16.30 ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ
Προϊστορία: 1-3-5
Πέρυσι: –
ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ: Στο κατάλληλο χρονικό σημείο ήρθε η διακοπή για την Σάντεφιορντ, αφού πριν από αυτό μετρούσε εννιά διαδοχικές ήττες. Μετά από αυτό το σερί βέβαια δεν θα μπορούσε να ήταν κάπου αλλού από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, αν και είχε ξεκινήσει με δύο νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Πάντως δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμη, αρκετά να πήρε το μάθημα της όλο αυτό το διάστημα και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από το σημερινό εντός έδρας ματς με την Λίλεστρομ. Δεν προέκυψαν νεότερα προβλήματα απουσιών.
Εντός: 2-0-4
Γκολ: 12-32
Τελευταία 5: 0-0-5
ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ: Σε διαρκή άνοδο βρίσκεται η Λίλεστρομ, που έφτασε μια ανάσα από τις θέσεις της Ευρώπης. Στην τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση, κέρδισε εντός έδρας την Βίκινγκ με 2-1 και επέστρεψε άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ήττα στο Στρομσγκόντσετ, που ήταν και η μοναδική στην τελευταία πεντάδα αγώνων για το πρωτάθλημα. Ικανή για όλα είναι και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, όπως δείχνει και ο απολογισμός στις εξόδους της (2-2-2).
Εκτός: 2-2-2
Γκολ: 18-15
Τελευταία 5: 4-0-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Εννιά σερί ήττες είναι πολλές για την Σάντεφιορντ, που είχε τον χρόνο να μαζέψει τα κομμάτια της. Η διπλή ευκαιρία στο 1Χ πληρώνει 1,70 στον Stoiximan.


19.00 ΜΟΛΝΤΕ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ
Προϊστορία: 18-4-13
Πέρυσι: ΜΟΛΝΤΕ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ 2-0
ΜΟΛΝΤΕ: Μεγάλο πισωγύρισμα έκανε η Μόλντε, χάνοντας από την αδύναμη Τρόμσο εκτός έδρας με 2-0 πριν την διακοπή. Εκεί που έδειχνε να βρίσκει τον δρόμο της και να πλησιάζει την κορυφή. Αυτή ήταν η τέταρτη της ήττα στο πρωτάθλημα (6-2-4), που την έφερε στο -9 από την πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ, όμως η σημερινή της αντίπαλος απέχει μόλις τρεις βαθμούς. Πάντως, με 30 γκοκ ενεργητικό διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίδοση της κατηγορίας. Ουσιαστικά κομπλέ η αποστολή.
Εντός: 4-1-1
Γκολ: 30-15
Τελευταία 5: 2-1-2
ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ: Δεν κατάφερε να σταθεί αντάξια των περιστάσεων και στο μεγάλο τεστ με την Ρόζενμποργκ, υπέστη την ήττα μπροστά στο κοινό της με 2-1, μειώνοντας απλά με τον Μπράουν στο 66′. Μέχρι εκείνο το σημείο μετρούσε τέσσερις απανωτές νίκες και μάλιστα με μεγάλα σκορ, που της εκτόξευσαν για τα καλά το ηθικό ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται και σήμερα, αφού θα φιλοξενηθεί στην έδρα της πρωταθλήτριας Μόλντε.
Εκτός: 4-2-0
Γκολ: 28-20
Τελευταία 5: 4-0-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Ενδιαφέρον παιχνίδι και λόγω της έδρας θα πάμε στον άσο. Η επιλογή αυτή προσφέρεται στο 1,50 από την Novibet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση