20.45 ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΑΓΙΑΞ
Προϊστορία: 0-4-16
Πέρυσι: ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΑΓΙΑΞ 0-2
ΧΕΡΑΚΛΕΣ: Αποτελεί αναμφίβολα την μεγαλύτερη έκπληξη στην Eredivisie μέχρι αυτό το σημείο, καθώς απολαμβάνει τα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, όντας δεύτερη. Κάτι αναμενόμενο με τις επιδόσεις της, αφού έχει κερδίσει τα έξι από τα οχτώ πρώτα παιχνίδια της (6-0-2), ενώ με 18 γκολ ενεργητικό διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επιθετική επίδοση της κατηγορίας. Μόνο, που πλέον έρχονται δυσκολότερα παιχνίδια, όπως το σημερινό με τον πρωτοπόρο Άγιαξ. Κομπλέ η αποστολή.
Εντός: 4-0-0
Γκολ: 18-8
Τελευταία 5: 4-0-1
ΑΓΙΑΞ: Αγνώριστος εμφανίστηκε στο ντέρμπι με την Αϊντχόφεν και δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 2-1. Μάλιστα η εμφάνιση του ήταν λίγο-πολύ αποκαρδιωτική και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί από τους οπαδούς του. Πρώτη ήττα για την ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ στο πρωτάθλημα (6-1-1), όμως προς το παρών παραμένει πρώτη, παρέα με την Φέγενορντ. Εκτός έδρας πάντως ο Άγιαξ είναι σχεδόν αψεγάδιαστος στις τέσσερις πρώτες εξόδους του (3-1-0). Τραυματίας ο Πολωνός επιθετικός Μίλικ (8 συμ./3 γκολ).
Εκτός: 3-1-0
Γκολ: 19-4
Τελευταία 5: 3-1-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Με την βαθμολογία πρόκειται για ένα ντέρμπι κορυφής και σίγουρα ο Άγιαξ μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει. Ωστόσο σήμερα θα εμφανιστεί υποψιασμένος και μπορεί να ρεφάρει την ήττα του ντέρμπι. Στο 1,85 το διπλό από τον Stoiximan.

21.45 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ
Προϊστορία: 11-1-0
Πέρυσι: ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ 3-0
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Έκανε ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση στο κατάλληλο παιχνίδι και πέρασε δίκαια νικηφόρα από την έδρα του μισητού της αντίπαλο Άγιαξ με 2-1. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με δύο γκολ ο Περέιρο στο 7′ και 79′, με την ομάδα του να δείχνει συνολικά την καρδιά του πρωταθλητή και να μαζεύει την διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς. Σαφώς και η λογική λέει ότι δεν θα συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα στον σημερινό αγώνα με την Εξέλσιορ. Αξίζει να σημειωθεί πως την Τετάρτη ακολουθεί δύσκολη έξοδος στο Βόλφσμπουργκ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μακροχρόνιες οι απουσίες του αριστερού μπακ Βίλεμς και του εξτρέμ Τζόζεφσουν, που λείπουν από το ξεκίνημα της σεζόν.
Εντός: 3-0-0
Γκολ: 19-8
Τελευταία 5: 4-0-1
ΕΞΕΛΣΙΟΡ: Αρκετά καλό πρόσωπο στα τελευταία της παιχνίδια έδειξε η Εξέλσιορ και μάλλον η διακοπή δεν ήρθε γι’ αυτήν στο καταλληλότερο χρονικό σημείο. Αυτό γιατί πριν από αυτή κέρδιζε την Ουτρέχτη εντός έδρας με 1-0, ενώ πριν δύο αγωνιστικές αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3 στο γήπεδο της Ντεν Χάαγκ. Αυτό το μικρό, αλλά θετικό σερί την έφερε σε καλύτερο βαθμολογικό σημείο και πάει πιο χαλαρή και χωρίς άγχος στο δύσκολο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν. Δεν αναφέρονται νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.
Εκτός: 0-1-3
Γκολ: 9-13
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Λογικά δεν θα έχει πρόβλημα στο ματς η Αϊντχόφεν, που μπορεί να κερδίσει, χωρίς να παραβιαστεί η εστία της. Στο 1,85 το no goal από την Sportingbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση