20.00 ΑΠΟΕΛ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΑΠΟΕΛ: Μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο το ντέρμπι με την ΑΕΛ Λεμεσού και επιβλήθηκε με το ευρύ 6-0 το απόγευμα του Σαββάτου για το πρωτάθλημα. Δείχνει να είναι το «αφεντικό» εντός Κύπρου, όμως στο Europa League δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των περασμένων ετών που εντυπωσίαζε στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα προέρχεται από δύο ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές του ομίλου από Σάλκε και Σπάρτα Πράγας, χωρίς καν να σκοράρει. Σαφώς και αν θέλει να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να κερδίσει σήμερα τον Αστέρα Τρίπολης. Τιμωρημένος ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Ντε Βινσέντι (6 συμ./ 5γκολ) και τραυματίες οι επιθετικοί Σωτηρίου (4 συμ.) και Αλεξάνδρου (1 συμ.).
Εντός: 0-0-1
Γκολ: 0-5
Τελευταία 5: 0-0-2
ΑΣΤΕΡΑΣ Τ.: Σε ακόμη μία αγωνιστική δεν μπόρεσε να φτάσει εκεί που ήθελε, μένοντας στο 1-1 με αντίπαλο την Ξάνθη εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Η κόκκινη που δέχθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στοίχισε στον Αστέρα, που ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Όσον αφορά την Ευρώπη έχει μονάχα έναν βαθμό στον όμιλο, την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Σπάρτα Πράγας και θα ήθελε κάτι καλό σίγουρα σήμερα στην Κύπρο και το ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Τραυματίες ο τερματοφύλακας Κοσίτσκι (1 συμ.) και ο στόπερ Γκοϊάν (2 συμ.).
Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 1-5
Τελευταία 5: 0-1-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Ισορροπημένο ζευγάρι, αν και ο Αστέρας Τρίπολης δεν μας τα λέει καθόλου καλά τελευταία. Με ρίσκο στην ισοπαλία και το 3,30 από τον Stoiximan.

22.05 ΠΑΟΚ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΠΑΟΚ: Μπορεί να έβαλε τρία τέρματα στον Ηρακλή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης την Κυριακή, ωστόσο η άμυνα και ο τερματοφύλακας του ήταν σε κακή βραδιά για να μείνει στο τέλος στο ισόπαλο 3-3. Ακόμη ψάχνουν να βρουν την αγωνιστική τους ταυτότητα οι «ασπρόμαυροι», καθώς έγιναν αρκετές αλλαγές κατά την περίοδο του καλοκαιριού. Στον όμιλο του Europa League μετρούν δύο ισοπαλίες και μια νίκη σήμερα θα αυξήσει σε μεγάλο βαθμό της ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση. Αρκετές αλλαγές αναμένονται από τον προπονητή Τούντορ, ενώ ούτως ή άλλως εκτός λόγω τραυματισμών είναι οι δεξιοί μπακ Κίτσιου (6 συμ./1 γκολ), Κωνσταντινίδης (4 συμ./1 γκολ), ενώ από τον πάγκο θα ξεκινήσει ο φορ Μπερμπάτοφ.
Εντός: 0-1-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 0-2-0
ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Πάλι καλός και ο βαθμός της ισοπαλίας για την Κράσνονταρ, έτσι όπως εξελίχθηκε το εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα με την Ανζί, αφού έχανε με 2-0 και έφερε το ματς στα ίσα με δύο γκολ στο 79′ και 80′. Έτσι, επικεντρώνεται πλέον στις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, όπου έχει ηττηθεί μέχρι στιγμής από Ντόρτμουντ και έχει κερδίσει 2-1 την Καμπάλα την προηγούμενη αγωνιστική. Απρόβλεπτη μέχρι στιγμής, αλλά αρκετά δυνατή σαν σύνολο και ομάδα. Εκτός αποστολής έμεινε ο μέσος Περέιρα (5 συμ.).
Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 3-3
Τελευταία 5: 1-0-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Πολύ δύσκολο ματς για τον ΠΑΟΚ, αφού η Κράσνονταρ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πιο προσεχτικός σήμερα ο ΠΑΟΚ και το under 2,5 πληρώνει 1,68 στην Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση