18.30 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
Προϊστορία: 8-1-1
Πέρυσι: ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1-0
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Πήγε να κάνει το «θαύμα» με την Μπαρτσελόνα, αλλά τα χάλασε όλα μέσα σε λίγα λεπτά και ηττήθηκε με 2-1. Μπροστά στο σκορ με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στο 22′, όμως η κατάσταση γύρισε στο 80′ και 82′. Δεδομένα, η Λεβερκούζεν έχει βρει πλέον τα πατήματα της, αφού και στο πρωτάθλημα προέρχεται από το εντυπωσιακό 3-0 στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης. Ισοπαλία δεν έχει ακόμη στις εφτά πρώτες αγωνιστικές (4-0-3) και είναι σίγουρα το φαβορί σήμερα κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Πάντα εκτός ο αμυντικοί Τζετνβάι, Τοπράκ, αλλά και ο μέσος Αρανγκουίς (1 συμ.).
Εντός: 2-0-1
Γκολ: 7-8
Τελευταία 5: 2-0-3
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Πλήρωσε την απειρία της την Πέμπτη, χάνοντας από την Παρτιζάν εντός έδρας για το Europa League με 3-1. Στο πρωτάθλημα προβληματίζει σε μεγάλο βαθμό φέτος η Άουγκσμπουργκ και αυτό αποτυπώνεται από την βαθμολογική της εικόνα, που καταλαμβάνει την προτελευταία θέση του σχετικού πίνακα. Κάτι απολύτως λογικό, διότι μετρά απολογισμό 1-1-5 στις εφτά πρώτες αγωνιστικές. Μάλιστα, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, ηττήθηκε με 3-1 από την Χόφενχαϊμ εντός έδρας, μη μπορώντας να φτάσει σε κάτι καλό. Αρκετά δύσκολο και το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Λεβερκούζεν. Τραυματίας ο μέσος Βέρνερ (5 συμ.).
Εκτός: 0-1-2
Γκολ: 7-12
Τελευταία 5: 1-0-4
Προβλέψεις στοιχήματος: Πιο απελευθερωμένη πλέον η Λεβερκούζεν, την στιγμή που η Άουγκσμπουργκ δέχεται γκολ από τον καθένα. Λογικό το over 2,5 και το 1,65 της Mybet.


18.30 ΜΠΑΓΕΡΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Προϊστορία: 46-28-27
Πέρυσι: ΜΠΑΓΕΡΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2-1
ΜΠΑΓΕΡΝ: Διασύρει την μία ομάδα μετά την άλλη σε Μπουντεσλίγκα και Ευρώπη, ενώ την περασμένη Τρίτη κέρδισε συγκεκριμένα τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ εντός έδρας με 5-0 για το Champions League. Σε κάθε ματς σκοράρει ο «δαιμονισμένος» Λεβαντόφσκι, όπως και στο νικηφόρο 3-0 επί της Μάιντζ πριν μία εβδομάδα για το πρωτάθλημα. Εκεί που έχει το απόλυτο των νικών (7-0-0) και θα υποδεχθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία την Ντόρτμουντ στο ντέρμπι κορυφής. Αμφίβολος ο μέσος Βιδάλ (7 συμ./1 γκολ). Πάντα εκτός ο στόπερ Μπενατιά (2 συμ./1 γκολ) και οι εξτρέμ Ρόμπεν, Ριμπερί.
Εντός: 4-0-0
Γκολ: 23-3
Τελευταία 5: 5-0-0
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Είχε την υπεροχή στην Τούμπα, όμως έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, προέρχεται από δυνατή γκέλα, μένοντας στο 2-2 με τη νεοφώτιστη Ντάρμσταντ εντός έδρας. Δύο σερί ισοπαλίες στην Μπουντεσλίγκα για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, που έφεραν την έφεραν πιο πίσω σε σχέση με την πρωτοπόρο Μπάγερν. Ομάδα που αντιμετωπίζει σήμερα στο Μόναχο. Επιστρέφουν οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής στην Τούμπα, ενώ τραυματίες παραμένουν ο αμυντικός Ντουρμ, με τον μέσο Σαχίν.
Εκτός: 2-1-0
Γκολ: 21-6
Τελευταία 5: 3-2-0
Προβλέψεις στοιχήματος: Αυτή την εποχή η Μπάγερν δεν παίζεται από κανέναν και η Ντόρτμουντ δείχνει τελευταία πολλά αμυντικά κενά. Τον πρώτο λόγο έχει ο άσος σε απόδοση 1,65 στην Interwetten.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση