» » » » » » Champions League: Πρεμιέρα με μεγαθήριο ο Ολυμπιακός


21.45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με πολλές προσδοκίες ξεκινά ακόμη μία Ευρωπαϊκή περιπέτεια για τον Ολυμπιακό, όμως η κλήρωση δεν του χαμογέλασε αυτή την φορά, έχοντας να αντιμετωπίσει τις Μπάγερν, Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Πέρσι, ωστόσο απέδειξε ότι μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο μπροστά στον κόσμο του, με νίκες επί Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους. Ήδη έχει στην πλάτη του τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα, όπου μετρά 3/3 νίκες, με τελευταία αυτή επί του Πλατανιά με 3-1 εντός έδρας. Δεν προέκυψαν νεότερα προβλήματα και ο προπονητής Μάρκο Σίλβα έχει πλήρη αποστολή.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΜΠΑΓΕΡΝ: Πάει οριακά τα τελευταία της παιχνίδια η Μπάγερν, όμως και πάλι με το μέταλλο που έχει σαν ομάδα, φτάνει εύκολα ή δύσκολα στις νίκες. Όπως και το περασμένο Σάββατο, όπου κέρδισε στο φινάλε την Άουγκσμπουργκ με 2-1 και μάλιστα σε παιχνίδι εντός έδρας. Όπως και να έχει, μετρά 4-0-0 στο πρωτάθλημα και αργά ή γρήγορα θα έρθουν και οι πιο εύκολες νίκες. Σήμερα, ρίχνεται στην μάχη του Champions League, που είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση. Γνωστά τα προβλήματα των στόπερ Μπαντστούμπερ, Μπενατιά, του μέσου Μαρτίνεθ και των εξτρέμ Ριμπερί, Ρόμπεν.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
Προβλέψεις στοιχήματος: Δεν αποκλείεται να δεχθεί και στην Ελλάδα τέρμα η Μπάγερν και το goal/goal πληρώνει 1,95 στην Vistabet.

21.45 ΡΟΜΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΡΟΜΑ: Άφησε πίσω της την απώλεια της πρεμιέρας με αντίπαλο την Βερόνα (1-1) και απάντησε με δύο σερί τρίποντα, όπου αρχικά κέρδισε την Γιουβέντους με 2-1, ενώ το Σάββατο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Φροζινόνε με 2-0. Πιο σοβαρή από ποτέ, είναι έτοιμη να διεκδικήσει φέτος το Σκουντέτο, ενώ για τρίτη συνεχή χρονιά συμμετέχει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μόνο που έχει δύσκολο ξεκίνημα σήμερα, απέναντι στην παντοδύναμη Μπαρτσελόνα. Ξεχωρίζουν οι απουσίες των μέσων Πιάνιτς, Στρούτμαν.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Με τον Μέσι να ξεκινά από τον πάγκο και να σκοράρει όμως στο δεύτερο ημίχρονο το νικητήριο γκολ, πήρε με ανατροπή τη νίκη στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν» με 2-1. Διά πυρός και σιδήρου το τρίτο διαδοχικό τρίποντο για τους «μπλαουγκράνα», που τους δίνει ωστόσο έξτρα ώθηση για την συνέχεια. Απαιτητική και η πρώτη αγωνιστική στους ομίλους του Champions League, όπου αντιμετωπίζει την δευτεραθλήτρια Ιταλίας, Ρόμα στο «Ολίμπικο». Τραυματίες ο τερματοφύλακας Μπράβο και ο μπακ Ντάνι Άλβες.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
Προβλέψεις στοιχήματος: Ομάδες με επιθετικές αρετές και δεν θέλει πολύ να ξεφύγει το σκορ. Πιθανό το over 2,5 σε απόδοση 1,85 στην Sportingbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση