» » » » » » Euro 2016 8ος Όμιλος: «Κλειδώνει» την πρόκριση η Ιταλία


19.00 ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ – ΙΤΑΛΙΑ
Προϊστορία: 0-0-3
Πέρυσι: –
ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Σε άνοδο το ποδόσφαιρο του Αζερμπαϊτζάν, καθώς δεν είναι μόνο οι σύλλογοι της, που έχουν κάνει βήματα προόδου, αλλά και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό, άσχετα αν δεν ελπίζει σε πρόκριση. Συγκεκριμένα προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες και τέσσερις αγωνιστικές αήττητο (1-3-0), βελτιώνοντας κατά πολύ την θέση της στον όμιλο. Σήμερα θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία να κοντράρει και την Ιταλία, με τον προπονητή Προσινέτσκι να μην έχει στην διάθεση του μεταξύ άλλων τον μέσο Χουσεϊνοφ (45 συμ./2 γκολ) και τους φορ Αλίγεφ (44 συμ./7 γκολ), Τζαβάντοφ (58 συμ./9 γκολ).
Εντός: 1-1-2
Γκολ: 6-13
Τελευταία 5: 1-3-1
ΙΤΑΛΙΑ: Δεν παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, όμως είναι η Ιταλία του αποτελέσματος και που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα την δούμε απευθείας στα γήπεδα της Γαλλίας σε μερικούς μήνες. Στον τελευταίο χρονικά της αγώνα κέρδισε με 1-0 την Βουλγαρία και με νίκη σήμερα στο Μπακού «κλειδώνει» και μαθηματικά την πρόκριση. Εκτός έμειναν από τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα Αντόνιο Κόντε οι μέσοι Ντε Ρόσι (101 συμ./17 γκολ), Μαρκίσιο (52 συμ./4 γκολ) και από την γραμμή κρούσης ο Μπαλοτέλι (33 συμ./13 γκολ).
Εκτός: 2-2-0
Γκολ: 11-5
Τελευταία 5: 2-3-0
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Όχι και η πιο ποιοτική ομάδα το Αζερμπαϊτζάν, την στιγμή που η Ιταλία σκοράρει πολύ δύσκολα. Αναμενόμενο το under 2,5 σε απόδοση 1,70 στην Interwetten.

21.45 ΚΡΟΑΤΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Προϊστορία: 3-2-1
Πέρυσι: –
ΚΡΟΑΤΙΑ: Παίζει με την… φωτιά η Κροατία, που έτσι όπως πάει θα χάσει την απευθείας πρόκριση στο Euro 2016 της Γαλλίας. Η ήττα από τη Νορβηγία στο Όσλο την έριξε στην τρίτη θέση και στα δύο ματς που απομένουν με Βουλγαρία και Μάλτα θα πρέπει να κάνει το αυτονόητο και με ισάριθμες νίκες να δει στο τέλος τι έχει καταφέρει. Εξάλλου, αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές. Μοναδική σοβαρή απουσία αυτή του φορ Μάντζουκιτς (62 συμ./19 γκολ), που παραμένει τραυματίας.
Εντός: 3-1-0
Γκολ: 16-5
Τελευταία 5: 1-3-1
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Σε φάση ανανέωσης εδώ και καιρό η ομάδα της Βουλγαρίας, που μένει και πάλι εκτός κάποιας τελικής φάσης. Μόνο μαθηματικές πιθανότητες για κάτι καλό, όμως θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να συμβεί. Οι δύο σερί ήττες με Ιταλία και Νορβηγία την έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς σε αυτά τα ματς δεν μπόρεσε να σκοράρει, χάνοντας με το ίδιο 1-0. Επίσης, έχει να πετύχει έστω και ένα γκολ εδώ και τρεις επίσημες αναμετρήσεις. Τραυματίες οι δύο γκολκίπερ Μιχαϊλοφ (31 συμ.), Στογιάνοφ (14 συμ.), αλλά και ο φορ Μποζίνοφ (43 συμ./6 γκολ).
Εκτός: 2-0-2
Γκολ: 7-9
Τελευταία 5: 1-2-2
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Δύσκολα να γκελάρει η Κροατία, που θα προσπαθήσει παράλληλα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Προτιμότερο το over 2,5 στο 2,00 από την Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση