» » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Bundesliga: Μάχη με πολλά γκολ στην Φρανκφούρτη


21.30 ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
Προϊστορία: 32-22-28
Πέρυσι: ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1-0
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: Ήττα εντός προγράμματος στο Μόναχο από την Μπάγερν με 3-0 το περασμένο Σάββατο. Από το 15ο λεπτό κυνηγούσε το σκορ και η ήττα της «σφραγίστηκε» με άλλα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Επικεντρώθηκε γρήγορα στην σημερινή αναμέτρηση, που είναι και αυτή δύσκολη με την φορμαρισμένη Γκλάντμπαχ και αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για ένα εισιτήριο στην Ευρώπη θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Τραυματίας ο πρώτος σκόρερ Μέιερ (26 συμ./19 γκολ). Συμπλήρωσε κάρτες ο μέσος Στεντέρα (21 συμ./3 γκολ).
Εντός: 7-4-3
Γκολ: 51-57
Τελευταία 5: 1-1-3
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ασταμάτητη ακόμη και στα μεγάλα παιχνίδια, όπως ήταν αυτό με αντίπαλο την Ντόρτμουντ, την οποία κέρδισε άνετα με 3-1. Εξαιρετική εμφάνιση για την Γκλάντμπαχ, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με τον Βεντ για να παραλάβουν την σκυτάλη στην συνέχεια ο Ράφαελ στο 32′ και ο Νόρντβαϊτ στο 67′. Τέσσερα διαδοχικά τρίποντα για την ομάδα του Λουσιάν Φαβρ, που θα είναι εντός τετράδας στην Μπουντεσλίγκα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Μοναδική απουσία αυτή του έμπειρου στόπερ Στραντσλ (19 συμ.).
Εκτός: 5-5-4
Γκολ: 44-22
Τελευταία 5: 4-1-0
Προβλέψεις στοιχήματος: Ματσάρα στην Φρανκφούρτη, αφού οι δύο ομάδες σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση. Πιθανό το over 2,5 και το 1,70 της Novibet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση