» » » » » » » » Στοίχημα Προγνωστικά Bundesliga: Ζαλισμένοι οι «λύκοι»


16.30 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Προϊστορία: 38-33-32
Πέρυσι: ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1-0
ΒΕΡΝΤΕΡ: Η άμυνα της ήταν και πάλι το αδύνατο της σημείο στην εκτός έδρας ήττα από την Στουτγάρδη με 3-2. Μάλιστα το τρίτο γκολ από την αντίπαλο ήρθε στις καθυστερήσεις και ενώ η απένεντι ομάδα έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο για την Βέρντερ Βρέμης, αρνητικό σερί που την κράτησε τέσσερις βαθμούς μακριά από την έκτη Άουγκσμπουργκ. Μάλιστα, με 57 γκολ παθητικό διαθέτει μαζί με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης την χειρότερη αμυντική επίδοση της Μπουντεσλίγκα. Τραυματίες ο στόπερ Γκαρσία (24 συμ.), ο μπακ Καλντιρόλα (7 συμ./1 γκολ), ο μέσος Λόρεντσεν (2 συμ./1 γκολ) και ο επιθετικός Μπάρτελς (26 συμ./4 γκολ).
Εντός: 6-4-4
Γκολ: 43-57
Τελευταία 5: 1-2-2
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Φως στο τούνελ δεν βλέπει το Αμβούργο και πάει φουλ για υποβιβασμό. Όχι τόσο για το ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά γιατί η εικόνα του είναι αποκαρδιωτική. Πάντως η διοίκηση προσέλαβε τον Μπρούνο Λαμπαντία στην θέση του προπονητή, με στόχο να αλλάξει κάπως το κλίμα και να σωθεί η παρτίδα της παραμονής. Στον πρόσφατο αγώνα με την Βόλφσμπουργκ γνώρισε την ήττα με 2-0 εντός έδρας και ήταν η τέταρτη στην σειρά. Δεν σκοράρει με τίποτα η ομάδα του μεγάλου λιμανιού. αλλά βαθμολογικά έχει ακόμη επαφή με την Πάντερμπορν που είναι σε θέση μπαράζ, αλλά και σε αυτήν που σώζεται απευθείας. Τιμωρημένος ο στόπερ Τζουρού (27 συμ.). Τραυματίες ο δεξιός μπακ Ντικμάιερ (20 συμ.) και ο χαφ Ντίαζ (5 συμ.).
Εκτός: 2-3-9
Γκολ: 16-43
Τελευταία 5: 0-1-4
Στοίχημα προγνωστικά: Με την εικόνα που έχουμε από τις δύο ομάδες, η Βέρντερ Βρέμης έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο. Άσος και 2,01 από την Interwetten.gr.


18.30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΛΚΕ
Προϊστορία: 11-13-12
Πέρυσι: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΛΚΕ 4-0
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Εφιαλτικό το βράδυ της Πέμπτης για τους «λύκους» και η ήττα με 4-1 εντός έδρας από τη Νάπολι τα λέει όλα. Σαφώς και χρειάζεται ένα θαύμα πλέον στην Ιτταλία για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League. Στο πρωτάθλημα δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, αφού μόνο με «αυτοκτονία» θα χάσει την δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τελευταία κέρδισε με 2-0 μέσα στο Αμβούργο και αυτή ήταν η τρίτη νίκη στην πρόσφατη τετράδα αγώνων στην Μπουντεσλίγκα (3-1-0). Οπότε συνεχίζει χωρίς άγχος μέχρι το τέλος, αλλά και για το σημερινό ενδιαφέρον ματς με την Σάλκε. Τραυματίας ο μεσοεπιθετικός Χαντ (14 συμ./2 γκολ).
Εντός: 12-2-0
Γκολ: 62-30
Τελευταία 5: 3-1-1
ΣΑΛΚΕ: Τίποτα δεν της πάει καλά πλέον και το «τρένο» του Champions League δείχνει να έχει χαθεί. Στο ματς με την Φράιμπουργκ έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να βάλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και να μην μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο από το ισόπαλο 0-0. Με διαφορά 10 πόντων από την τέταρτη Λεβερκούζεν, το μόνο που έχει να κάνει είναι να διατηρηθεί εντός πρώτης εξάδας, αφού αρκετές ομάδες καραδοκούν. Πολύ δύσκολο και το σημερινό παιχνίδι με την δεύτερη Βόλφσμπουργκ. Τιμωρημένος ο μέσος Χέγκερ (23 συμ./1 γκολ). Τραυματίες ο στόπερ Αϊχάν (15 συμ.), ο μέσος Κίρχοφ (13 συμ.) και ο εξτρέμ Ομπάσι (6 συμ.).
Εκτός: 3-3-7
Γκολ: 37-31
Τελευταία 5: 1-3-1
Στοίχημα προγνωστικά: Ενδιαφέρον παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν. Η Σάλκε δεν έχει να χάσει τίποτα πλέον και θα παίξει ανοιχτά. Πάμε με το over 2,5 και το 1,68 της Netbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση