» » » » » » Bundesliga: Φουλ για παραμονή το Αμβούργο


21.30 ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ
Προϊστορία: 14-11-7
Πέρυσι: ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 1-1
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Υπάρχει ζωή στο Αμβούργο, που δείχνει να συνέρχεται στο κατάλληλο και πιο καθοριστικό σημείο. Έτσι, μετά τη νίκη επί της Άουγκσμπουργκ πριν δύο αγωνιστικές, πήγε και έβγαλε σπουδαίο διπλό στο Μάιντς με 2-1 και ανέβηκε μετά από πάρα πολύ καιρό εκτός επικίνδυνης ζώνης. Προηγήθηκε με αυτογκό στο 37′ και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στο 76′, λυτρώθηκε με τον Κάτσαρ στο 87′, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλο. Πολύ πιο αισιόδοξοι πλέον στο Αμβούργο, αν και οι αποστάσεις παραμένουν ακόμη μικρές και τίποτα δεν έχει κριθεί. Δεν λείπουν και πάλι οι απουσίες. Τραυματίες ο γκολκίπερ Ντρόμπνι (23 συμ.), ο αμυντικός Κλέμπερ (12 συμ./1 γκολ) και οι μέσοι Μπεχράμι (22 συμ.), Ιλίσεβιτς (7 συμ.).
Εντός: 5-4-6
Γκολ: 21-47
Τελευταία 5: 2-0-3
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Άξια της μοίρας της η Φράιμπουργκ, αφού κατάφερε να χάσει ένα εντός έδρας παιχνίδι από την Πάντερμπορν με 2-1, παρότι είχε ανοίξει αυτή το σκορ με τον Πέτερσεν στο 40′. Τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη την έφεραν τρίτη από το τέλος στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και πλέον κάθε παιχνίδι θα μοιάζει σαν τελικός. Καθοριστικό το ματς στο Αμβούργο, όπου θα αναζητήσει σήμερα το τρίτο φετινό της διπλό (2-6-7). Το ευχάριστο είναι ότι θα παραταχθεί πλήρης.
Εκτός: 2-6-7
Γκολ: 32-43
Τελευταία 5: 1-2-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Πήρε μπρος το Αμβούργο και στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο. Ο άσος πληρώνει 2,13 από την Interwetten.gr.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση