» » » » » » » Ισπανία: Για το διπλό στην Γρανάδα η Ατλέτικο Μαδρίτης


Στοιχηματική ανάλυση για την Πριμέρα Ντιβιζιόν της Ισπανίας Γρανάδα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Δείτε τις προβλέψεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Πριμέρα Ντιβιζιόν στην Ισπανία για το Σάββατο 05/12/2015

Προϊστορία: 0-2-6
Πέρυσι: ΓΡΑΝΑΔΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-0
ΓΡΑΝΑΔΑ: Σε ένα παιχνίδι που έγιναν πολλά, κατάφερε να σώσει στο τέλος την ισοπαλία κόντρα στην Μάλαγα (2-2), εκτός έδρας, εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Βρέθηκε μάλιστα πίσω στο σκορ με 2-0, όμως βρήκε τις λύσεις από το 80′ και μετά και έσωσε τουλάχιστον τον πόντο. Ότι μαζεύει εκτός έδρας η ομάδα της Ανδαλουσίας είναι θετικό, αφού παραμένει πάντα σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση. Πάντως έχει βελτιωθεί αρκετά, καθώς έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα εφτά τελευταία για το πρωτάθλημα (1-5-1). Πλέον πρέπει να βρει και περισσότερες νίκες στην συνέχεια, όμως σήμερα έχει πραγματικά δύσκολο έργο απέναντι στην δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης. Τραυματίας ο μέσος Χάβι Μάρκεζ (13 συμ.).
Εντός: 1-2-3
Γκολ: 15-22
Τελευταία 5: 1-3-1
ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Ακόμη μία οριακή νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης, αυτή την φορά απέναντι στην Εσπανιόλ εντός έδρας με 1-0. Και πάλι ο Γκριεζμάν ο σκόρερ του αγώνα και μάλιστα το γκολ του ήρθε μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Τρίτη διαδοχική νίκη για τους «ροχιμπλάνκος» με το συγκεκριμένο σκορ, έχοντας βέβαια και πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά. Βαθμολογικά έχουν προσπεράσει την Ρεάλ Μαδρίτης και βρίσκονται στην δεύτερη θέση, στο -4 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Σαφώς και έχει τον πρώτο λόγο και σήμερα εναντίον της Γρανάδα. Εκτός λόγω τραυματισμών ο μέσος Τιάγκο (13 συμ./1 γκολ) και ο φορ Τζάκσον Μαρτίνεζ (11 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 4-1-1
Γκολ: 18-6
Τελευταία 5: 4-1-0

Προβλέψεις στοιχήματος για το Γρανάδα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Ούτε με αίτηση δεν δέχεται γκολ τελευταία η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Γρανάδα, μόνο επιθετική ομάδα δεν είναι. Λογικό το under 2,5 και το 1,53 στην Goalbet.
Δείτε επίσης τις αναλύσεις στοιχήματος για την Πριμέρα

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση