17.00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΤΖΟΪΝΒΙΛ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Για τα δύσκολα είναι η Ατλέτικο Μινέιρο, όπως απέδειξε και κόντρα στην Φλαμένγκο εκτός έδρας, την οποία και κέρδισε με 2-0. Τελείωσε την υπόθεση νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, αφού σκόραρε σε αυτό το διάστημα του αγώνα τα δύο καθοριστικά γκολ. Επέστρεψε έτσι στα τρίποντα μετά από δύο αγωνιστικές και παρέμεινε στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Επίσης, έχει την ευκαιρία να βελτιώσει και τον εντός έδρας απολογισμό της κόντρα στην προτελευταία Τζόινβιλ. Τραυματίας ο μεσοεπιθετικός Λουάν (5 συμ./2 γκολ).
Εντός: 2-1-1
Γκολ: 18-10
Τελευταία 5: 3-1-1
ΤΖΟΪΝΒΙΛ: Επιτέλους νίκη για την Τζόινβιλ, που χρειάστηκε να φτάσουμε στην όγδοη αγωνιστική για να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο, κερδίζοντας εντός έδρας την Γκοϊας με 2-1. Μάλιστα, το έπραξε με ανατροπή και με δύο τέρματα του Κέμπες λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Παραμένει πάντως στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ έχει σκοράρει μόλις τέσσερις φορές σε αυτές τις οχτώ πρώτες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Ντιέγκο (2 συμ.). Τραυματίες ο επίσης μπακ Ροτζέριο (3 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Μαρσέλο Κόστα (4 συμ.).
Εκτός: 0-0-4
Γκολ: 4-12
Τελευταία 5: 0-1-4
Προγνωστικά στοιχήματος: Τον πρώτο λόγο στην Ατλέτικο Μινέιρο, αλλά το over 2,5 πληρώνει καλύτερα και συγκεκριμένα 1,70 στην Goalbet.


22.00 ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ
Προϊστορία: 6-7-10
Πέρυσι: ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 1-2
ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ: Στο τοπικό ντέρμπι με την Ατλέτικο Παραναένσε εκτός έδρας, προηγήθηκε δύο φορές, όμως η αντίπαλος έφερε σε αμφότερες το ματς στα ίσα για το τελικό 2-2. Ήταν μια καλή ευκαιρία για να κάνει απαρχή για μια καλύτερη συνέχεια, αφού είναι σταθερά στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στις πρώτες οχτώ αγωνιστικές (1-1-6), ενώ μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της απέναντι στην πρωταθλήτρια Κρουζέιρο. Τιμωρημένοι ο δεξιός μπακ Νέτο (7 συμ.) και ο επιθετικός Παουλίστα (5 συμ./1 γκολ).
Εντός: 1-0-2
Γκολ: 6-12
Τελευταία 5: 0-1-4
ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ: Μεγάλο πισωγύρισμα για την Κρουζέιρο, αφού το σερί των τριών απανωτών νικών έλαβε τέλος εντός έδρας και απέναντι στην Σαπεκοένσε, από την οποία έχασε με 1-0. Από το 36′ πίσω στο σκορ, αλλά στην συνέχεια δεν είχε καθαρό μυαλό για να φέρει τουλάχιστον το ματς στα ίσα. Γύρισε πάλι έτσι στις ήττες, μετά από ένα καλό σερί, ενώ θα ήθελε να ρεφάρει σήμερα στο γήπεδο της ντεφορμέ Κοριτίμπα. Στο Κόπα Αμέρικα βρίσκονται ο αριστερός μπακ Μένα και ο μεσοεπιθετικός Ντε Αρασκαέτα (2 συμ.). Τιμωρημένος ο στόπερ Ροντρίγκο (7 συμ.).
Εκτός: 2-0-2
Γκολ: 9-8
Τελευταία 5: 3-0-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολο ματς, αφού και οι δύο ομάδες έχουν μείνει χαρακτηριστικά πίσω. Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει η ισοπαλία και το 3,12 της Netbet.


22.00 ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ
Προϊστορία: 11-13-18
Πέρυσι: ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ 3-0
ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ: Η νίκη επί της Παλμέιρας αποδείχθηκε όπως φαίνεται μια απλή και καλή παρένθεση, αφού επέστρεψε άμεσα στις ήττες, χάνοντας στην έδρα της Γκρέμιο με 1-0. Δεν μπόρεσε να φτάσει με αξιώσεις προς την αντίπαλη περιοχή, ενώ δέχθηκε το μοιραίο γκολ στο 55′ της αναμέτρησης. Με δεδομένο ότι δεν μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοση της, αναμενόμενα παραμένει μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Σημαντικό τεστ το σημερινό με αντίπαλο την αξιόλογη Σάο Πάολο. Τραυματίας ο στόπερ Τζάκσον (3 συμ.) και στο Κόπα Αμέρικα ο μέσος Βαλδίβια (4 συμ.).
Εντός: 1-2-1
Γκολ: 8-8
Τελευταία 5: 2-1-2
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ: «Βραχυκύκλωσε» απέναντι στην Αβάι και έμεινε στο ισόπαλο 1-1 εντός έδρας. Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα περίμεναν λίγοι, αφού η Σάο Πάολο ήταν το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη. Μέχρι αυτό το ματς μετρούσε τρεις κολλητές ήττες, που την έφεραν στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως έπεσε πάλι δεύτερη, μετά την απώλεια δύο πόντων. Μέχρι στιγμής πάντως έχει μόλις μία ήττα (5-2-1), ενώ διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, με πέντε γκολ παθητικό. Σημαντική η επιστροφή το έμπειρου φορ Λουίς Φαμπιάνο (7 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 12-5
Τελευταία 5: 3-2-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Πάντα δυνατή η Σάο Πάολο, ενώ από την άλλη πλευρά η Παλμέιρας δείχνει ικανή για όλα. Ρισκάρουμε στο διπλό και το 3,20 της Mybet.


00.30 ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ
Προϊστορία: 14-13-21
Πέρυσι: ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 0-0
ΒΑΣΚΟ: Η απόλυτη απογοήτευση του πρωταθλήματος η Βάσκο Ντα Γκάμα, αρκεί να δει κανείς την βαθμολογία, όπου βρίσκεται στον πάτο. Είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς νίκη ακόμη (0-3-5), ενώ στον τελευταίο της αγώνα έχασε με 2-1 στην έδρα της Σπορτ Ρεσίφε. Προέρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες, ενώ μια ελπίδα αποτελεί η διαφαινόμενη μεταγραφή του Ροναλντίνιο στην ομάδα. Επίσης, σήμερα ντεμπουτάρει στην ομάδα ο Σέλσο Ροτ, που επιστρέφει στον συγκεκριμένο πάγκο μετά από πέντε χρόνια. Σαφώς και θέλει να φτάσει στην πρώτη της νίκη σήμερα απέναντι στην Φλαμένγκο. Στο Κόπα Αμέρικα ο γκολκίπερ Μάρτιν Σίλβα (4 συμ.).
Εντός: 0-2-2
Γκολ: 3-14
Τελευταία 5: 0-0-5
ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Μέχρι τις δύο νίκες έφτασε το σερί της, αφού δεν στάθηκε αντάξια των περιστάσεων κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο και υπέστη εντός έδρας ήττα με 2-0. Μάλιστα, το σκορ είχε διαμορφωθεί από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, οπότε αναμενόμενα δεν ήταν και τόσο εύκολα να επανέλθει από εκείνο το σημείο και έπειτα. Τίποτα το ιδιαίτερο και η «Φλα» μέχρι στιγμής, αφού ο απολογισμός της (2-1-5) δεν της επιτρέπει να έχει επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στο Κόπα Αμέρικα ο νεοφερμένος φορ Γκερέρο, ο αριστερός μπακ Αρμέρο (2 συμ.) και ο μέσος Κάσερες (2 συμ.).
Εκτός: 1-0-3
Γκολ: 8-12
Τελευταία 5: 2-0-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Αγώνας δίχως αύριο για την Βάσκο Ντα Γκάμα, ενώ λόγω έδρας έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο άσος πληρώνει 3,85 στον Mybet.


00.30 ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΣΑΝΤΟΣ
Προϊστορία: 9-11-12
Πέρυσι: ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΣΑΝΤΟΣ 1-0
ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ: Ένας πόντος ήταν η συγκομιδή της Ιντερνασιονάλ στην έδρα της Φιγκεϊρένσε και μάλιστα με το «λευκό» 0-0. Της έλειψαν οι τελικές προσπάθειες μπροστά, οπότε και δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Αυτή ήταν η τέταρτη της ισοπαλία σε σύνολο οχτώ αγώνων πρωταθλήματος (2-4-2) και σαφώς θα ήθελε κάτι καλύτερο για να βρεθεί πιο ψηλά. Εντός έδρας πάντως, είναι σχεδόν αψεγάδιαστη (2-1-0), ενώ σε αυτά τα τρία ματς δεν έχει δεχθεί καν γκολ. Στο Κόπα Αμέρικα ο μέσος Αρανγκουίς και ο αριστερός μπακ Τζέφερσον (2 συμ.).
Εντός: 2-1-0
Γκολ: 6-7
Τελευταία 5: 1-3-1
ΣΑΝΤΟΣ: Χρειάστηκε να περάσουν πέντε αγωνιστικές για να φτάσει στην δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα η Σάντος, αφού επικράτησε εντός έδρας της Κορίνθιανς με 1-0. Ένα τέρμα του Ρικάρντο Ολιβέιρα και μάλιστα από το 10′ αποδείχθηκε αρκετό, αφού στην συνέχεια κατάφερε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη. Η σταθερότητα είναι κάτι που λείπει από την Σάντος μέχρι στιγμής, που θα πρέπει να φανεί σοβαρή σήμερα αν θέλει να πάρει αποτέλεσμα από την δύσκολη έδρα της Ιντερνασιονάλ. Στο Κόπα Αμέρικα ο μέσος Βαλένσια (1 συμ.) και ο επιθετικός Ρομπίνιο (4 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 0-2-2
Γκολ: 11-11
Τελευταία 5: 1-3-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ στο γήπεδο της η Ιντερνασιονάλ και το ματς αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Τον πρώτο λόγο έχει το under 2,5 και πληρώνει 1,60 στην Betshop.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση