16.00 ΑΪΚ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ
Προϊστορία: 15-10-17
Πέρυσι: ΑΪΚ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ 2-1
ΑΪΚ: Με δύο διαφορετικά πρόσωπα εμφανίστηκε στο ντέρμπι με την Τζουργκάρντεν εκτός έδρας, αφού προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, χάρη σε τέρματα των Μπανγκουρά και Γιόχανσον, όμως στο δεύτερο μέρος δεν διατήρησε την ψυχραιμία της, με συνέπεια να ισοφαριστεί για το τελικό 2-2. Τρεις αγωνιστικές δίχως τρίποντο η ομάδα της πρωτεύουσας, που ήδη είναι εννιά βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Γκέτεμποργκ. Επίσης, δύσκολο και το σημερινό ματς με αντίπαλο την Χέλσινγκμποργκ. Αμφίβολος ο αμυντικός Βαϊσάνεν (6 συμ./1 γκολ).
Εντός: 4-1-0
Γκολ: 17-13
Τελευταία 5: 1-3-1
ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ: Επιτέλους έβαλε τέλος στο σερί με τις τρεις διαδοχικές ήττες, αφού επικράτησε της Χάμαρμπι με 1-0, χάρη σε τέρμα του Σίμοβιτς στο 65′. Ένα αποτέλεσμα που είχε μεγάλη ανάγκη η ομάδα της Χέλσινγκμποργκ, που απογοητεύει με την πορεία της και δείχνει ικανή για όλα (4-2-4) στο πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος. Το πρόβλημα της διακρίνεται στην παραγωγή φάσεων, ενώ στις πέντε πρώτες εξόδους της έχει πανηγυρίσει μόλις ένα διπλό (1-1-3). Δεν αναφέρονται νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.
Εκτός: 1-1-3
Γκολ: 12-12
Τελευταία 5: 2-0-3
Προβλέψεις για το στοίχημα: Λόγω έδρας και ποιότητας, η ΑΪΚ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο άσος δίνεται στο 1,66 από την Novibet.


18.30 ΜΑΛΜΕ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ
Προϊστορία: 7-2-1
Πέρυσι: ΜΑΛΜΕ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ 3-0
ΜΑΛΜΕ: Τίποτα δεν πάει καλά πλέον στην Μάλμε και έχει ήδη μείνει αρκετά μακριά από την πρωτοπόρο Γκέτεμποργκ και συγκεκριμένα εφτά βαθμούς διαφορά. Μάλιστα την Κυριακή έκανε ακόμη ένα πισωγύρισμα, αφού προηγήθηκε πολύ νωρίς στο Κάλμαρ με τον Μπεργκέτ, όμως μέσα σε λίγα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε την ανατροπή και την ήττα με 2-1. Επίσης, αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και τρεις αγωνιστικές και σαφώς η νίκη σήμερα κόντρα στην Ατβίνταμπεργκ αποτελεί αυτοσκοπός. Ποινή τιμωρίας για τον επιθετικό Λεβίτσκι (10 συμ./2 γκολ).
Εντός: 3-1-1
Γκολ: 20-14
Τελευταία 5: 2-1-2
ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ: Με άδεια τα χέρια έμεινε και κόντρα στην Έλφσμποργκ, χάνοντας εντός έδρας με 2-1, σε ένα έτσι και αλλιώς δύσκολο παιχνίδι. Μείωσε απλά με τον Σκολντ στο 80′, αλλά μέχρι εκεί. Τέταρτη διαδοχική ήττα για την Ατβίνταμπεργκ, που δείχνει τρομερές αδυναμίες σε όλους τους τομείς και δεν ειναι τυχαία στην τελευταία θέση μαζί με την Χάλμσταντ. Ακόμη πιο δύσκολο το έργο της σήμερα απέναντι στην πρωταθλήτρια Μάλμε, που «καίγεται» και αυτή για βαθμούς. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος μέσος Νόρντενμπεργκ (8 συμ.).
Εκτός: 0-0-5
Γκολ: 13-19
Τελευταία 5: 0-1-4
Προβλέψεις για το στοίχημα: Λογικά επιστρέφει σήμερα στις νίκες η Μάλμε, όμως το over 2,5 πληρώνει καλύτερα και συγκεκριμένα 1,58 στην Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση