» » » » » » Ημιτελικά Κόπα Αμέρικα: Στο «ντέρμπι του Ειρηνικού» κρίνεται ο φιναλίστ


02:30 ΧΙΛΗ – ΠΕΡΟΥ
Προϊστορία: 41-14-21
ΧΙΛΗ: Επεισοδιακός ο προημιτελικός με την Ουρουγουάη, ο οποίος πάντως βρήκε νικήτρια τη Χιλή, τα όσα συνέβησαν όμως με τον Χάρα, ο οποίος έκανε άσεμνη κίνηση στον Καβάνι στο 63’, αμαύρωσαν την επιτυχία της. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 81’ με τον γκολ του Ίσλα, με την Ουρουγουάη να παίζει με 10 (άδικα) από το 63’, ενώ τελείωσε με 9 το παιχνίδι, με αποβολή του Φουσίλε στο 88’. Έφτασε πάντως στα ημιτελικά της διοργάνωσης, έχοντας μία από τις καλύτερες φουρνιές παιχτών που έχει βγάλει και έτσι οι ελπίδες για την πρώτη κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα είναι μεγάλες. Άλλες τέσσερις φορές έχει βρεθεί στον τελικό, πιο πρόσφατη το 1987. Ο Σαμπάολι πιέζεται να αφήσει τον Χάρα εκτός αποστολής, ενώ για την ώρα υπάρχει ενδεχόμενο βαριάς τιμωρίας, αν και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί. Η απόφαση θα παρθεί σήμερα, λίγο πριν τον αγώνα. Η Μάιντς, στην οποία ανήκει, έχει ανακοινώσει πάντως ήδη ότι δεν τον θέλει και θα τον πουλήσει.
Τελευταία 5: 4-1-0
Τερματοφύλακες: Μπράβο (Μπαρτσελόνα), Χερέρα (Ουν. ντε Τσίλε), Γκαρσές (Κόλο-Κόλο)
Αμυντικοί: Χάρα (Μάιντς), Μεδέλ (Ίντερ), Μποσεζούρ (Κόλο-Κόλο), Ίσλα (Γιουβέντους), Μένα (Κρουζέιρο), Ρόχας (Ουν. ντε Τσίλε), Αλμπορνόζ (Αννόβερο)
Μέσοι: Βιδάλ (Γιουβέντους), Φερνάντεζ (Φιορεντίνα), Βαλντίβια (Παλμέιρας), Πιζάρο (Φιορεντίνα), Αρανγκίζ (Ιντερνασιονάλ), Ντίαζ (Αννόβερο), Φενζαλίδα (Μπόκα Τζούνιορς), Γκουτιέρεζ (Τβέντε), Σίλβα (Κλαμπ Μπριζ)
Επιθετικοί: Σάντσεζ (Άρσεναλ), Βάργκας (Νάπολι), Πινίγια (Αταλάντα), Χενρίκεζ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)
ΠΕΡΟΥ: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάολο Γκερέρο, το Περού πήρε τη νίκη κόντρα στη Βολιβία με 3-1 και έτσι συνεχίζει στα ημιτελικά της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση. Ο επιθετικός της Φλαμένγκο σκόραρε δύο τέρματα σε διάστημα τριών λεπτών στο πρώτο μέρος (20’, 23’) και πρόσθεση ένα τρίτο στο 74’, με τη Βολιβία απλά να μειώνει στο 84’ με πέναλτι. Για πολλούς το ότι έφτασε μέχρι εδώ θεωρείται μεγάλη επιτυχία, ο εκλέκτορας πάντως Ρικάρντο Γκαρέκα, είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα του είναι σε θέση να συνεχίσει.
Τελευταία 5: 2-2-1
Τερματοφύλακες: Πένι (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Γκαλέσε (Χουάν Άουριτς), Λίμπμαν (Σέζαρ Βαγιέχο)
Αμυντικοί: Αντβίνκουλα (Σετούμπαλ), Ράμος (Χουάν Άουριτς), Γιοτούν (Μάλμε), Ζαμπράνο (Άιντραχτ Φρ.), Κεσπέδες (Χουάν Άουριτς), Ριόχας (Σέζαρ Βαγιέχο), Ρεκένα (Σέζαρ Βαγιέχο)
Μέσοι: Βάργκας (Φιορεντίνα), Μπαλόν (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Λομπατόν (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Ουρτάδο (Πάσος Φερέιρα), Ρεταμόζο (Ρεάλ Γκαρσιλάσο), Κέβα (Αλιάνζα Λίμα), Ασκούες (Μελγκάρ), Σάντσες (Ουν. Σαν Μαρτίν)
Επιθετικοί: Πιζάρο (Μπάγερν), Φαρφάν (Σάλκε), Γκερέρο (Φλαμένγκο), Καρίγιο (Σπόρτινγκ Λ.), Ρέινα (Λειψία)
Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Το «Κλάσικο του Ειρηνικού» είναι μία σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες και συχνά υπάρχουν αρκετά νεύρα, όπως είχε συμβεί και στο περσινό μεταξύ τους φιλικό (3-0 η Χιλή). Η διοργανώτρια Χιλή είναι φυσικά το φαβορί, αλλά το Περού έχει δείξει ότι μπορεί να βάλει δύσκολα. Άδικο το 1.50 του άσου για τη δυσκολία του αγώνα. Θα προτιμήσουμε σε τιμές αουτσάιντερ το γκολ-γκολ (2.35 Betshop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση