» » » » » » Champions League: Μπορεί το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός


21.45 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΠΑΓΕΡΝ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΑΡΣΕΝΑΛ: «Ξύπνησε» στο δεύτερο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Γουότφορντ, όμως έστω και έτσι κατάφερε να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση με 3-0. Πολύ κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος η ομάδα του Βενγκέρ, όμως στο Champions League είναι πραγματικά με την πλάτη στον τοίχο, αφού μετρά δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Πρέπει να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα απέναντι στην φορμαρισμένη Μπάγερν, όσο δύσκολο και να φαίνεται το παιχνίδι. Μακροχρόνιες οι απουσίες της και ο Βενγκέρ έχει μάθει να ζει με αυτές.
Εντός: 0-0-1
Γκολ: 3-5
Τελευταία 5: 0-0-2
ΜΠΑΓΕΡΝ: Με κεκτημένη ταχύτητα η Μπάγερν έφτασε ακόμη σε ένα τρίποντο, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης με 1-0. Ο φορμαρισμένος Μίλερ ήταν ο «χρυσός» σκόρερ της αναμέτρησης και επέτρεψε στην ομάδα του να κάνει το 9/9 στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά το Champions League είναι σαφώς πιο άνετη σε σχέση με την σημερινή της αντίπαλο, αφού και εκεί μετράει μόνο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Τραυματίες οι στόπερ Μπενατιά, Μπαντστούμπερ και οι εξτρέμ Γκέτσε (2 συμ./2 γκολ), Ρόμπεν, Ριμπερί.
Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 8-0
Τελευταία 5: 2-0-0
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί στο ματς και σίγουρα η Μπάγερν δεν κοντράρεται με τίποτα. Το goal/goal πάντως είναι πιθανό και πληρώνει 1,55 στην Betshop.

21.45 ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.: Αναμενόμενα δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το Μόναχο στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων, χάνοντας από την φορμαρισμένη Μπάγερν με 5-0. Ωστόσο, η νίκη της πρεμιέρας επί της Άρσεναλ της διατηρούν αυξημένες ελπίδες για πρόκριση, αρκεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και ειδικά στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Ακόμη καλύτερα τα πράγματα στο πρωτάθλημα της, όπου είναι πρωτοπόρος και χωρίς να ηττηθεί ακόμη (7-6-0). Κομπλέ η αποστολή των Κροατών.
Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-6
Τελευταία 5: 1-0-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο το ντέρμπι με την ΑΕΚ, την οποία κέρδισε με 4-0 εντός έδρας το βράδυ του Σαββάτου. Άκρως αποτελεσματική και πάλι η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, που είναι αρκετά σοβαρή σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν. Το απόλυτο στο πρωτάθλημα και στις εφτά αγωνιστικές, ενώ στο Champions League προέρχεται από το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Άρσεναλ με 3-2. Άκρως καθοριστικά βέβαια για την τύχη του Ολυμπιακού στον όμιλο τα δύο μαζεμένα παιχνίδια με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Τραυματίστηκε μεταξύ άλλων ο έμπειρος μέσος Καμπιάσο (2 συμ.).
Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 3-5
Τελευταία 5: 1-0-1
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Κρίσιμο ματς για τις δύο ομάδες και ο Ολυμπιακός ως εκτός έδρας ομάδα σήμερα δεν θα τα βάψει… μαύρα με τον πόντο της ισοπαλίας. Στο 3,25 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση