16.30 ΣΤΑΡΤ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ
Προϊστορία: 8-6-9
Πέρυσι: ΣΤΑΡΤ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ 2-3
ΣΤΑΡΤ: Επιβεβαίωσε ότι κάτι αρχίζει να κινείται και πάλι, με την σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Άαλεσουντ με 3-1. Δυναμικό ξεκίνημα, αφού σκόραρε δύο τέρματα στο πρώτο 20λεπτο, ενώ δεν αγχώθηκη ιδιαίτερα με το γκολ της μείωσης λίγο αργότερα. Είχε προηγηθεί το 3-3 στην έδρα της αξιόλογης Οντ, οπότε η ομάδα της Σταρτ δείχνει σε πολύ καλό δρόμο, κυρίως βέβαια επιθετικά. Σημαντικό τεστ και το σημερινό με αντίπαλο την δεύτερη της βαθμολογίας Στάμπαεκ.
Εντός: 3-1-3
Γκολ: 21-23
Τελευταία 5: 2-1-2
ΣΤΑΜΠΑΕΚ: Σε πολύ καλή κατάσταση η Στάμπαεκ, που επιβλήθηκε της πάντα υπολογίσιμης Στρομσγκόντσετ με 3-2 στο ματς της προηγούμενης κατάστασης. Το υπέρ της 2-0 μπορεί να έγινε 2-2, αλλά ο Ελ Γκανασί έδωσε οριστική λύση στο 58′ για μια σημαντική νίκη. Μόλις μια απώλεια στην τελευταία τετράδα αγώνων για το πρωτάθλημα (3-1-0) και σε συνδυασμό με την γκέλα της Ρόζενμποργκ, μείωσε την διαφορά από την κορυφή στο -3. Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα.
Εκτός: 4-2-1
Γκολ: 26-14
Τελευταία 5: 3-1-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολο ματς, αλλά με την συχνότητα που σκοράρουν οι δύο ομάδες το over 2,5 δείχνει πιθανό σε απόδοση 1,60 από τον Stoiximan.


19.00 ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ
Προϊστορία: 5-5-7
Πέρυσι: ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ 1-1
ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ: Σε δύσκολη θέση πλέον η Χάουγκεσουντ, μετά το πρόσφατο της ντεφορμάρισμα, ενώ στον τελευταίο της αγώνα ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Τρόμσο, χωρίς να δείξει και πολλά πράγματα στο γήπεδο. Γενικά, δεν κερδίζει τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-1-3) και βρέθηκε αναμενόμενα πολύ χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Επίσης, με 11 γκολ ενεργητικό διαθέτει την χειρότερη επιθετική επίδοση της κατηγορίας, ενώ μπροστά στο κοινό της δείχνει ικανή για όλα (2-2-3).
Εντός: 2-2-3
Γκολ: 11-23
Τελευταία 5: 1-1-3
ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ: Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για την Λίλεστρομ, αφού μετά το 0-0 με την Σάντεφιορντ, ήρθε το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Οντ. Διεύρυνε πάντως το αήττητο της σερί στις τρεις αγωνιστικές και επιδιώκει να σκαρφαλώσει ακόμη περισσότερο στον πίνακα της βαθμολογίας. Δύσκολα κερδίζει, αλλά ακόμη πιο δύσκολα χάνει μέχρι στιγμής (5-6-3) και θα δώσει την δική της μάχη απέναντι στην ντεφορμέ Χάουγκεσουντ, ώστε να πετύχει την έκτη της νίκη στο πρωτάθλημα.
Εκτός: 2-3-2
Γκολ: 19-16
Τελευταία 5: 2-2-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Αρκετά δύσκολη αναμέτρηση, με την Λίλεστρομ να χάνει δύσκολα. Γιατί όχι να μην φέρει ακόμη μία ισοπαλία. Αυτή η επιλογή πληρώνει 3,45 στην Betshop.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση