16.30 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΣΑΛΚΕ
Προϊστορία: 44-13-35
Πέρυσι: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΣΑΛΚΕ 0-4
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Από το κακό στο χειρότερο η Στουτγάρδη, που δεν λέει να δει μια άσπρη… ημέρα. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι, γνώρισε την ήττα στο Βερολίνο από την Χέρτα με 2-1, ισοφαρίζοντας προσωρινά στο 36′ με τον Σούνζιτς. Τέσσερις στις τέσσερις ήττες για τους Σουηβούς, που δεν άκουσαν φαίνεται το καμπανάκι από τον παρολίγο υποβιβασμό φέτος και βαδίζουν από την αρχή φέτος σε ένα τεντωμένο σχοινί. Εκτός παραμένει ο νεοφερμένος γκολκίπερ Λάνγκερακ.
Εντός: 0-0-2
Γκολ: 5-12
Τελευταία 5: 0-0-4
ΣΑΛΚΕ: Επιβλητικό πέρασμα από το ΓΣΠ και την έδρα του ΑΠΟΕΛ για το Europa League, αποτέλεσμα, που είχε ανάγκη. Στο πρωτάθλημα, έστω και δύσκολα επικράτησε της Μάιντζ εντός έδρας με 2-1, επιστρέφοντας στις νίκες, μετά από αυτήν της πρεμιέρας με την Βέρντερ Βρέμης. Κινδύνευσε αρκετά στο ματς, όμως το σημαντικό ήταν, που κατάφερε να φτάσει στους τρεις βαθμούς της νίκης. Πάντως, δεν πατάει καλά στα παιχνίδια της και χρειάζεται βελτίωση για να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική. Μακροχρόνιες οι απουσίες της πλην του στόπερ Νάσταζιτς (1 συμ.).
Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 6-5
Τελευταία 5: 2-1-1
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Πραγματικός γρίφος το παιχνίδι αυτό και όλα είναι πιθανά. Πάμε με τα πολλά γκολ και το over 2,5, που πληρώνει 1,65 στην Mybet.


18.30 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Προϊστορία: 25-21-26
Πέρυσι: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 0-2
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Έσωσε στο 93′ την παρτίδα στο ματς με την Κράσνονταρ, κερδίζοντας με 2-1 για το Europa League. Στο πρωτάθλημα, έριξε ακόμη μία «τεσσάρα», αυτή την φορά απέναντι στο Ανόβερο εκτός έδρας με 4-2. Κάλυψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αμυντικά της κενά, σκοράροντας αρκετές φορές για τη νίκη. Τέσσερα στα τέσσερα για το σύνολο του Τόμας Τούχελ, που δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την απογοητευτική πορεία της περσινής περιόδου. Σημαντική η απουσία του εξτρέμ Ρόις (3 συμ./2 γκολ).
Εντός: 2-0-0
Γκολ: 15-3
Τελευταία 5: 4-0-0
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και παρότι έμεινε πίσω στο σκορ με την Μπάτε Μπόρισοφ, εντούτοις ξύπνησε στην συνέχεια και κέρδισε με 4-1 εντός έδρας για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Στην Μπουντεσλίγκα, έπεσε θύμα έκπληξης μέσα στο ίδιο της το σπίτι, χάνοντας με 1-0 από τη νεοφώτιστη Ντάρμσταντ. Της λείπει μέχρι στιγμής η φαντασία στο παιχνίδι και το εύκολο γκολ και αυτό της έχει κοστίσει μέχρι στιγμής σε μεγάλο βαθμό στο πρωτάθλημα (2-0-2). Σήμερα μάλιστα έχει μπροστά της το μεγάλο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ. Μόνο μακροχρόνιες οι απουσίες της.
Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 3-5
Τελευταία 5: 2-0-2
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Το ντέρμπι της αγωνιστικής, με την Ντόρτμουντ να δείχνει σαφώς καλύτερα στοιχεία μέχρι στιγμής. Στο 1,70 ο άσος από την vistabet.gr.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση