Άνοιξε η όρεξη των παικτών του Παναθηναϊκού, μετά τη νίκη τους στην πρεμιέρα της Super League.
Ο χαρακτήρας που έδειξε το «τριφύλλι» στην έδρα του Παναιτωλικού και γύρισε τον αγώνα επικρατώντας με 2-1, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να ηττάται με 1-0 από την ομάδα της Πελοποννήσου, φαίνεται πως γέμισε με αισιοδοξία τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου, ενόψει της εφετινής τους πορείας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ωστόσο, οι «πράσινοι», που, παρεμπιπτόντως, προσφέρονται στο 8.00 στις εταιρίες στοιχημάτων για να κερδίσουν με 2-1 και την Πέμπτη την Καμπάλα για τα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, παρουσιάζουν αρκετά κενά στην άμυνα και αυτό είναι κάτι που ξέρουν πως πρέπει να βελτιώσουν.
«Είναι μια νίκη ψυχολογίας. Προσπαθούμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας στην άμυνα, όπου από μία φάση δεχόμαστε γκολ και αντίστοιχα που χάνουμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε.
Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε τους περισσότερους βαθμούς και να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα. Για μένα προσωπικά, το γεγονός πως υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα είναι καλό. Από εκεί και πέρα, όλοι δουλεύουμε και το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μπούρμπος.
Ο Παναθηναϊκός που έμεινε στο 0-0 με την Καμπάλα την περασμένη Πέμπτη, προσφέρεται στο 1.36 για να την κερδίσει μεθαύριο στη «Λεωφόρο», στο 9.00 για να ηττηθεί, ενώ το ενδεχόμενο μίας δεύτερης ισοπαλίας προσφέρεται σε απόδοση 4.50.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση