» » » » » » » Πρέμιερ Λιγκ: Ντέρμπι γοήτρου στο Μάντσεστερ


15:30 ΣΟΥΟΝΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Προϊστορία: 3-1-7
Α’ γύρος: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΣΟΥΟΝΣΙ 2-1
ΣΟΥΟΝΣΙ: Με τον… «άγιο Φαμπιάνσκι», που κατέβασε τα ρολά στο Έμιρεϊτς, η Σουόνσι πήρε ανέλπιστη νίκη με 1-0 τη Δευτέρα, η 3η συνεχόμενη για τους Ουαλούς. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Γκομίς, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο 74’ και σκόραρε στο 85’. Κλεφτοκοιτάει και λίγο προς Ευρώπη, αφού από το πουθενά, έφτασε σε σημείο να διεκδικεί την 6η θέση, αλλά η χρονιά είναι έτσι κι αλλιώς πετυχημένη, αφού ο Μονκ είχε θέσει ως στόχο να σπάσουν το φράγμα των 47 βαθμών, την καλύτερη συγκομιδή βαθμών σε επίπεδο Πρέμιερ, και οι παίχτες του το έκαναν με το παραπάνω, αφού είναι ήδη στο +10. Σίγουρα είναι δύσκολο το έργο της, ειδικά με τα αποτελέσματα που πήραν Σαουθάμπτον και Τόττεναμ χθες, αλλά μαθηματικά είναι στο παιχνίδι για την 6η θέση, αν και θα περιμένει να μην κερδίσει και οι δύο στην τελευταία αγωνιστική. Δύσκολος στόχος, αλλά μαθηματικά έχει ελπίδες. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Άματ (10 συμμ.), οι δεξιοί μπακ Νόουτον (9 συμμ./1 ασίστ), Άνχελ Ράνχελ (27 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Τομ Κάρολ (13 συμμ.), ο εξτρέμ Ράτλιτζ (29 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Νέλσον Ολιβέιρα (10 συμμ./1 γκ.).
Εντός: 9-5-4
Γκολ: 25-18
Τελευταία 5: 3-1-1
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Ασέλγησε πάνω στο πτώμα της ΚΠΡ, διασύροντας την εντός έδρας με 6-0. Περιττά τα σχόλια για το παιχνίδι, όπου ο Αγουέρο σημείωσε χατ-τρικ (4΄, 50’, 65’ πεν.). Από ένα οι Κολάροφ, Μίλνερ και Σίλβα. Αυτή ήταν η 4η σερί νίκη για τους Σίτιζενς, που παρέμειναν στη 2η θέση και στο +3 από την Άρσεναλ, η οποία έχει όμως παιχνίδι λιγότερο. Ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και εκτός από ορισμένους παίχτες (Τουρέ, Νασρί, Τζέκο), παρελθόν θα αποτελέσει και ο Πελεγκρίνι. Είχε ακουστεί ο Γκουαρντιόλα, αλλά ο Κλοπ, όπως είχαμε πει και παλιότερα, είναι ο πιο πιθανός να διαδεχτεί τον Χιλιανό. Έχει την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ (77). Μετράει 3 σερί νίκες κόντρα στη Σουόνσι και αήττητο 5 αγώνων (4-1-0). Πρόσωπο του αγώνα σήμερα ο Μπόνι, ο οποίος πήρε μεταγραφή από τη Σουόνσι τον Ιανουάριο για 35 εκατ. ευρώ. Μοναδική απουσία ο μεσοεπιθετικός Νασρί (24 συμμ./2 γκ./6 ασίστ).
Εκτός: 9-4-5
Γκολ: 35-22
Τελευταία 5: 4-0-1
Πρόταση στοιχημα: Η Σουόνσι μπορεί με τις τρεις νίκες να μπήκε από το πουθενά στο κόλπο για την Ευρώπη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τα καταφέρει κιόλας. Η Σίτι δείχνει καλύτερα στοιχεία, θέλει και μπορεί να πάρει ακόμα μία νίκη. Διπλό στο 1.73 (Stoiximan).

18:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Προϊστορία: 77-41-61
Α΄ γύρος: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 1-2
Κύπελλο: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1-2
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί νίκες, επικρατώντας εκτός έδρας της αδιάφορης Κρίσταλ Πάλας με 2-1. Είχε δοκάρι με τον Μπλιντ στα πρώτα λεπτά και άνοιξε το σκορ με αμφισβητούμενο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Μάτα στο 19’. Οι γηπεδούχοι, που δεν φάνηκαν στο πρώτο, μπήκαν δυνατά στο δεύτερο και αφού ισοφάρισαν στο 57’, έφτασαν κοντά στην ανατροπή, αλλά στο τέλος τη λύτρωσε ο Φελαϊνί (78’). Με τη νίκη αυτή εξασφάλισε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα εκτός από νίκη γοήτρου κόντρα στην Άρσεναλ, θέλει το τρίποντο για να διατηρήσει όποιες ελπίδες για να πάρει το απευθείας εισιτήριο στους ομίλους. Αήττητη από την Άρσεναλ στα 7 τελευταία που την φιλοξένησε για το πρωτάθλημα (6-1-0), αν και φέτος την υποδέχτηκε και στο κύπελλο, όπου ηττήθηκε με 1-2. Over τα 6 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της με την Άρσεναλ. Εκτός ο δεξιός μπακ Ράφαελ (10 συμμ./1 ασίστ), ο αριστερός μπακ Σο (16 συμμ.), ο μέσος Κάρικ (18 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και ο Ρούνεϊ (32 συμμ./12 γκ./5 ασίστ).
Εντός: 14-1-3
Γκολ: 40-14
Τελευταία 5: 2-0-3
ΑΡΣΕΝΑΛ: Το εξαιρετικό σερί της έλαβε τέλος τη Δευτέρα, όταν ηττήθηκε από τη Σουόνσι στο Έμιρεϊτς με 0-1. Μέτρια στο πρώτο μέρος, καταιγιστική στην επανάληψη, αλλά απέναντί της είχε τον εξαιρετικό Φαμπιάνσκι, ο οποίος έπιανε τα πάντα. Και επειδή η μπάλα τιμωρεί, οι Ουαλοί σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, κατάφεραν να προηγηθούν και να κρατήσουν ως το τέλος. Επέτρεψε έτσι στη Σίτι να ξεφύγει με τρεις βαθμούς και ο τιμητικός τίτλος της 2η θέσης πλέον θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Έχει πάντως αγώνα λιγότερο, κόντρα σε Σάντερλαντ (20/5) και Γουέστ Μπρομ (24/5), αμφότερα εντός. Αυτός είναι και ο στόχος μέχρι τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου στις 30/5, όπου έχει την ευκαιρία να κάνει το ριπίτ, αντιμετωπίζοντας της Άστον Βίλλα. Μετράει 5 σερί εκτός έδρας νίκες. Εκτός ο δεξιός μπακ Ντεμπουσί (10 συμμ./1 γκ.), οι μέσοι Αρτέτα (7 συμμ./1 ασίστ), Ντιαμπί και ο εξτρέμ Τσάμπερλεϊν (22 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).
Εκτός: 10-3-5
Γκολ: 29-21
Τελευταία 5: 3-1-1
Προβλέψεις στοιχημα: Χωρίς τον Ρούνεϊ η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να αλλάξει τελείως τον τρόπο παιχνιδιού της. Σε πολύ καλύτερη φόρμα η Άρσεναλ, μπορεί να αποφύγει την ήττα σήμερα. Χ2 στο 1.50 (betshop.gr)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση