16.30 ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
Προϊστορία: 0-1-1
Πέρυσι: –
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: Τα έδωσε όλα στο Φράιμπουργκ και δικαιώθηκε, με ένα μεγαλοπρεπέστατο διπλό (2-1). Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο ήταν αρκετά επιθετική και γύρισε την κατάσταση με δύο τέρματα του Ρουπ στο 70′ και 80′. Σημαντική ανάσα για την Πάντερμπορν, που διατηρείται με νύχια και με δόντια εκτός επικίνδυνης ζώνης, όμως θα πρέπει να φανεί εξίσου αποτελεσματική και στα τρία παιχνίδια που απομένουν για να φτάσει στον μεγάλο της στόχο. Εκτός ο μέσος Μέχα (18 συμ./3 γκολ) και ο επιθετικός Ντουκς (9 συμ./1 γκολ).
Εντός: 4-6-5
Γκολ: 29-59
Τελευταία 5: 2-1-2
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Περίοδο ντεφορμαρίσματος περνάει τώρα στο τέλος η Βόλφσμπουργκ, αφού αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και τρεις αγωνιστικές. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι κατάφερε να δεχθεί δύο τέρματα από το Ανόβερο εντός έδρας και ως εκ τούτου δεν μπόρεσε να πάρει το ματς, το οποίο έληξε 2-2. Οι «λύκοι» θέλουν να τερματίσουν στην δεύτερη θέση, αλλά με τα τελευταία τους αποτελέσματα τίποτα δεν είναι σίγουρο πλέον. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο μεσοεπιθετικός Χαντ (14 συμ./2 γκολ). Ουσιαστικά κομπλέ η αποστολή.
Εκτός: 6-4-5
Γκολ: 65-34
Τελευταία 5: 2-2-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Ματς επιβίωσης για τους γηπεδούχους, αλλά και η Βόλφσμπουργκ θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Προτιμότερο το over 2,5 στο 1,55 από την Mybet.


18.30 ΚΟΛΩΝΙΑ – ΣΑΛΚΕ
Προϊστορία: 34-18-25
Πέρυσι: –
ΚΟΛΩΝΙΑ: Βαθμό με βαθμό δείχνει να σώσει την παρτίδα της σωτηρίας, αφού χρειάζεται απλά λίγη σοβαρότητα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές για να παραμείνει στην κατηγορία. Προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη στην έδρα της Άουγκσμπουργκ με 0-0. Καλά στημένη αμυντικά σε ακόμη μία αναμέτρηση και μπόρεσε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Μπροστά πάντως δεν έχει εύκολα το γκολ, αφού έχει σκοράρει μόλις μία φορά στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Τραυματίες ο μπακ Ολκόφσκι (27 συμ./2 γκολ) και ο φορ Ντέιβερσον (7 συμ./1 γκολ).
Εντός: 3-8-4
Γκολ: 30-36
Τελευταία 5: 1-3-1
ΣΑΛΚΕ: Έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη ήταν πολλές για την Σάλκε, που έστω και με αγχοτικό τρόπο κατάφερε να επιβληθεί της Στουτγάρδης εντός έδρας με 3-2. Δύο γκολ από τον Χούντελααρ, ενώ το τρίτο και το πλέον καθοριστικό ήρθε στο 89′ από τον Μπόατενγκ. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο παρέμεινε έτσι στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και το καλύτερο που της έμεινε να κάνει είναι να διατηρηθεί σε αυτήν μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Τιμωρημένος ο φορ Χούντελααρ (26 συμ./9 γκολ). Τραυματίες ο στόπερ Αϊχάν (15 συμ.), ο δεξιός μπακ Ουτσίντα (19 συμ.) και οι εξτρέμ Σαμ (11 συμ.), Ομπάσι (6 συμ.).
Εκτός: 3-4-8
Γκολ: 41-36
Τελευταία 5: 1-3-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολα ανοίγουν τα παιχνίδια της Κολωνίας, που δεν θα έλεγε στον βαθμό. Επιλογή μας το under 2,5 σε απόδοση 1,75 από την Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση