» » » » » » » Ολλανδία: Με κεκτημένη ταχύτητα με Ρόντα η Αϊντχόφεν


Στοιχηματική ανάλυση για την Eredivisie στην αναμέτρηση Αϊντχόφεν – Ρόντα

Δείτε προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Eredivisie στην Ολλανδία για το Σάββατο 12/12/2015
Προϊστορία: 24-11-11
Πέρυσι: –
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Παρότι όλα έδειχναν να χάνονται με το 0-1 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από εκεί και έπειτα πήρε μπρος και με την ανατροπή με 2-1 εντός έδρας, πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους «16» του Champions League, αφήνοντας εκτός θεσμού την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύσκολη επίσης αναμέτρηση στο Άρνεμ, όμως τέλος καλό, όλα καλά για την ομάδα του Κοκού, που κέρδισε με 1-0 στο 90′, χάρη σε τέρμα του Χέντρικς στο 90′. Εξάλλου δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλειες ακόμη, αφού ο πρωτοπόρος Άγιαξ απέχει στο +4. Πάντως δείχνει καλά και έχει ηττηθεί μόλις μια φορά (10-4-1) στην φετινήEredivisie. Γνωστές πλέον οι απουσίες του αριστερού μπακ-χαφ Βίλεμς και του εξτρέμ Νάρσινγκ (13 συμ./3 γκολ).
Εντός: 5-1-0
Γκολ: 38-16
Τελευταία 5: 4-1-0
ΡΟΝΤΑ: Αυτή την φορά απέφυγε την ήττα η Ρόντα, μένοντας στο 0-0 με αντίπαλο την πάντα υπολογίσιμη Γκρόνινγκεν. Δεν είχε εύκολο εμπόδιο να αντιμετωπίσει, οπότε στο τέλος αρκέστηκε με τον πόντο της ισοπαλίας. Το κακό είναι ότι έχει να κερδίσει 11 ολόκληρες αγωνιστικές και υποχώρησε σημαντικά στον πίνακα της βαθμολογίας. Με 11 γκολ ενεργητικό διαθέτει την χειρότερη επιθετική επίδοση της κατηγορίας, ενώ μέσα σε όλα, έρχεται σήμερα και το πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την φορμαρισμένη Αϊντχόφεν και δύσκολα να αποκομίσει κάτι καλό από την αναμέτρηση. Τραυματίες παραμένουν ο μέσος Νόορ (9 συμ.) και ο φορ Γιούριτς (7 συμ./3 γκολ).
Εκτός: 1-1-4
Γκολ: 11-26
Τελευταία 5: 0-2-3

Προγνωστικά για το Αϊντχόφεν – Ρόντα

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και η Αϊντχόφεν αναμένεται να έχει εύκολο βράδυ στο γήπεδο της. Κρατάμε το no goal στο 1,60 από τον Stoiximan.
Δείτε επίσης για τις στοιχηματικές αναλύσεις στην Ολλανδία

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση