» » » » » Κόπα Αμέρικα 1ος όμιλος: Χωρίς περιθώρια η Αργεντινή


ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ
Προϊστορία: 86-44-60
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Έχασε μέσα από τα χέρια της την ευκαιρία να ξεκινήσει νικηφόρα στη διοργάνωση, μένοντας στο 2-2 με την Παραγουάη, παρότι προηγούνταν με 2-0 στο ημίχρονο (Αγουέρο 29’, Μέσι 36’ πεν.). Η απόδοσή της έπεσε πολύ στην επανάληψη, ειδικά μετά το 70 και το πλήρωσε, αφού οι Παραγουανοί μείωσαν στο 60’ και στο 90’ έκαναν την ισοφάριση, αφήνοντας απογοητευμένο τον Μαρτίνο για την απόδοσή των παιχτών του στο τέλος. Μονόδρομος η νίκη σήμερα για την ομάδα την παρέα Ίσως πρόκειται για δύο από τις εθνικές ομάδες που έχουν αναμετρηθεί τις περισσότερες φορές μεταξύ τους. 190 συνολικά οι αγώνες που έχει δώσει με την Ουρουγουάη από το 1902 έως σήμερα (!), έχοντας κερδίσει τις 86 και χάνοντας στις 60.
Τελευταία 5: 3-1-1
Τερματοφύλακες: Ρομέρο (Σαμπντόρια), Γκουζμάν (Τίγκρες), Αντούχαρ (Νάπολι)
Αμυντικοί: Γκαράι (Ζενίτ), Ρονκάλια (Τζένοα), Ζαμπαλέτα (Μάντσεστερ Σίτι), Κάσκο (Νιούελς Ολντ Μπόις), Ντεμικέλις (Μάντσεστερ Σίτι), Ρόχο (Μάντσεστερ Γιούν.), Οταμέντι (Βαλένθια)
Μέσοι: Γκάγκο (Μπόκα Τζούνιορς), Μπίλια (Λάτσιο), Ντι Μαρία (Μάντσεστερ Γιουν.), Περέιρα (Γιουβέντους), Μασεράνο (Μπαρτσελόνα), Μπανέγκα (Σεβίλλη), Λαμέλα (Τόττεναμ), Παστόρε (ΠΣΖ)
Επιθετικοί: Ιγκουαΐν (Νάπολι), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Τέβεζ (Γιουβέντους), Λαβέτσι (ΠΣΖ)
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Δεν έπεισε στην πρεμιέρα της, αλλά τουλάχιστον έφτασε στη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Κρίστιαν Ροδρίγκες με κοντινό σουτ στο 52’, σε στημένη φάση. Στο 89’ μπορούσε να έχει πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά συνολικά έδειξε να μην είναι στα καλύτερά της, κόντρα σε μία ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων. Η πρωταθλήτρια Ουρουγουάη έτσι πήρε έστω και δύσκολα πάντως το αναμενόμενο από την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και έχει σημαντικό προβάδισμα για να συνεχίσει στα προημιτελικά και να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Θα χρειαστεί πάντως καλύτερη εικόνα από αυτό που έδειξε κόντρα σε Αργεντινή και στην επικίνδυνη Παραγουάη για να μην πάει χαμένη η νίκη.
Τελευταία 5: 4-0-1
Τερματοφύλακες: Μουσλέρα (Γαλατάσαραϊ), Μουνιόζ (Λιμπερτάδ), Μάρτιν Σίλβα (Βάσκο ντα Γκάμα)
Αμυντικοί: Χιμένες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γκοντίν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Φουσίλε (Νασιονάλ), Κορούχο (Ουν. ντε Τσίλε), Άλβαρο Περέιρα (Εστουδιάντες), Κόατες (Λίβερπουλ), Μάξι Περέιρα (Μπενφίκα), Γκαστόν Σίλβα (Τορίνο)
Μέσοι: Κρίστιαν Ροδρίγκες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντε Αρασκαέτα (Κρουζέιρο), Λοδέιρο (Μπόκα Τζούνιορς), Γκουζμάν Περέιρα (Ουν. ντε Τσίλε), Αρέβαλο Ρίος (Τίγκρες), Σάντσες (Ρίβερ Πλέιτ), Γκονζάλες (Τορίνο)
Επιθετικοί: Ερνάντες (Χαλ), Ρολάν (Μπορντό), Στουάνι (Εσπανιόλ), Καβάνι (ΠΣΖ), Ζόναταν Ροδρίγκες (Μπενφίκα)
Προγνωστικά: Η Αργεντινή δεν έχει περιθώρια για νέα γκέλα και η Ουρουγουάη δεν έδειξε στα καλύτερά της. Άσος στο 1.65 (Goalbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση