21.30 ΜΑΪΝΤΖ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ
Προϊστορία: 6-5-3
Πέρυσι: ΜΑΪΝΤΖ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 0-0
ΜΑΪΝΤΖ: Δεν κατάφερε να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, καθώς έπεσε πάνω σε μια Σάλκε, που ήθελε πολύ το τρίποντο και έτσι γνώρισε την ήττα με 2-1. Το γκολ της ο Μάλι στο 43′, όπου ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1, όμως η ομάδα του δεν απέφυγε το δεύτερο τέρμα στην επανάληψη. Είχαν προηγηθεί δύο σερί τρίποντα για την Μάιντζ, που έχει συνολικό απολογισμό 2-0-2 στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνει πολλές ζημιές φέτος. Τραυματίας ο μέσος Φράι (3 συμ.) και αμφίβολος ο επίσης μέσος Σαμπέριο (3 συμ./1 γκολ).
Εντός: 1-0-1
Γκολ: 6-4
Τελευταία 5: 2-0-2
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Απογοητεύει μέχρι στιγμής σε μεγάλο βαθμό η Χόφενχαϊμ, η οποία έχει κατάφερε να κατακτήσει μόλις έναν πόντο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές (0-1-3). Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι ήθελε πολύ να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, όμως τα πολλά αμυντικά της κενά, έφεραν την ήττα από την Βέρντερ Βρέμης με 3-1. Η αποχώρηση του Φιρμίνο την έχει επηρεάσει πολύ από ότι φαίνεται και χημεία δεν έχει βρεθεί ακόμη με τους παίκτες που απέκτησε. Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα σήμερα στο Μάιντζ.
Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 3-7
Τελευταία 5: 0-1-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Καλό ρυθμό έχει στα παιχνίδια της η Μάιντζ, ενώ και από την άλλη πλευρά η Χόφενχαϊμ πρέπει να σκοράρει για να ελπίζει στο αποτέλεσμα. Κρατάμε το over 2,5 και το 1,75 του Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση