» » » » » » Πάμε στοίχημα Segunda Division: Πρώτη μάχη για άνοδο


21.00 ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ
Προϊστορία: 5-2-5
Πέρυσι: ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 0-2
ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Το ακατόρθωτο πέτυχε η Σαραγόσα το απόγευμα της Κυριακής, αφού ανέτρεψε το εις βάρος της 3-0 του πρώτου αγώνα σε 4-1 επί της Χιρόνα εκτός έδρας και πέρασε πανηγυρικά στον τελικό των πλέι οφ ανόδου, όπου σε δύο παιχνίδια με την Λας Πάλμας θα διεκδικήσει την μεγάλη επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Έτσι, όπως ήρθαν τα πράγματα θα εμφανιστεί με ανεβασμένο το ηθικό σε αυτά τα δύο ματς και με έξτρα… φτερά στα πόδια, αν και βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν. Ίσως προλάβει σήμερα ο πρώτος σκόρερ Μπαστόν (38 συμ./23 γκολ), αλλά και ο τερματοφύλακας Μπόνο (16 συμ.), που ήταν στην αποστολή με την εθνική του Μαρόκο.
Εντός: 10-7-5
Γκολ: 65-62
Τελευταία 5: 2-1-2
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Πήγε στα όρια του το εντός έδρας παιχνίδι και το ισόπαλο 0-0 της έδωσε την πρόκριση για τις δύο αναμετρήσεις με την Σαραγόσα, που θα κρίνουν την ομάδα η οποία θα πάρει το τρίτο εισιτήριο για τα σαλόνια της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Το μόνο που μετράει άλλωστε στην παρούσα φάση είναι το αποτέλεσμα και κανέναν δεν ενδιαφέρει η εμφάνιση και το θέαμα. Προσεχτική θα παρουσιαστεί σήμερα, με στόχο την κόντρα επίθεση και ένα εκτός έδρας γκολ, που θα την βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια της για άνοδο. Μόνο επιστροφές για σήμερα, όπως του σημαντικού αμυντικού Σιμόν (37 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 7-9-6
Γκολ: 74-48
Τελευταία 5: 3-2-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, που πρωτίστως θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Πρώτη επιλογή του under 2,5 σε απόδοση 1,55 από την Novibet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση