» » » » » » Serie A: Νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει


21.45 ΚΑΛΙΑΡΙ – ΠΑΡΜΑ
Προϊστορία: 9-8-15
Πέρυσι: ΚΑΛΙΑΡΙ – ΠΑΡΜΑ 1-0
ΚΑΛΙΑΡΙ: Δεν εκμεταλλεύτηκε όπως θα έπρεπε το σπουδαίο διπλό στην Φλωρεντία, αφού μέσα στην εβδομάδα έχασε με 1-0 στην έδρα της σχετικά αδιάφορης Κιέβο. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 11′ και πίεσε τουλάχιστον για την ισοφάριση, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννιά ποδοσφαιριστές. Έτσι η διαφορά των οχτώ πόντων από μια θέση παραμονής παραμένει μεγάλη, την στιγμή που απομένουν μόλις πέντε αγωνιστικές. Σαφώς και μέσα στο πλάνο τους οι Σαρδηνοί έχουν τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην ουραγό και καταδικασμένη Πάρμα. Ποινή τιμωρίας για τον αμυντικό Μούρου (6 συμ.), αλλά και για τον μέσο Κοσού (22 συμ./2 γκολ).
Εντός: 2-4-10
Γκολ: 38-63
Τελευταία 5: 1-0-4
ΠΑΡΜΑ: Τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε στην Ρώμη και η ήττα με 4-0 από την Λάτσιο δεν μπορεί να αμαυρώσει την προσπάθεια της όλο αυτό το χρονικό διάστημα κόντρα στις τόσες πολλές αντιξοότητες. Παρότι, γνωρίζει την μοίρα της εδώ και καιρό, παλεύει όλα της τα παιχνίδια και δεν είναι τυχαίο ότι έχει κερδίσει τρεις φορές στην πρόσφατη εξάδα αγώνων. Την περιμένουν δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια, που θα είναι και τα τελευταία στην μεγάλη κατηγορία. Τιμωρημένοι ο πορτιέρο Μιράντε (29 συμ.) και ο επιθετικός Μπελφοντίλ (23 συμ./1 γκολ). Τραυματίες ο αμυντικός Πρέστια (1 συμ.) και ο μέσος Γκαλόπα (16 συμ.).
Εκτός: 1-3-12
Γκολ: 27-62
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Ιερό καθήκον έχει να πάρει αυτό το ματς η Κάλιαρι και να συνεχίζει να ελπίζει. Στο 1,70 ο άσος από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση