» » » » » » » Ιταλία: Τα βλέμματα στο Ίντερ – Γιουβέντους


13.30 ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΠΑΛΕΡΜΟ
Προϊστορία: 3-3-6
Πέρυσι: –
ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Έκανε την έκπληξη να προηγηθεί στο Τορίνο και το δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Γιουβέντους, χάρη σε τέρμα του Μουνιέ στο 5′, όμως όπως ήταν λογικό δεν άντεξε στην πίεση για το υπόλοιπο του παιχνιδιού και γνώρισε στο τέλος την ήττα με 3-1. Τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα η ομάδα του Ντέλιο Ρόσι και με μόλις ένα τρίποντο (1-0-6) είναι με την πίεση για το αποτέλεσμα σήμερα απέναντι στην Παλέρμο. Τραυματίες ο εξτέμ Τζιακερίνι (2 συμ.) και ο επιθετικός Ακουαφρέσκα (2 συμ.).
Εντός: 1-0-2
Γκολ: 4-12
Τελευταία 5: 1-0-4
ΠΑΛΕΡΜΟ: Καλά που ήρθε η διακοπή για την Παλέρμο, αφού ήταν στην χειρότερη δυνατή κατάσταση. Τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, με τελευταία το 4-2 από την Ρόμα εντός έδρας, όταν η άμυνα της αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν. Έτσι το καλό ξεκίνημα πήγε περίπατο, αφού στις τρεις πρώτες αγωνιστικές είχε δύο νίκες και μία ισοπαλία. Με 12 γκολ παθητικό διαθέτει μια από τις χειρότερες αμυντικές επιδόσεις της Serie B. Τραυματίες ο αμυντικός Γκονζάλες (7 συμ./2 γκολ) και ο επιθετικός Τζούρτζεβιτς (2 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 9-12
Τελευταία 5: 0-1-4
Προγνωστικά στοίχημα: Μεγάλη βαθμολογική πίεση στην Μπολόνια, αφού είναι τελευταία. Πολλά γκολ έχουν τα παιχνίδια της Παλέρμο και θα πάμε με το over 2,5 και το 2,30 της Goalbet.


16.00 ΝΑΠΟΛΙ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Προϊστορία: 11-7-11
Πέρυσι: ΝΑΠΟΛΙ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 3-0
ΝΑΠΟΛΙ: Εμφατική νίκη και το 4-0 στην έδρα της Μίλαν δεν το περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της. Ότι έκανε έμπαινε γκολ και είναι αλήθεια ότι της πήγε πολύ το ματς. Γενικά οι «παρτενοπέι» άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματα τους πριν την διακοπή, με αήττητο έξι αγωνιστικών, καλύπτοντας έτσι τις απώλειες από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ζητούμενο να συνεχίσουν το σερί τους σήμερα απέναντι στην πρωτοπόρο Φιορεντίνα. Λογικά προλαβαίνει ο εξτρέμ Ινσίνιε (7 συμ./3 γκολ).
Εντός: 2-1-0
Γκολ: 16-7
Τελευταία 5: 3-2-0
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ονειρικό ξεκίνημα από όλες τις απόψεις για την Φιορεντίνα, που την βρίσκει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τελευταία της επιτυχία το εντός έδρας 3-0 επί της Αταλάντα, εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα από νωρίς. Πριν δύο αγωνιστικές είχε προηγηθεί το εντυπωσιακό 4-1 επί της Ίντερ στο Μιλάνο, όμως τα ντέρμπι συνεχίζονται για τους «βιόλα», αφού τους περιμένει σήμερα η επίσης φορμαρισμένη Νάπολι. Σίγουρα εκτός ο δεξιός μπακ Ζιλμπέρτο (4 συμ.).
Εκτός: 2-0-1
Γκολ: 14-4
Τελευταία 5: 5-0-0
Προγνωστικά στοίχημα: Δύο πολύ καλές ομάδες και αρκετά φορμαρισμένες. Λόγω έδρας, προβάδισμα στον άσο του 1,79 από την Betshop.gr

16.00 ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΛΑΤΣΙΟ
Προϊστορία: 0-1-3
Πέρυσι: ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΛΑΤΣΙΟ 0-3
ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ: Ενώ πέρασε από δυσκολότερα εμπόδια, στο ματς πριν την διακοπή με την Έμπολι, γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, χάνοντας εκτός έδρας με 1-0. Ήταν από τις λίγες φορές που δεν σκόραρε σε ένα παιχνίδι και αντί αυτού έμεινε με άδεια τα χέρια από το τέρμα που δέχθηκε στο 88′. Όπως και να έχει οι παίκτες του Ντι Φραντσέσκο έχουν ξεκινήσει ικανοποιητικά το πρωτάθλημα, έχοντας απολογισμό 3-3-1. Μακροχρόνιες οι απουσίες της.
Εντός: 1-2-0
Γκολ: 9-7
Τελευταία 5: 1-3-1
ΛΑΤΣΙΟ: Από τις πιο αποτελεσματικές εντός έδρας ομάδες της Ιταλίας η Λάτσιο και το απέδειξε με το υπέρ της 2-0 επί της νεοφώτιστης Φροζινόνε. Άργησε να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα, όμως αυτό έγινε με τον Κεϊτά στο 80′, για να έρθει στις καθυστερήσεις ο Τζόρτζεβιτς για να «κλειδώσει» το τρίποντο. Αν και δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε η ομάδα από την Ρώμη, εντούτοις τα πηγαίνει μια χαρά και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τραυματίας ο στόπερ Ντε Φράι (2 συμ.), οι μέσοι Μπίλια (3 συμ./2 γκολ), Παρόλο (7 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 10-11
Τελευταία 5: 4-0-1
Προγνωστικά στοίχημα: Καθόλου εύκολο το έργο της Λάτσιο εδώ, καθώς η Σασσουόλο είναι πάντα επιθετική και επικίνδυνη. Επιλέγουμε το over 2,5 και το 2,05 της Vistabet.

21.45 ΙΝΤΕΡ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Προϊστορία: 11-16-20
Πέρυσι: ΙΝΤΕΡ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-1
ΙΝΤΕΡ: Μετά το πέντε στα πέντε που είχε στο πρωτάθλημα, η βαριά ήττα από την Φιορεντίνα με 4-1 πριν μερικές εβδομάδες μάλλον την επηρέασε, αφού ακολούθησε στην συνέχεια το εκτός έδρας 1-1 με την Σαμπντόρια. Πάλι καλά που ισοφάρισε με τον Πέρισιτς στο 76′, αφού έχανε από το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Δύο αγωνιστικές μακριά από τη νίκη οι «νερατζούρι» και μάλιστα έχουν μπροστά τους το ματς με την πρωταθλήτρια Γιουβέντους. Δεν προέκυψε κάποιο σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα.
Εντός: 3-0-1
Γκολ: 8-6
Τελευταία 5: 3-1-1
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Κάτι κινείται πλέον στην Γιουβέντους, αφού μετά το 2-0 επί της Σεβίλλης για το Champions League, επικράτησε και για το πρωτάθλημα επί της Μπολόνια με 3-1. Η «γηραιά κυρία» χρειάζεται γενικά ένα καλό σερί για να πάρει τα πάνω της και να καλύψει τις πολλές απώλειες, που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν. Κατάλληλη ευκαιρία σήμερα στο Μιλάνο, όπου θα αντιμετωπίσει την δυνατή φέτος Ίντερ. Τραυματίας ο δεξιός μπακ Λιχσταϊνερ (4 συμ.). Λογικά προλαβαίνει ο φορ Μοράτα (5 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 9-8
Τελευταία 5: 2-2-1
Προγνωστικά στοίχημα: Μεγάλο ντέρμπι στο Μιλάνο και όλα είναι πιθανά. Μένουμε μακριά από κάποιο σημείο και πάμε με το goal/goal στο 1,85 της Betshop.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση