21:45 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
Προϊστορία: 1-2-5
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Δεύτερο σερί show από την Μπαρτσελόνα, ακόμα πιο εντυπωσιακό από το 6-0 επί της Χετάφε την προηγούμενη, αφού αυτή τη φορά φιλοδώρησε με 8 γκολ την Κόρδοβα στην έδρα της. Περιττό ο σχολιασμός του αγώνα, με το πάρτι να ξεκινάει λίγο πριν το ημίχρονο με τον Ράκιτιτς να ανοίγει το σκορ στο 42’, το πρώτο του χατ-τρικ στη Μπαρτσελόνα σημείωσε ο Σουάρεζ, που έφτασε τα 17 γκολ στους 16 τελευταίους αγώνες (45’, 53’, 85’ πεν.), δύο ο Μέσι (46’, 80’) και από ένα Πικέ (65’) και Νέιμαρ (88’). Εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της ακόμα και όταν οι αντίπαλοί της δεν είναι επιπέδου Κόρδοβα (Παρί) και με 15 νίκες στα 16 τελευταία, στοχεύει στο τρεμπλ, όντας πρώτη και στο +2 στην Πριμέρα, διεκδικώντας σήμερα την πρόκριση για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και έχοντας τη Μπιλμπάο να τη περιμένει στον τελικό του κυπέλλου. Ενδιάμεσα από τα παιχνίδια με τη Μπάγερν έχει ένα σχετικά εύκολο, ενώ όλα θα κριθούν από το τι θα κάνει στη μεθεπόμενη με την Ατλέτικο, αφού στο τέλος υποδέχεται την Λα Κορούνια. Χωρίς ισοπαλία στο 26 φετινά εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις (24-0-2). Μαζί με τον επαναληπτικό με την Παρί, μετράει 6 σερί αγώνες όπου έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Πολύ κακή η προϊστορία της με τη Μπάγερν, την οποία έχει κερδίσει μόλις μία φορά στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους (1-2-5). Τελευταία φορά αναμετρήθηκαν στα ημιτελικά και πάλι, πριν δύο χρόνια, με τη Μπάγερν να περνάει εύκολα (0-3 στο Καμπ Νου, 0-4 στο Μόναχο), να φτάνει τελικό και να κατακτά τελικά τον τίτλο. Over οι 6 από τις 8 αναμετρήσεις της με τους Βαυαρούς. Χωρίς απουσίες.
Τελευταία 5: 5-0-0
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Το μόνο ματς από τα 6 τελευταία παιχνίδια της που θύμισε Μπάγερν ήταν το 6-1 με την Πόρτο. Γιατί στα υπόλοιπα δείχνει ολοφάνερα ότι δεν είναι στα καλύτερα της. Μετά τον αποκλεισμό της από τη Ντόρτμουντ στα ημιτελικά του κυπέλλου, ακολούθησε ακόμα μία ήττα κόντρα σε ένα μεγάλο εγχώριο αντίπαλο, τη Λεβερκούζεν, σε ένα ματς με πειραματική ενδεκάδα, αφού ο Γκουαρντιόλα χρησιμοποίησε βασικούς τους Βάιζερ, Στρίντερ, Γκαουντίνο και Πιζάρο. Δεν μπορούσε φυσικά να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους και παρά την κατοχή, δέχθηκε δύο τέρματα στην επανάληψη. Θυμίζουμε ότι πριν τη Ντόρτμουντ, είχε ήδη στεφθεί πρωταθλήτρια Γερμανίας, αλλά ήδη ακούγονται πολλά για τον Γκουαρντιόλα και τη διαχείριση που κάνει στην ομάδα, με πολλά επίσημα χείλη να μην κρύβουν τη δυσαρέσκεια τους. Η απάντηση του Γκουαρντιόλα είναι κατά κάποιο τρόπο: «Και τι να κάνω που θέλετε η Μπάγερν να κερδίζει τα πάντα». Σήμερα ο Γκουαρντιόλα θα είναι το πρόσωπο του αγώνα, αφού επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Καμπ Νου, έχοντας κερδίσει 14 τίτλους σε 4 χρόνια με τους μπλαουγκράνα, ενώ στον απέναντι πάγκο θα είναι ο πολύ καλός του φίλος και πρώην συνεργάτης, Λουίς Ενρίκε. Καλή η παράδοση των Βαυαρών στη Βαρκελώνη, όπου έχουν κερδίσει στις 3 από τις 4 επισκέψεις τους. Στο Μόναχο έμειναν τελικά οι Ρόμπεν (), Ριμπερί (), με την απουσία τους να είναι παραπάνω από ορατή. Στην αποστολή πάντως ο Λεβαντόφσκι, που θα παίξει με προστατευτική μάσκα, μετά τον τραυματισμό του στο πρόσωπο στον ημιτελικό του κυπέλλου. Λείπουν και ο αριστερός μπακ Αλάμπα, με τον κεντρικό αμυντικό Μπαντστούμπερ.
Τελευταία 5: 3-1-1
Προβλέψεις στοιχήματος: Η μάχη σήμερα θα είναι περισσότερο στον πάγκο. Αγωνιστικά η Μπαρτσελόνα είναι σαφώς σε καλύτερη θέση, αλλά δε θα πηγαίναμε αβίαστα στον άσο του 1.75 (Interwetten). Ο Γκουαρντιόλα θέλει να φύγει με το κεφάλι ψηλά από το Καμπ Νου και με τις σημαντικές απουσίες που θα έχει και πάλι, τη βλέπουμε περισσότερο να περιμένει και να προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα. Χωρίς Χ η Μπαρτσελόνα φέτος στο Καμπ Νου σε όλη τη χρονιά, ένα ρίσκο εκεί θα το πάρουμε (4.02 Goalbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση