Στοιχηματική ανάλυση για την Ligue 1 στην Γαλλία Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν

Δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν της Γαλλίας για την Κυριακή 13/12/2015
Προϊστορία: 16-15-18
Πέρυσι: ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΛΙΟΝ 1-1
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Αν και είχε πετύχει εδώ και καιρό τον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League, αυτό δεν την εμπόδισε σε καμία περίπτωση να πετύχει ακόμη μία νίκη στον θεσμό, κερδίζοντας την Σαχτάρ Ντόνετσκ εντός έδρας με 2-0. Στο πρωτάθλημα, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις σημαντικές απουσίες της Νις και πέρασε νικηφόρα από τη Νίκαια με το πειστικό 3-0. Σε καλή βραδιά βρέθηκε ο σταρ Ιμπραϊμοβιτς, που σκόραρε δύο τέρματα, ενώ σέρβιρε και το τρίτο. Συνέχισε έτσι την προέλαση της στην κορυφή του Σαμπιονά και μάλιστα η διαφορά από την δεύτερη θέση είναι στους 15 βαθμούς. Επίσης, παραμένει αήττητη στις 17 πρώτες αγωνιστικές (14-3-0). Συνεχίσουν εκτός ο μέσος Βεράτι (10 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Παστόρε (8 συμ./1 γκολ).
Εντός: 6-1-0
Γκολ: 4-8
Τελευταία 5: 4-1-0
ΛΙΟΝ: Νίκη χωρίς αντίκρισμα για την Λιόν στο «Μεστάγια» επί της Βαλένθια με 2-0, αφού έμεινε στην τέταρτη θέση του ομίλου της και αποκλείστηκε από κάθε άλλη Ευρωπαϊκή διοργάνωση για φέτος. Όσον αφορά το Σαμπιονά, βρίσκεται σε κακή φόρμα, καθώς έχασε και από τη νεοφώτιστη Ανζέ εντός έδρας με 2-0. Δέχθηκε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, μην έχοντας απάντηση σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Τρίτη ήττα στην τελευταία τετράδα αγώνων πρωταθλήματος για την Λιόν, που βρίσκεται στην χειρότερη δυνατή κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν. Μέσα σε όλα έρχεται και το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν. Εξαιρετικά αμφίβολος ο πρώτος σκόρερ Λακαζέτ (15 συμ./6 γκολ).
Εκτός: 3-3-2
Γκολ: 21-16
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά στοιχήματος για το Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει πολλά σκαλιά πιο πάνω φέτος. Προτιμότερο το over 2,5 στο 1,62 από την Goalbet.
Δείτε επίσης τις αναλύσεις για το πάμε στοίχημα στα ματς

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση