22.30 ΣΑΝΤΟΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ
Προϊστορία: 18-13-15
Πέρυσι: ΣΑΝΤΟΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 0-1
ΣΑΝΤΟΣ: Σε χαμηλά επίπεδα κυμαίνεται η απόδοση της στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όπως αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα της, αφού μετρά μόλις μία νίκη (1-4-2). Στο τελευταίο της ματς πάντως, πήρε τον βαθμό στην έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο (2-2) και αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία στην τελευταία τετράδα αγώνων. Επίσης, έχει κρατήσει μονάχα μια φορά το μηδέν στην άμυνα, που από ότι φαίνεται είναι και το μεγάλο της πρόβλημα μέχρι στιγμής. Στο Κόπα Αμέρικα ο επιθετικός Ρομπίνιο (4 συμ./2 γκολ) και ο μέσος Βαλένσια (1 συμ.). Τραυματίες ο στόπερ Μπραζ (6 συμ.) και οι μέσοι Ρενάτο (4 συμ.), Σικίνιο (5 συμ.).
Εντός: 1-2-0
Γκολ: 10-11
Τελευταία 5: 0-3-2
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ: Το διπλό στην έδρα της Τζόινβιλ πριν δύο αγωνιστικές έπιασε τόπο, αφού ντούμπλαρε της νίκες της, αυτή την φορά κερδίζοντας με 2-1 στο γήπεδο της την Ιντερνασιονάλ. Έτσι έβαλε τέλος στο σερί των τριών αγωνιστικών χωρίς τρίποντο και κέρδισε πολύτιμο έδαφος στον πίνακα της βαθμολογίας. Μπορεί να πηγαίνει στο όριο τα παιχνίδια της, όμως στις περισσότερες των περιπτώσεων δείχνει να δικαιώνεται. Στο Κόπα Αμέρικα ο μέσος Ελίας (2 συμ.).
Εκτός: 2-1-1
Γκολ: 6-6
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολο ματς, με την Σάντος να σκοράρει, αλλά και να δέχεται γκολ εύκολα. Πάμε με το over 2,5 και το 2,25 της Goalbet.


22.30 ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ
Προϊστορία: 13-7-11
Πέρυσι: ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ 2-1
ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Δείχνει να «ξυπνάει» για τα καλά η Φλαμένγκο, αφού εκεί που δεν κέρδιζε στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, πλέον μετράει δύο απανωτές νίκες απέναντι σε Σαπεκοένσε και Κοριτίμπα με το ίδιο 1-0. Σε αυτά τα δύο ματς, συμμάζεψε την κατάσταση στην άμυνα και έτσι κατάφερε να πάρει αυτό που θέλει. Σαφώς και πήρε τα πάνω της ψυχολογικά, καθώς ο στόχος της είναι να βρεθεί ακόμη πιο ψηλά και να συνεχίσει όσο γίνεται το νικηφόρο της σερί. Τιμωρημένος ο μέσος Ζονάς (5 συμ.).
Εντός: 1-1-1
Γκολ: 8-10
Τελευταία 5: 2-0-3
ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κατάφερε να σκοράρει δύο φορές απέναντι στην Σάντος και μάλιστα δύο φορές, αλλά όχι και να κερδίσει το ματς (2-2). Γύρισε το παιχνίδι σε 2-1 πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στο γκολ που δέχθηκε στο 54′ δεν είχε απάντηση. Δύο αγωνιστικές μακριά από τη νίκη η Ατλέτικο Μινέιρο, που άφησε κάπως τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, όμως ακόμη είναι αρκετά νωρίς για συμπεράσματα. Δύσκολη και η σημερινή της έξοδος στην έδρα της φορμαρισμένης Φλαμένγκο. Τραυματίας ο μεσοεπιθετικός Λουάν (5 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 16-10
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Σε καλή κατάσταση πλεόν η Φλαμένγκο, αλλά και η Ατλέτικο Μινέιρο μπορεί να κάνει την ζημιά. Προτιμότερο το over 2,5 σε απόδοση 2,00 από την Netbet.


03.00 ΓΚΡΕΜΙΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ
Προϊστορία: 6-10-9
Πέρυσι: ΓΚΡΕΜΙΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ 0-0
ΓΚΡΕΜΙΟ: Καλά που είναι και τα εντός έδρας παιχνίδια για την Γκρέμιο, ώστε να κερδίζει και κανένα ματς, όπως έκανε και κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε με 2-1. Εκμεταλλεύτηκε και πάλι το γήπεδο της (3-1-0), καθώς μακριά από αυτό έχει μαζέψει μόλις έναν πόντο (0-1-2). Επιχειρεί την προσπάθεια να καλύψει το χαμένο έδαφος από την κορυφή και να βρεθεί ακόμη πιο ψηλά και προς αυτό έχει ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι, αυτή την φορά με αντίπαλο την Παλμέιρας. Στο Κόπα Αμέρικα ο τερματοφύλακας Γκρόι (4 συμ.), αλλά και ο στόπερ Εράσο (2 συμ.).
Εντός: 3-1-0
Γκολ: 10-10
Τελευταία 5: 3-1-1
ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ: Νίκη-ανάσα απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη Φλουμινένσε εντός έδρας με 2-1. Μάλιστα, έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ και κατάφερε να γυρίσει το ματς με δύο γκολ στις καθυστερήσεις κάθε ημιχρόνου, με «δράστες» τους Ράφαελ Μάρκες και Κριστάλδο. Έτσι, επέστρεψε στα τρίποντα μετά από δύο αγωνιστικές, αλλά θα πρέπει να βελτιώσει πολλά στο παιχνίδι της αν θέλει να φανεί ανταγωνιστική σε πιο απαιτητικά ματς, όπως το σημερινό με την Γκρέμιο. Ντεμπούτο στον πάγκο της από τον νέο προπονητή Μαρσέλο Ολιβέιρα. Στο Κόπα Αμέρικα με την εθνική Χιλής ο μέσος Βαλδίβια (4 συμ.).
Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 8-7
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Σχεδόν αλάνθαστη μπροστά στο κοινό της η Γκρέμιο και η Παλμέιρας έτσι και αλλιώς δεν αποτελεί μέχρι στιγμής και κάτι το ιδιαίτερο. Στο 1,90 ο άσος από την Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση