» » » » » Κόπα Αμέρικα 1ος όμιλος: Για την έκπληξη η Βολιβία κόντρα στους διοργανωτές


02:30 ΧΙΛΗ – ΒΟΛΙΒΙΑ
Προϊστορία: 26-8-6
ΧΙΛΗ: Στο θεαματικό 3-3 τα βρήκε πιο δύσκολα από ότι θα περίμενε κόντρα στο θεωρητικά αδιάφορο Μεξικό, αλλά τουλάχιστον πήρε τον πολύτιμο βαθμό, που μπορεί να κρίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Και ξέρουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι αυτό για τη διοργανώτρια χώρα. Οι Μεξικανοί πάντως ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκαν δις (21’, 29’), η Χιλή όμως είχαν σε μεγάλη μέρα τον Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος ισοφάρισε στο 22’ και της έδωσε το προβάδισμα στο 55’. Ο Βάργκας είχε ισοφαρίσει σε 2-2 στο 42’, το Μεξικό έκανε το 3-3 στο 66’, αν και στο τέλος (80’) θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη, αν δεν ακυρωνόταν κανονικό γκολ του Σάντσες. Πλέον είναι στους 4 βαθμούς και χρειάζεται ένα βαθμό, για να πάρει την πρόκριση, αφού ευνοείται σε ισοβαθμία με τη Βολιβία. Δώδεκα φορές αναμετρήθηκε ξανά με τη Βολιβία σε Κόπα Αμέρικα, στις οποίες έχασε μόνο δύο φορές (7-3-2), το ’49 και το ’75. Μεγάλο θέμα έγινε στη Χιλή με τη σύλληψη του Βιδάλ μεθυσμένου, κάτι που ανάγκασε τον άσο της Γιουβέντους σε δημόσια συγγνώμη, όπου ξέσπασε σε κλάματα… από ντροπή. Ο Σαμπάολι διαβεβαίωσε πάντως ότι ο Βιδάλ θα παραμείνει στην ομάδα. Έχει όμως έναν έξτρα πονοκέφαλο, αφού ο Σάντσες αισθάνθηκε ενοχλήσεις και μπορεί να αποσουσιάσει.
Τελευταία 5: 2-1-2
Τερματοφύλακες: Μπράβο (Μπαρτσελόνα), Χερέρα (Ουν. ντε Τσίλε), Γκαρσές (Κόλο-Κόλο)
Αμυντικοί: Χάρα (Μάιντς), Μεδέλ (Ίντερ), Μποσεζούρ (Κόλο-Κόλο), Ίσλα (Γιουβέντους), Μένα (Κρουζέιρο), Ρόχας (Ουν. ντε Τσίλε), Αλμπορνόζ (Αννόβερο)
Μέσοι: Βιδάλ (Γιουβέντους), Φερνάντεζ (Φιορεντίνα), Βαλντίβια (Παλμέιρας), Πιζάρο (Φιορεντίνα), Αρανγκίζ (Ιντερνασιονάλ), Ντίαζ (Αννόβερο), Φενζαλίδα (Μπόκα Τζούνιορς), Γκουτιέρεζ (Τβέντε), Σίλβα (Κλαμπ Μπριζ)
Επιθετικοί: Σάντσεζ (Άρσεναλ), Βάργκας (Νάπολι), Πινίγια (Αταλάντα), Χενρίκεζ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)
ΒΟΛΙΒΙΑ: Μπορεί να ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ του ομίλου, αλλά κάνει πολύ καλή πορεία και είναι πολύ δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης, αφού έφτασε τους 4 βαθμούς, μετά από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Ισημερινό. Ο αρχηγός Ράλντες άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μόλις στο 5’, με τον Σμέντμπεργκ να κάνει το 2-0 στο 18’. Στη συνέχεια κλείστηκε προσπαθώντας να διατηρήσει το ανέλπιστο καλό ξεκίνημα και στο 38’ έγινε ήρωας ο Κινιόνες, που απέκλεισε πέναλτι. Στο 42’ μάλιστα πέτυχε και τρίτο με δικό της πέναλτι, από τον Μορένο και έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη, η οποία ήρθε τελικά δύσκολα, αφού ο Ισημερινός μείωσε στο 42’, πίεσε ασφυκτικά, δέχτηκε και δεύτερο στο 82’ και στο τέλος θα μπορούσε να έχει ισοφαριστεί αν δεν σωζόταν από το δοκάρι.
Τελευταία 5: 2-2-1
Τερματοφύλακες: Σουάρεζ (Μπλούμινγκ), Κινιόνεζ (Μπολιβάρ), Πενιαριέτα (Πετρολέρο ντε Γιακουίμπα)
Αμυντικοί: Ράλντες (Οριέντε Πετρολέρο), Ροντρίγκεζ (Μπολιβάρ), Μάρβιν Μπεχαράνο (Οριέντε Πετρολέρο), Ζεντένο (Χορχέ Βίστερμαν), Εγκίνο (Μπολιβάρ), Ουρτάδο (Μπλούμινγκ), Μοράλες (Μπλούμινγκ), Κοϊμπρα (Μπλούμινγκ)
Μέσοι: Κάμπος (Μπολιβάρ), Τσουμασέρο (Δε Στρόνγκεστ), Εσκομπάρ (Δε Στρόνγκεστ), Βελζάγκα (Δε Στρόνγκεστ), Ντάνι Μπεχαράνο (Παναιτωλικός), Μιράντα (Μπολιβάρ), Λίζιο (Ο’Χιγκινς), Σμέντμπεργκ (Γκέτεμποργκ), Γκαμάρα (Μίλαν Πριμαβέρα)
Επιθετικοί: Μορένο (Τσανγκτσούν Γιατάι), Πεντριέλ (Μερσίν), Πένια (Οριέντε Πετρολέρο)
Προβλέψεις στοιχημα: Η απουσία του Σάντσες είναι πολύ σημαντική για τη Χιλή. Με την… πονηρή σκέψη ότι και ο βαθμός είναι αρκετός για τις δύο ομάδες, δεν αποκλείεται να έχουμε μία βολική μοιρασιά, αν ειδικά κερδίσει νωρίτερα το Μεξικό. Μεγάλο το ρίσκο, αλλά μας αρέσει η ισοπαλία στις 5 μονάδες (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση