωταθλητής, αλλά η ήττα του Παναθηναϊκού νωρίτερα από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή τον… έστεψε νωρίτερα από ότι θα περίμενε. Το χρέος πάντως ο ίδιος το έκανε.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους ερυθρόλευκους ο Τσόρι Ντομίνγκες, που σημείωσε δύο τέρματα (44’, 61’) και έβγαλε τις ασίστ στο δεύτερο για τον Μπενίτες (55’) και στο τέταρτο για τον Φορτούνη. Ο Παραγουανός επιθετικός είχε βγάλει και αυτός με τη σειρά του την ασίστ στον Τσόρι στο πρώτο.
Ο Ολυμπιακός μπήκε χαλαρά στο παιχνίδι και έδωσε αρκετούς χώρους στους φιλοξενούμενους, που τον απείλησαν δύο φορές. Όλα όμως άλλαξαν στο 25’, όταν ο Σηφάκης αντίκρισε την κόκκινη γιατί ακούμπησε τη μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής. Οι πρωταθλητές άργησαν να το εκμεταλλευτούν, αλλά τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ λίγο πριν το ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ορεξάτοι στην επανάληψη και θέλησαν να αποζημιώσουν τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να πανηγυρίσει τον τίτλο, διπλασιάζοντας τα τέρματά του στο 55’ και τελειώνοντας το παιχνίδι 6 λεπτά αργότερα.
Ο Λεβαδειακός δεν είχε τίποτα να χάσει και δεν κλείστηκε, δημιουργώντας τουλάχιστον δύο καλές ευκαιρίες, με τον Ολυμπιακό να χάνει επίσης ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμα του. Τελικά αυτό συνέβη στις καθυστερήσεις με τον Φορτούνη, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 66΄.
Το τέλος του αγώνα βρήκαν παίχτες και προπονητές να πανηγυρίζουν τον τίτλο, με τον κόσμο να το διασκεδάζει μαζί τους. Τα πανηγύρια των παιχτών συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια, με τις γνωστές σαμπάνιες.
Συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο – Μαζουάκου, Μποτία, Σιόβας, Σαλίνο (Φορτούνης 66’) – Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Χάρα, Ντοσεβί (Ελαμπντελαουί 60’), Ντομίνγκες – Μπενίτες (Μήτρογλου 67’)
Λεβαδειακός: Σηφάκης – Στάθης, Πιντέρ (Τριποτσέρης 80’), Τόμας, Μιλιάζες – Πελέ, Ζίτο, Μαχαίρας (Μάγκας 63’), Μπουσταμάντε (Στρατηλάτης 29’), Γιακουμάκης – Πουλίδο


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση