» » » » » » Σούπερ Λιγκ: Όποιος προλάβει… σώνεται!


19:00 ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Προϊστορία (από 2007): 4-4-5
Α’ γύρος: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 1-1
ΒΕΡΟΙΑ: Πήρε το τρίποντο με τη Νίκη στα χαρτιά και έφτασε τους 43 βαθμούς, 6 παραπάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και το σημερινό της αντίπαλο. Ήταν έστω και τυπικά η 3η της νίκη στα 4 τελευταία, έχοντας πάρει δύο πολύ σημαντικές εντός έδρας νίκες κόντρα σε Παναθηναϊκός (1-0) και Αστέρα (4-0), ενώ στο ενδιάμεσο έχασε «καθαρά» από τον Πλατανιά στα Χανιά με 0-1. Αγωνιστικά δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, αφού χρειάζεται ακόμα ένα βαθμό στα δύο τελευταία παιχνίδια της, σήμερα με Πανθρακικό και την επόμενη Κυριακή με Παναιτωλικό. Τα προβλήματα πάντως έρχονται από τα εξωαγωνιστικά, αφού ο πρόεδρος Γιώργος Αρβανιτίδης κατηγορείται ότι έστησε το ματς με τον Ολυμπιακό στο over και έτσι η ομάδα μπορεί να υποβιβαστεί, αν η κατηγορία αποδειχθεί. Under τα 11 τελευταία κόντρα στον Πανθρακικό, μόλις ένα over σε 13 συνολικά μεταξύ τους αναμετρήσεις. 11 από τα 13 ήταν no goal. Καλή η προϊστορία όταν τον υποδέχεται (4-2-1). Εκτός ο δεξιός μπακ Νέτο (7 συμμ.) και ο εξτρέμ Μπαργκάν (23 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).
Εντός: 9-3-4
Γκολ: 28-18
Τελευταία 5: 3-0-2
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Μετά την ήττα στην Τρίπολη, έμεινε στους 37 βαθμούς και δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο η προσπάθειά της για παραμονή. Δεν άξιζε πολλά περισσότερο βάση συνολικής εικόνας, αν και έμεινε μέσα στο παιχνίδι για αρκετή ώρα. Τελικά λύγισε μετά το 65’, όταν και δέχτηκε δύο τέρματα σε διάστημα 5 λεπτών (68’, 73’). Ανέβηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, μειώνοντας με τον Τζάνη, αλλά μέχρι εκεί, τελειώνοντας το παιχνίδι με 10 λόγω της αποβολής του Ποτουρίδη. Ευνοείται σε πιθανή ισοβαθμία με τον Πλατανιά και τον Λεβαδειακό, οι οποίοι είναι στο +3, αλλά με τον πρώτο να έχει παιχνίδι σήμερα με τον ΟΦΗ (όπερ 3 βαθμοί ακόμα), μόνο ο Λεβαδειακός είναι ο πιο κοντινός αντίπαλος. Αν χαθεί πάντως η παραμονή, δύο θα είναι οι λόγοι του υποβιβασμού. Οι τρεις ήττες στα 4 τελευταία και η τραγική εκτός έδρας συγκομιδή βαθμών. Με εξαίρεση ΟΦΗ και Νίκη, έχει με διαφορά τη χειρότερη εκτός έδρας συγκομιδή, με μόλις 6 βαθμούς σε 16 εξόδους (1-3-12). Επιπλέον υπάρχει και το πρόβλημα της αδειοδότησης, με την ΕΠΟ να μην κάνει δεκτή ούτε και την τελευταία έφεση, οπότε ακόμα και αν παραμείνει θα είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Γκολ-γκολ και over τα 5 τελευταία παιχνίδια του. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Ποτουρίδης (28 συμμ.). Σταθερά απών ο αρχηγός-αμυντικός μέσος Λαδάκης (17 συμμ.).
Εκτός: 1-3-12
Γκολ: 12-33
Τελευταία 5: 2-0-3
Προγνωστικά: Η Βέροια χρειάζεται ένα βαθμό, ο Πανθρακικός 6 μέχρι το τέλος. Η πρώτη όμως μπορεί να υποβιβαστεί εξωαγωνιστικά, η δεύτερη βαθμολογικά. Πολλά τα σενάρια και πολλές οι σκέψεις για το ματς. Οι μπουκ πάντως δίνουν φαβορί τον Πανθρακικό (1.90 Stoiximan).

19:00 ΞΑΝΘΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Προϊστορία (από 2006): 6-7-3
Α’ γύρος: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ 2-1
ΞΑΝΘΗ: Μεθυσμένη πολιτεία η Ξάνθη την Τετάρτη, που πανηγύρισε την πρώτη συμμετοχή της ομάδας της στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Ήταν συνολικά καλύτερη στον δεύτερο ημιτελικό και απειλήθηκε ελάχιστες φορές, με τον Κυριακίδη να δηλώνει παρών όποτε χρειάστηκε. Καθοριστική η κόκκινη που αντίκρισε ο «Γηραιός» στο 59’ και στο τέλος με σωστή διαχείριση έφτασε στην πρόκριση με το 0-0, σε συνδυασμό με το 1-0 του Καυτατζογλείου. Ο Λουτσέσκου έδωσε τα εύσημα στους παίχτες του και σίγουρα το όνομα του θα βρίσκεται στο πάνθεον των προπονητών που βρέθηκαν στον πάγκο της ακριτικής ομάδας. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από 3η σερί ήττα, αυτή στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό με 2-0. Αν δεν ήταν ο ημιτελικός 4 μέρες μετά, θα μπορούσε να το χτυπήσει το ματς, μιας και οι γηπεδούχοι ήταν σε κακή μέρα. Δυστυχώς μετά το 60’ υποχώρησε και δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 67’, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γκομσί έκανε πέναλτι, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Στο -4 από τα πλέι-οφ, αφού ο ΠΑΣ δεν αδειοδοτήθηκε. Κλείνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με το ντέρμπι της Θράκης στην Κομοτηνή και στις 17 θα είναι στο ΟΑΚΑ για τον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Μαζί με το δεύτερο ματς με τον Ηρακλή, μετράει 3 ματς όπου δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Under και οι 7 φορές που φιλοξένησε τον Αστέρα, όπως και οι 13 από τις 16 συνολικά αναμετρήσεις τους. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Μπαξεβανίδης (24 συμμ./3 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Λισγάρας (17 συμμ./3 γκ.) και ο αμυντικός μέσος Φλίσκας (23 συμμ.).
Εντός: 8-6-2
Γκολ: 25-14
Τελευταία 5: 2-0-3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Πήρε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1 το τρίποντο κόντρα στον Πανθρακικό και σε συνδυασμό με τη νέα ήττα της Ξάνθης κλείδωσε τη συμμετοχή στα πλέι-οφ. Ανώτερος σε όλο το παιχνίδι, αλλά έχασε ευκαιρίες και στο 68’ ο Μπαράλες ξεκλείδωσε την άμυνα των φιλοξενούμενων, με τον Ρόλε 5 λεπτά αργότερα να σφραγίζει τη νίκη με δεύτερο τέρμα. Ο Πανθρακικός ανέβηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 82’, μένοντας με 10 στις καθυστερήσεις. Διατήρησε έτσι το εντός έδρας αήττητο (12-4-0), εκτός έδρας ωστόσο εμφανίζεται πολύ πιο αδύναμος, αφού στα 12 τελευταία μακριά από την Τρίπολη σε όλες τις διοργανώσεις –κύπελλο και Ευρώπη- δεν έχει νίκη (0-6-6). Τιμωρημένοι ο αμυντικός μέσος Κουρμπέλης (21 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο αριστερός μπακ Παντελιάδης (20 συμμ./2 ασίστ), ο κεντρικός αμυντικός Σανκαρέ (23 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μπαράλες (27 συμμ./17 γκ./1 ασίστ). Σταθερά εκτός ο εξτρέμ Μπαντιμπανγκά (10 συμμ.).
Εκτός: 4-3-9
Γκολ: 19-28
Τελευταία 5: 2-1-2
Πρόταση: Οριακό φαβορί η Ξάνθη σε ένα ματς που δεν κυνηγάει κάτι, παρά μόνο ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι-οφ. Ευχαριστούμε δε θα πάρουμε! Περιμένουμε να παίξει ανοιχτά και χωρίς άγχος, με τον Αστέρα να ευνοεί ένα τέτοιο στυλ παιχνιδιού. Θα πάμε κόντρα στη μεταξύ τους παράδοση, που θέλει όλα τα ματς στη Ξάνθη να λήγουν under και θα πάμε με τα πολλά γκολ (2.20 Interwetten).

19:00 ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Προϊστορία (από 2004): 2-2-7
Α’ γύρος: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 2-0
ΚΕΡΚΥΡΑ: Δεν λυπήθηκε τον Εργοτέλη και έφυγε με τη νίκη από το Ηράκλειο, που καταδίκασε τους Κρητικούς σε υποβιβασμό. Μοιρασμένο το παιχνίδι μέχρι το 57’ που δέχτηκε γκολ. Στη συνέχεια έδειξε χαρακτήρα και εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων, φτάνοντας στην ανατροπή μέχρι το 78’, σκοράροντας δύο τέρματα σε διάστημα 4 λεπτών (Ντιμιτρόφσκι 74’, Κοντός 78’). Απόλυτα ικανοποιημένος ο Γρηγορίου, που δήλωσε περήφανος για τους παίχτες του και μπορεί να συνεχίσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, που ξεκίνησε ήδη με αρκετές ανανεώσεις. Άνοιξε πλέον τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους 6 βαθμούς και πλέον χρειάζεται ένα βαθμό για να είναι σίγουρη και μαθηματικά. Πιθανότατα όμως να μη χρειαστεί. Νο goal και under τα 6 από τα 7 τελευταία κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν ανανέωσε ο αμυντικός μέσος Ανδρεόπουλος (24 συμμ./1 γκ.), ο οποίος έκλεισε στην ΑΕΚ. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Γκόμες (26 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Χουμπούτια (4 συμμ.) και ο επιθετικός Λεάλ (9 συμμ.).
Εντός: 9-3-4
Γκολ: 25-13
Τελευταία 5: 2-0-3
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Επέστρεψε στις νίκες μετά από 4 αγωνιστικές (0-1-3), όχι ότι έπεισε με την εμφάνιση του, ενώ ευνοήθηκε και από το γεγονός ότι η Ξάνθη δε θέλησε να ξοδέψει δυνάμεις ενόψει ημιτελικού. Κακός και ασύνδετος στα πρώτα 45’, ανέβηκε στην επανάληψη και άνοιξε το σκορ με τον Καρέλη στο 67’, με τον Πράνιτς να διαμορφώνει το τελικό 2-0 με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του ΠΑΟΚ και ανέβηκε και πάλι στη δεύτερη θέση. Αήττητος κόντρα στην Κέρκυρα στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους (6-2-0). Στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους θα επιστρέψει του χρόνου ο Σίλντενφελντ. Εκτός ο κεντρικός μέσος Δώνης (17 συμμ./2 ασίστ), ο εξτρέμ Μαυρίας (3 ασίστ) και οι επιθετικοί Μπεργκ (19 συμμ./13 γκ./2 ασίστ), Πέτριτς (29 συμμ./7 γκ./5 ασίστ). Τιμωρημένο το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Σίλντενφελντ (25 συμμ./1 ασίστ), Ταυλαρίδης (14 συμμ./1 γκ.) και ο αμυντικός μέσος Λαγός (23 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).
Εκτός: 6-4-6
Γκολ: 20-19
Τελευταία 5: 1-1-3
Πρόταση: Χωρίς το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Παναθηναϊκός, κόντρα σε μία ομάδα που αρέσκεται σε επιθετικό ποδόσφαιρο. Λίγα τα γκολ στις τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, οπότε είναι μία παράδοση που πάλι θα κυνηγήσουμε να σπάσει. Πιο πιθανό το γκολ-γκολ στο 1.90 (Mybet), καλό και το over στο 2.20 (Mybet).

19:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ
Προϊστορία (από 2013): 3-0-0
Α’ γύρος: ΚΑΛΛΟΝΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-5
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Περέιρα δείχνει να κάνει ότι μπορεί για να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας. Σε ένα ακόμα κακό παιχνίδι του Ολυμπιακού, όπου το παραδέχτηκε και ο ίδιος, οι πρωταθλητές έβγαλαν την αγγαρεία με τον Απόλλων, μένοντας στο 1-1 στον Πειραιά και πέρασαν στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Ξάνθη (17 Μαΐου). Η κατάκτηση του ή όχι θα κρίνει κατά πολύ την παραμονή και του Πορτογάλου. Στον ημιτελικό βρέθηκε να χάνει στο 43’, παίζοντας μάλιστα με λίγες αλλαγές, με τον Μπενίτες να ισοφαρίζει στο 84’, όντας καλύτερος στο δεύτερο μέρος. Από ισοπαλία («φιλική») προέρχεται και στο πρωτάθλημα, σώζοντας το βαθμό κόντρα στον Πανιώνιο στο δεύτερο μέρος. Βρέθηκε να χάνει μάλιστα με 0-2 (25’, 56’), βρήκε όμως απαντήσεις με τους Μήτρογλου (66’), Τσόρι (68’). Το θέμα που τον απασχολεί περισσότερο από όλα για την ώρα είναι η προεδρία της ομάδας, αφού υπάρχουν έντονες φήμες για παραίτηση του Μαρινάκη, ο οποίος κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής ομάδας, όσον αφορά τα στημένα στα οποία υπάρχουν αποδείξεις ότι συμμετείχε. Έχει την καλύτερη επίθεση (73) και άμυνα (22) στο πρωτάθλημα. Έχει το απόλυτο κόντρα στην Καλλονή σε τρεις αναμετρήσεις. Σε καμία από αυτές δεν παραβιάστηκε η εστία του. Δεν υπολογίζονται ο κίπερ Μέγιερι (4 συμμ.) και ο εξτρέμ Αφελάι (19 συμμ./4 γκ./2 ασίστ). Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Μαζουάκου (26 συμμ./3 ασίστ). Εκτός ο Μανιάτης (17 συμμ./2 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Μποτία (17 συμμ./1 γκ.).
Εντός: 14-1-1
Γκολ: 40-8
Τελευταία 5: 3-1-1
ΚΑΛΛΟΝΗ: Η αλήθεια είναι ότι με την εικόνα που παρουσιάζει με τον Βλάχο, αν δεν είχε τα δύο παιχνίδια με Νίκη και ΟΦΗ για να πάρει 6 βαθμούς, στην καλύτερη θα ήταν στην κατάσταση που είναι τώρα ο Πανθρακικός. Τελευταίο ήταν το τρίποντο με τον ΟΦΗ, προηγουμένως είχε χάσει δίκαια στο Αγρίνιο με 0-2. Έφτασε πλέον τους 43 βαθμούς και χρειάζεται ένα βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά, αλλά θα είναι δύσκολο να το κατακτήσει με τη συνολική του εικόνα, έχοντας τα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Ατρόμητο. Αγωνιστικά έχει ηττηθεί στα 3 από τα 5 τελευταία, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Νο goal τα 8 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της. Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Καλτσάς (27 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Σταθερά απόντες ο κίπερ Χογκ (29 συμμ.) και ο κεντρικός αμυντικός Βαλλιός (15 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).
Εκτός: 1-6-9
Γκολ: 11-23
Τελευταία 5: 2-0-3
Πρόταση: Ακόμα μία αγγαρεία για τον Ολυμπιακό, που θέλει μία νίκη γοήτρου, για να μην αρχίσει πάλι η γιούχα στο γήπεδο. Είμαστε μεταξύ over (1.50 Novibet), περιμένοντας άνετη επικράτηση των πρωταθλητών και no goal (1.45 Novibet), μιας και η Καλλονή δε δείχνει διάθεση στα τελευταία παιχνίδια της. Τα no goal τα συνηθίζει άλλωστε.

19:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Προϊστορία (από 2003): 3-1-6
Α’ γύρος: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Και τελικά… τα όνειρα για Ευρώπη πήγαν περίπατο! Η επιτροπή αδειοδοτήσεων δεν έδωσε το πράσινο φως στον ΠΑΣ και έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, ακόμα και αν τερματίσει εντός πεντάδας. Κρίμα, γιατί έδειχνε σταθερότητα και προερχόταν από ένα πολύ καλό σερί (4-4-0), με τις δύο νίκες να προέρχονται από τους αγώνες με Νίκη και ΟΦΗ, που τον είχε το πρώτο φαβορί για την 5η θέση. Σήμερα το ματς θα έχει χαρακτήρα συλλαλητηρίου κατά του προέδρου της ομάδας, που για ακόμα μία χρονιά δεν καταφέρνει να συμμαζέψει την ομάδα, για να είναι ικανή να κάνει το βήμα παραπάνω. Πέρα ότι μένει εκτός Ευρώπης, για την επόμενη σεζόν θα υπάρχουν πολύ σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ, κυρίως όσον αφορά τους ξένους. Στο τελευταίο παιχνίδι του ήταν πολύ καλός μέσα στην Τούμπα, φεύγοντας δίκαια με το βαθμό (1-1), σκορ που διαμορφώθηκε στα πρώτα 15’, με τον Τσάβες να ανοίγει το σκορ στο 12’ και με τον ΠΑΟΚ να απαντάει δύο λεπτά αργότερα. Under τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στον Εργοτέλη. Τιμωρημένοι ο αμυντικός μέσος Χαρίσης (21 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Τσάβες (27 συμμ./8 γκ./5 ασίστ).
Εντός: 9-5-2
Γκολ: 29-15
Τελευταία 5: 3-2-0
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καταδικαστική η ήττα στο Παγκρήτιο από την Κέρκυρα, σε ένα ματς που ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη για να έχει απειροελάχιστες πιθανότητες να σωθεί. Τώρα ελπίζει στις τελευταίες εξελίξεις για το κύκλωμα στο ποδόσφαιρο, περιμένοντας να υποβιβαστούν άλλες ομάδες και να βρει το παράθυρο για να παραμείνει στην κατηγορία. Στο τελευταίο παιχνίδι του αυτοκτόνησε, αφού βρέθηκε να προηγείται στο 57’, χάρη σε γκολ του Χαλκιαδάκη, αλλά μέχρι το 78’ οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να κάνουν την ανατροπή, σκοράροντας δύο τέρματα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (74’, 78’). Εξαιρώντας Νίκη και ΟΦΗ, έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (58). Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Έλτον Καλέ (11 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο δεξιός μπακ Τζανακάκης (23 συμμ./1 ασίστ), οι αμυντικοί μέσοι Γκέντσογλου (24 συμμ.), Κοζορώνης (22 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Μπουρσέλης (4 συμμ.), ο επιθετικός Τζιλάς (12 συμμ./3 γκ.) και ο βασικός στα τελευταία κίπερ Καβουσάκης (11 συμμ.).
Εκτός: 4-3-9
Γκολ: 13-27
Τελευταία 5: 2-0-3
Πρόταση: Σε άλλη περίπτωση θα μιλούσαμε για ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής. Αλλά τώρα, με τον ΠΑΣ εκτός Ευρώπης και τον Εργοτέλη υποβιβασμένο, το πράγμα αλλάζει. Συν ότι ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει, μπορεί και όχι, αφού θα είναι στο γήπεδο για να «κράξει» τον Χριστοβασίλη. Δεν περιμένουμε σπουδαίο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες σε κακή ψυχολογία, οπότε πάμε με το under στο 2.10 (Playbet).

***Δείτε τις νόμιμες εταιρείες στοιχημάτων στην Ελλάδα
19:00 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Προϊστορία (από 2006): 6-2-7
Α’ γύρος: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπήκε μουδιασμένα στη Λειβαδιά και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στα πρώτα 15’. Στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει και η ήττα έδειχνε αναπόφευκτη κατά τη διάρκεια όλου του αγώνα, χρυσώνοντας απλά το χάπι με τον Ναπολεόνι στις καθυστερήσεις, που μείωσε στο τελικό 2-1. Εκείνη τη στιγμή ούτε ο Νιόπλιας έκρυψε την απογοήτευσή του για τα αποτέλεσμα, που θα στοίχιζε στην ομάδα του την είσοδο στα πλέι-οφ, αλλά τα καλά νέα ήρθαν από την ΕΠΟ, η οποία δεν έδωσε άδεια στον ΠΑΣ και αυτό σημαίνει ότι η θέση για τα πλέι-οφ πάει στον ίδιο. Και με το +4 από Ξάνθη και Παναιτωλικό, χρειάζεται πλέον δύο βαθμούς για να την εξασφαλίσει. Στην τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται από την Καλλονή. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (25), ενώ παραμένει αήττητος εντός έδρας σε 16 αγώνες (11-5-0). Δεν έχει υπάρξει ισοπαλία στις 7 φορές που φιλοξένησε τον Πανιώνιο (4-0-3). Δεν ανανεώνει ο Ναπολεόνι (29 συμμ./10 γκ./1 ασίστ), που ενδιαφέρει έντονα τον ΠΑΟΚ. Ξανά χωρίς δεξιό μπακ, αφού λείπουν οι Νάστος (16 συμμ.), Κοντοές (17 συμμ./1 ασίστ), οπότε θα υπάρξουν πάλι αλχημείες από τον Νιόπλια. Στη Λειβαδιά είχε παίξει με 3-4-3.
Εντός: 11-5-0
Γκολ: 27-6
Τελευταία 5: 2-1-2
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διατήρησε με εντυπωσιακό τρόπο το αήττητο, το οποίο επέκτεινε σε 6 αγώνες (4-2-0), αν και είχε αγώνες με ΟΦΗ και Νίκη, κρατώντας στην ισοπαλία τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη. Κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί με 2-0, χάρη στα γκολ από τους Κολοβό (25’, Μπουμάλ 56’), αλλά στην επανάληψη δέχτηκε πίεση και μέσα σε ένα δίλεπτο ισοφαρίστηκε (66’, 68’), κρατώντας ωστόσο μέχρι το τέλος. Ο Ουζουνίδης δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την ομάδα του, που έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει την παραμονή και να το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο και πλέον άλλους δύο βαθμούς για να το καταφέρει και επίσημα. Στο +5 για την ώρα από τον Πανθρακικό. Στην τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Έχει κάνει τρομερό δεύτερο γύρο, έχοντας χάσει μόνο από την Καλλονή εκτός στους 13 τελευταίους αγώνες (7-5-1) –σε όλο το δεύτερο γύρο ως τώρα έχει 7-6-2. Over τα 6 από τα 8 τελευταία κόντρα στον Ατρόμητο. Σταθερά εκτός ο αριστερός μπακ Πάνος (17 συμμ.) και ο Ιμπαγάσα (23 συμμ./3 ασίστ).
Εκτός: 3-3-10
Γκολ: 18-24
Τελευταία 5: 4-1-0
Πρόταση: Μια ανάσα από την πεντάδα ο Ατρόμητος και δε θέλει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο Πανιώνιος χρειάζεται επίσης βαθμούς, αλλά πιθανότατα να μην του χρειαστούν. Άσος στο 1.60 (Betshop).


19:00 ΠΑΟΚ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Προϊστορία (από 1994): 13-3-3
Α’ γύρος: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 1-2
ΠΑΟΚ: Βρέθηκε να χάνει από τον ΠΑΣ μέσα στην Τούμπα στο 12’, απάντησε άμεσα με τον Περέιρα (14’) και ενώ έδειχνε να προσπαθεί να ελέγξει το παιχνίδι, στην επανάληψη άφησε πολλούς χώρους και από τύχη δεν το πλήρωσε. Πρώτη φορά που μένει αήττητος για 3ο παιχνίδι με τον Γεωργιάδη στον πάγκο (2-1-0), αλλά ο κόσμος μόνο ικανοποιημένος δεν είναι και το έδειξε και στη διάρκεια του αγώνα. Έπεσε και πάλι τρίτος, στο -1 από τον Παναθηναϊκό. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (56). Αήττητος στις 9 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τον Λεβαδειακό (8-1-0). Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Βίτορ (28 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικός Αθανασιάδης (26 συμμ./11 γκ./2 ασίστ). Παραμένουν εκτός ο αμυντικός μέσος Μαντούρο (10 συμμ./1 γκ.) και ο Σαλπιγγίδης (22 συμμ./3 γκ./5 ασίστ).
Εντός: 10-4-2
Γκολ: 29-14
Τελευταία 5: 3-1-1
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και προηγήθηκε μόλις στο 4’ με εύστοχο πέναλτι του Μάντζιου, ενώ στο 15’ ο Πελέ έκανε το 2-0. Στη συνέχεια με σωστή διαχείριση κράτησε το προβάδισμα, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, αν και στο τέλος δέχτηκε τη μείωση (92’). Στο +3 από τον Πανθρακικό, αν χάσει σήμερα, ακολουθεί ο «τελικός» με τον υποβιβασμένο Εργοτέλη. Ακόμα μία ομάδα που μεταμορφώνεται σε Μπαρτσελόνα, ως είθισται στις τελευταίες αγωνιστικές της «Μπανανίας», πετυχαίνοντας 6 νίκες στα 7 τελευταία (και η μοναδική ήττα από Ολυμπιακό, αλλιώς μπορεί να είχε και 7 στα 7, sic!), ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στις προηγούμενες 25 αγωνιστικές είχε κερδίσει μόνο σε 5 αγώνες! Όλα αυτά τα «πονηρά», που είναι πλέον γνώριμο τα τελευταία χρόνια για την ομάδα, σχετίζονται άμεσα με τον πρόεδρο, Γιάννη Κομπότη, ο οποίος δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του, μέχρι να γίνει η δίκη για τα όσα είχε δηλώσει στις 4 Απριλίου, σχετικά με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού, αλλά και για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου (Μαρινάκης κ ΣΙΑ). Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Στάθης (10 συμμ.).
Εκτός: 5-2-8
Γκολ: 15-15
Τελευταία 5: 4-0-1
Προγνωστικά: Δεν νομίζουμε ότι θα προκαλέσει πάλι ο Λεβαδειακός, ειδικά τώρα που κατάλαβαν ότι έχει μπει στο μικροσκόπιο. Ο ΠΑΟΚ θέλει μια καλή εμφάνιση και αναμένεται ο άσος (1.40 Goalbet) να επιβεβαιωθεί.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση