» » » » » » Πιστός «στρατιώτης» o Μαρκίζιο.


Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο δεν το… κουνάει από τη Γιουβέντους!
Τι κι αν κατά καιρούς έχει δεχθεί προτάσεις από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης; Ο Ιταλός άσος παραμένει σταθερά κάτοικος Τορίνου, κάτι που θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με τον τεχνικού διευθυντή της «Γιούβε».
«Λαμβάνουμε πολλές προτάσεις για τους παίκτες μας, όμως εμείς συνηθίζουμε να αγοράζουμε, όχι να πουλάμε. Ανανεώσαμε το καλοκαίρι το συμβόλαιο του Μαρκίζιο, οι δεσμοί μας είναι δυνατοί και πιστεύω ότι αρχικός στόχος του Κλαούντιο είναι να τελειώσει την πορεία του εδώ», ανέφερε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε ο Τζουζέπε Μαρότα, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να προηγείται ο ιταλικός σύλλογος στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Γερμανούς προσφέρεται σε απόδοση 1.83 στο πάμε στοίχημα.
Όσο για τον Πολ Πογκμπά και τις προτάσεις που έχει δεχθεί η Γιουβέντους για τον ταλαντούχο επιθετικό; Ο Μαρότα σημείωσε:
«Τις έχουμε απορρίψει όλες. Ο Πολ αποτελεί κληρονομιά για το σύλλογο. Ίσως τον έχουμε «φορτώσει» με πολλές ευθύνες, όμως αυτό θα τον βοηθήσει να μεταμορφωθεί σε ηγέτη».

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση