» » » » » » Γερμανία: Μονόδρομος η νίκη για Στουτγάρδη


16.30 ΚΟΛΩΝΙΑ – ΑΝΟΒΕΡΟ
Προϊστορία: 19-8-20
Πέρυσι: ΚΟΛΩΝΙΑ – ΑΝΟΒΕΡΟ 1-1
ΚΟΛΩΝΙΑ: Αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στο ξεκίνημα της Μπουντεσλίγκα, όμως ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αλλά οι τέσσερις νίκες, που έχει κατακτήσει στις οχτώ πρώτες αγωνιστικές (4-2-2) είναι ένας άκρως ελπιδοφόρος απολογισμός για την συνέχεια και τον στόχο που έχει να παραμείνει μακριά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Επίσης, δεν έχει ηττηθεί ακόμη μπροστά στο κοινό της (2-2-0). Πάντα εκτός λόγω τραυματισμού ο στόπερ Μαβράι.
Εντός: 2-2-0
Γκολ: 13-12
Τελευταία 5: 2-1-2
ΑΝΟΒΕΡΟ: Η όγδοη αγωνιστική ήταν και η τυχερή από ότι αποδείχθηκε για το Ανόβερο, όπου έφτασε στην πρώτη της φετινή νίκη. Συγκεκριμένα επιβλήθηκε της Βέρντερ Βρέμης εντός έδρας με 1-0, χάρη σε τέρμα του Σανέ στο 56′. Σπουδαίο αποτέλεσμα για το Ανόβερο από πολλές απόψεις, αφού βρισκόταν καθηλωμένο στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα από το ξεκίνημα της σεζόν. Ωστόσο θα χρειαστεί περαιτέρω προσπάθεια για αφήσει πίσω της την αρνητική εικόνα στις προηγούμενες αγωνιστικές. Εκτός ο μέσος Πριμπ (5 συμ.).
Εκτός: 0-2-2
Γκολ: 7-16
Τελευταία 5: 1-1-3
Προβλέψεις στοιχήματος: Πολύ καλύτερο πρόσωπο για την Κολωνία και ειδικά εντός έδρας. Ο άσος προσφέρεται στο 1,95 από την Vistabet.


18.30 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Αντιμετώπισε αρκετά αμυντικά προβλήματα στο Χόφενχαϊμ, αλλά για καλή της τύχη απέσπασε κάτι θετικό, που ήταν ο βαθμός της ισοπαλίας (2-2). Μάλιστα έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως είχε σε ισάριθμες τις απαντήσεις με Κλίμεντ (64′) και Βέρνερ (90′). Αυτός ήταν μόλις ο τέταρτος βαθμός των Σουηβών στο φετινό πρωτάθλημα, που δεν της επέτρεψε πάντως να ξεφύγει από την τελευταία θέση του σχετικού πίνακα. Σαφώς και έχει ως μονόδρομο τη νίκη στο σημερινό εντός έδρας ματς με τη νεοφώτιστη Ίνγκολσταντ. Εκτός ο μέσος Κρούσε (1 συμ.) και ο φορ Γκίντζεκ (7 συμ./3 γκολ).
Εντός: 0-0-4
Γκολ: 11-19
Τελευταία 5: 1-1-3
ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ: Μόνο νεοφώτιστη δεν δείχνει προς το παρών η Ίνγκολσταντ και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τον μέχρι τώρα απολογισμό της (4-2-2). Στο τελευταίο ματς πριν την διακοπή, εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε με το «καθαρό» 2-0 της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά άκρως αποτελεσματική. Σίγουρα αν συνεχίσει με τις ίδιες επιδόσεις τότε δεν θα δυσκολευτεί να ανανεώσει το ραντεβού της και του χρόνου με την μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας. Τραυματίες οι μέσοι Ρότζερ (8 συμ.), Κοέν (1 συμ.).
Εκτός: 3-1-0
Γκολ: 6-6
Τελευταία 5: 2-2-1
Προβλέψεις στοιχήματος: Αρκετούς βαθμούς πήρε μέχρι στιγμής η Ίνγκολσταντ και ήρθε η ώρα να ανασάνει λίγο και η Στουτγάρδη. Κρατάμε τον άσο σε απόδοση 1,80 στην Interwetten.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση