» » » » » » Ολλανδία: Προτελευταία αγωνιστική


15.30 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ
Προϊστορία: 17-3-0
Πέρυσι: ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ 2-1
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Μπορεί να είχε κατακτήσει τον τίτλο και μαθηματικά, έχοντας γιορτάσει το επίτευγμα της, αυτό δεν την εμπόδισε να κάνει ζημιά στην Εξέλσιορ, την οποία κέρδισε πριν την διακοπή εκτός έδρας με 3-2. Μάλιστα, το νικητήριο γκολ μπήκε στις καθυστερήσεις με τον Λοκαντία, ενώ προηγουμένως είχαν σκοράρει ο Βιναϊλντούμ, με τον Ντιπέι. Η ομάδα του Φιλίπ Κοκού περιμένει την λήξη του πρωταθλήματος και την σχεδίαση της νέας περιόδου, που θα την φέρει εκ’ νέου στους ομίλους του Champions League. Τιμωρημένος ο στόπερ Μίρεν (14 συμ./1 γκολ). Τραυματίες οι μπακ Αρίας (21 συμ./1 γκολ), Μπρένετ (18 συμ./1 γκολ), ο μέσος Χέντρικς (20 συμ./1 γκολ) και ο εξτρέμ Τζόζεφσουν (15 συμ./2 γκολ).
Εντός: 15-0-1
Γκολ: 87-29
Τελευταία 5: 4-0-1
ΧΕΡΑΚΛΕΣ: Στην κατάλληλη χρονική στιγμή πήρε μπρος και έτσι αποφεύγει μια και καλή οποιαδήποτε περιπέτεια για παραμονή με αγώνες μπαράζ. Αυτό το πέτυχε με τις τρεις νίκες που πέτυχε στην τελευταία τετράδα αγώνων, με πιο πρόσφατη το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μπρέντα με 3-1, ομάδα με τον ίδιο ακριβώς στόχο. Οπότε μπορεί να αισθάνεται πιο άνετη από εδώ και στο εξής και στα δύο παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Αμφίβολοι ο μέσος Τσίομερ (25 συμ.), ο στόπερ Φελντμάτε (21 συμ./2 γκολ) και ο εξτρέμ Τανάνε (19 συμ./5 γκολ).
Εκτός: 6-0-10
Γκολ: 46-62
Τελευταία 5: 3-0-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς ιδιαίτερο άγχος οι δύο ομάδες και αναμένεται να προσφέρουν σκορ και θέαμα. Με ρίσκο στο over 3,5 και το 2,02 από τον Stoiximan.


15.30 ΑΓΙΑΞ – ΚΑΜΠΟΥΡ
Προϊστορία: 7-1-1
Πέρυσι: ΑΓΙΑΞ – ΚΑΜΠΟΥΡ 1-1
ΑΓΙΑΞ: Από τις πλέον αδιάφορες ομάδες ο Άγιαξ, που δεν μπορεί να πάει κάπου καλύτερα από την δεύτερη θέση, αλλά ούτε να πέσει από αυτήν. Προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, μία με Μπρέντα και μία με Τσβόλε, ενώ σήμερα αποχαιρετά για φέτος τον κόσμο του το σύνολο του Φρανκ Ντε Μπουρ, αφού την τελευταία αγωνιστική θα παίξει στην έδρα της ουραγού Ντόρντρεχτ. Σαφώς και θα επιδιώξει την επιστροφή του στις νίκες σε μια σεζόν, που δεν πήρε πρωτάθλημα, ενώ σήκωνε τον τίτλο τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Εκτός οι μέσοι Κλάασεν (30 συμ./6 γκολ), Ζίμλινγκ (9 συμ.), Σίνγκραβεν (8 συμ.). Αμφίβολος ο πρώτος της σκόρερ Μίλικ (20 συμ./11 γκολ).
Εντός: 11-3-2
Γκολ: 65-27
Τελευταία 5: 2-3-0
ΚΑΜΠΟΥΡ: Από δύο διαδοχικές ισοπαλίες προέρχεται και η Καμπούρ, αφού πριν την διακοπή του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Ντόρντρεχτ (0-0), ενώ πριν τρεις εβδομάδες έφερε 1-1 εντός έδρας με την Εξέλσιορ. Σταθερή πορεία σε όλη την σεζόν και ρεκόρ πόντων στην μεγάλη κατηγορία και είναι από τις ομάδες που δεν μπορείς να την υποτιμήσεις. Χωρίς άγχος σήμερα στο Άμστερνταμ και απέναντι στον Άγιαξ και ότι βγει. Νοκ άουτ ο στόπερ Ντέικστρα (11 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Μπιτικί (8 συμ.).
Εκτός: 3-6-7
Γκολ: 45-51
Τελευταία 5: 1-2-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Στις διαθέσεις του Άγιαξ η έκβαση του αγώνα, ενώ θα προσπαθήσει να αποχαιρετίσει τον κόσμο του με μια καλή εμφάνιση. Άσος ημίχρονο, άσος τελικό και απόδοση 2,00 από την Novibet.


15.30 ΑΛΚΜΑΑΡ – ΜΠΡΕΝΤΑ
Προϊστορία: 15-8-12
Πέρυσι: ΑΛΚΜΑΑΡ – ΜΠΡΕΝΤΑ 3-0
ΑΛΚΜΑΑΡ: Επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της απέναντι στην Τβέντε και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της με 2-0. Φρόντισε να αιφνιδιάσει την αντίπαλο της με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από Χεντ (12′) και Γιόχανσον (35′), οπότε στην συνέχεια δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να διαχειριστεί την κατάσταση, ακόμη και όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 69′. Δύο σερί τρίποντα για την ΑΖ, που βρίσκεται στο -3 από την τρίτη θέση και ενώ απομένουν τα παιχνίδια με Μπρέντα και Εξέλσιορ. Τιμωρημένος ο μέσος Γκουντέλι (33 συμ./11 γκολ), ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άγιαξ.
Εντός: 8-3-5
Γκολ: 56-53
Τελευταία 5: 3-0-2
ΜΠΡΕΝΤΑ: Οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Χέρακλες με 3-1, που την διατήρησε για τα καλά στην ζώνη των μπαράζ για παραμονή. Μείωσε προσωρινά σε 2-1 με τον Σέουντγενς στο 38′, όμως τα όνειρα της για θετικό αποτέλεσμα έλαβαν τέλος στο 71′, όταν και δέχθηκε το τρίο γκολ. Για να μπορέσει να αποφύγει αυτά τα μπαράζ η Μπρέντα θα πρέπει να καλύψει το -3 από την 15η Εξέλσιορ και το έργο της βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με την Αλκμάαρ. Τιμωρημένοι οι μέσοι Σβερτς (15 συμ.) και Ντε Καμπς (28 συμ.). Τραυματίες ο στόπερ Κοχ (9 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Φάλκενμπουργκ (27 συμ./5 γκολ).
Εκτός: 3-5-8
Γκολ: 30-60
Τελευταία 5: 1-3-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Το μεγαλύτερο άγχος στην Μπρέντα, όμως το θέμα είναι αν μπορεί. Εμείς θα πάμε με την κόντρα του φαβορί και το Χ2 δίνεται 1,85 στην Betshop.


15.30 ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΤΣΒΟΛΕ
Προϊστορία: 7-5-2
Πέρυσι: ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΤΣΒΟΛΕ 0-0
ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ: Ακόμα γιορτάζουν στην Γκρόνινγκεν για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της, αφού την προηγούμενη Κυριακή κέρδισε την σημερινή της αντίπαλο με 2-0 στο Ρότερνταμ στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου. Πρωταγωνιστής ο Ρούσνακ με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, σε μια αναμέτρηση που οι «πράσινοι» τα έδωσαν όλα. Πιο απελευθερωμένοι πλέον στα δύο παιχνίδια που απομένουν, αφού πλέον ότι και να γίνει έχουν κατακτήσει ένα εισιτήριο για το Europa League της επόμενης περιόδου. Λείπει εδώ και καιρό ο μπακ Χιάριε (16 συμ.).
Εντός: 7-8-1
Γκολ: 44-48
Τελευταία 5: 2-3-0
ΤΣΒΟΛΕ: Είχε την ευκαιρία να κατακτήσει για δεύτερη σερί χρονιά το κύπελλο, όμως έπεσε πάνω στην πιο αποτελεσματική και «διψασμένη Γκρόνινγκεν και γνώρισε την ήττα με 2-0 στον τελικό του Ρότερνταμ. Αν και είχε τις ευκαιρίες της για κάτι καλό,  όμως όχι και την ουσία. Πλέον είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει την έξοδο στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν μετά το πέρας των δύο τελευταίων αγωνιστικών. Το ευχάριστο για τον προπονητή Ρον Γιανς είναι ότι δεν έχει κάποια σημαντική απουσία να αντιμετωπίσει και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Εκτός: 4-1-11
Γκολ: 55-43
Τελευταία 5: 1-2-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Γιορτή στην Γκρόνινγκεν, που θα πανηγυρίσει το τρόπαιο της. Με την φόρα που έχει μπορεί να ξανά κερδίσει και πάλι την Τσβόλε. Με ρίσκο στον άσο και το 2,12 από την Championsbet.



15.30 ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ
Προϊστορία: 7-3-1
Πέρυσι: –
ΟΥΤΡΕΧΤΗ: Βελτίσωσε κάπως την βαθμολογική της εικόνα, αφού κέρδισε κατά σειρά την Τβέντε με 1-0 εντός έδρας και την Γκόου Αχέντ Ιγκλς με 2-0 εκτός. Είναι δεδομένο ότι η Ουτρέχτη διαθέτει καλό σύνολο και ικανοποιητικό ρόστερ, όμως τα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ολόκληρη την σεζόν δεν της επέτρεψε να εισχωρήσει στην ζώνη των πλέι οφ Ευρώπης. Σήμερα έχει την ευκαιρία να κάνει τρεις τις σερί της νίκες απέναντι στην Εξέλσιορ, που είναι ομάδα στα μέτρα της. Τραυματίες παραμένουν ο στόπερ Λέουβιν (27 συμ.), οι εξτρέμ Ντουπλάν (16 συμ./7 γκολ), Όαρ (18 συμ.) και οι φορ Μπόιμανς (9 συμ./9 γκολ), Μπαραζίτ (16 συμ./2 γκολ).
Εντός: 6-3-7
Γκολ: 55-57
Τελευταία 5: 2-1-2
ΕΞΕΛΣΙΟΡ: Παίζε με την… φωτιά η Εξέλσιορ, αφού δεν λέει να κερδίσει τις εφτά τελευταίες αγωνιστικές και να ξεφύγει από την ζώνη των μπαράζ για παραμονή. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της γνώρισε την ήττα από την Αϊντχόφεν με 3-2, όμως καλά που δεν κερδίζει και η Μπρέντα, με την διαφορά να παραμένει στους τρεις βαθμούς. Αρκετά καθοριστικό και το σημερινό ματς για την ομάδα του Ρότερνταμ, που πρέπει να βελτιώσει τα κακώς κείμενα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Εκτός ο γκολκίπερ Ντίμεν (11 συμ.) και οι μέσοι Μπράουνς (22 συμ./2 γκολ), Φερμέουλεν (24 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 2-8-6
Γκολ: 44-57
Τελευταία 5: 0-2-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Με την άμυνα που έχει η Εξέλσιορ, το ματς προδιαθέτει για πολλά γκολ. Το over 2,5 πληρώνει 1,60 στην Mybet.11

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση