» » » » » » » » Ευνοεί το πάμε στοίχημα η τελευταία αγωνιστική


Ευνοεί το πάμε στοίχημα η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ

Μετά το No Bet της Δευτέρας, και το 3 στα 4 της Κυριακής που χάθηκε μόνο το γκολ γκολ στα Γιάννενα, σήμερα διεξάγεται η έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ εμείς εκτός από το να απολαύσουμε τα παιχνίδια θα ποντάρουμε στο πάμε στοίχημα τα ματς με βάση την αναγκαιότητα των ομάδων αλλά και εκμεταλλευόμενοι την ενδεχόμενη αδιαφορία τους. Ας δούμε αναλυτικά παρακάτω τις εκτιμήσεις στο πάμε στοίχημα.

Στήριγμα η Παρί Σεν Ζερμέν και Γαλατασαράϊ

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί τη Σαχτάρ για την τελευταία αγωνιστική του 1ουομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση ως δεύτεροι, όμως δεν είναι ομάδα που θα αδιαφορήσει κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Από την άλλη, οι Ουκρανοί χρειάζονται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σαχτάρ προκειμένου να καταλάβουν την τρίτη θέση του ομίλου και να συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν διαθέτει την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης με μόλις ένα γκολ παθητικό σε 5 ματς και η Σαχτάρ αναμένεται να τα βρει μπαστούνια στο Παρίσι, παρότι είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα. Στο 1,44 προσφέρεται ο άσος, στον Stoiximan.
Για τον τρίτο όμιλο στην Τουρκία η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται την Αστάνα, οι δύο ομάδες και μαθηματικά δεν μπορούν να συνεχίσουν στον θεσμό αλλά διεκδικούν την Τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Τον πρώτο λόγο για την Τρίτη θέση έχει η Γαλατα που έχει 4 βαθμούς έναντι 3 βαθμών της Αστάνας, οπότε της αρκεί να μην χάσει σήμερα. Με την βοήθεια της έδρας της η Γαλατά και εκμεταλλευόμενη την αναγκαιότητα της Αστάνα για νίκη αναγκάζοντας την να ανοιχτεί μπορεί να πάρει την νίκη που βρίσκεται σε απόδοση 1,53 στην Vistabet.gr στο πάμε στοίχημα.

Τον πρώτο λόγο Αϊντχόφεν και Γιουβέντους

Για τον πολύ ανοικτό 2ο όμιλο η Αϊντχόφεν το «Φίλιπς Αρένα» θα υποδεχτεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θέλει μόνο την νίκη για να πάρει την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλει μόνο το τρίποντο για να τα καταφέρει, εκτός κι αν η Γιουνάιτεντ την ίδια ώρα χάνει στη Γερμανία τότε θα της αρκεί και η ισοπαλία. Η βαθμολογία του ομίλου είναι:
  1. Bόλφσμπουργκ 9 (6-4)
  2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 8 (5-4)
  3. Αϊντχόφεν 7 (6-6)
  4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (4-7)
Από την άλλη μεριά τα πράγματα είναι απλά για την ΤΣΣΚΑ, θέλει κι αυτή μόνο τη νίκη για να συνεχίσει στο Γιουρόπα και να αφήσει τέταρτη την Αϊντχόφεν. Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αφού ηττήθηκε στο ματς πρωταθλήματος από την Άμκαρ με 2-0 πραγματοποιόντας πολύ μέτρια εμφάνιση. Επιπλέον, η ΤΣΣΚΑ έχει ένα αρνητικό ρεκόρ, δέχεται γκολ για 25 ματς σερί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ισχυρότερο το κίνητρο της Αϊντχόφεν και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση σε σχέση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στο 1,93 ο άσος από τον Stoiximan.
Στον 4ο όμιλο η Σεβίλλη, που κινδυνεύει να μην εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, φιλοξενεί την Γιουβέντους που έχει προκριθεί στην επόμενη φάση και θέλει μόλις έναν βαθμό για να εξασφαλίσει τηνπρώτη θέση του ομίλου. Η Σεβίλλη χρειάζεται μόνο νίκη με τη Γιουβέντους και παράλληλα να μην κερδίσει η Γκλάντμπαχ στο Μάντσεστερ για να «κλέψει» την 3η θέση και να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Αναγκασμένη να ανοιχτεί η Σεβίλλη, τελευταία φορά που το έκανε αυτό δέχτηκε 4 γκολ από την Μαν. Σίτι. Η Γιουβέντους έρχεται από ένα σερί θετικών εμφανίσεων και πέντε διαδοχικές νίκες και μόλις μία ήττα στα 13 τελευταία ματς, σήμερα αναμένουμε η Γιουβέντους να μην χάσει και θα προτείνουμε το διπλό σε draw no bet με απόδοση 2,05 στην Sportingbet.gr.

Παιχνίδι με over under και goal-goal

Στο φινάλε του 3ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μπενφίκα και η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ισόβαθμες στους 10 βαθμούς και να μάχονται για την 1η θέση που θα τους εξασφαλίσει καλύτερη κλήρωση στην επόμενη φάση των 16. Η Ατλέτικο από την ήττα της στο «Βιθέντε Καλντερόν» και μετά τρέχει ένα αήττητο σερί 12 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (9-3-0) όπου επιπλέον στα 8/12 κράτησε και το μηδέν παθητικό. Ωστόσο στη Λισαβόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη ενώ η Μπενφίκα αρκείται και με την ισοπαλία αφού ευνοείται στην ισοβαθμία. Περιμένουμε ματς σκοπιμότητας και θα πάμε με τα λίγα γκολ και το under 2,5 που προσφέρεται σε απόδοση 1.55 στην mybet.gr
Στο αδιάφορο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάλμε θα πάμε το over 3,5 σε απόδοση 1,55 στις εταιρείες στοιχημάτων για το πάμε στοίχημα.
Στο άλλο ματς του 2ου ομίλου που αναμετρώνονται οι δύο πρωτοπόροι η Βόλφσμπουργκ με 9 βαθμούς και η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ με 8 βαθμούς, αναμένουμε πολύ κλειστό ματς με λίγα γκολ. Ένα βαθμό θέλει η Βόλφσμπουργκ για να «σφραγίσει» την πρόκριση στους «16» για πρώτη φορά στην ιστορία της, αν τον κατακτήσει έχει και πάρα πολλές ελπίδες να τερματίσει και πρώτη στον όμιλο. Μόνο τη νίκη χρειάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να περάσει στην επόμενη φάση, σε διαφορετικό αποτέλεσμα θα είναι άμεσα εξαρτώμενη από το ματς της Αϊντχόφεν με την ΤΣΣΚΑ. Το under 2,5 έχει τον πρώτο λόγο με απόδοση 1,75 στην Goalbet.
Τέλος, στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ αναμένουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αφού δεν χάσει η Γιουβέντους το ματς είναι ουσιαστικά αδιάφορη χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Οι δύο ομάδες διαθέτουν καλές επιθετικές γραμμές αλλά και ευάλωτες αμυντικές γραμμές, οπότε το γκολ γκολ μπορεί να έρθει σχετικά εύκολα. Γκολ και γκολ με απόδοση 1,50 στην Interwetten.gr

Προγνωστικά στο στοίχημα πάμε στοίχημα

  • Παρί Σεν Ζερμέν – Σαχτάρ # 1 με απόδοση 1,44 (Stoiximan.gr)
  • Σεβίλλη – Γιουβέντους #2 DNB με απόδοση 2,05 (Sportingbet.gr)
  • Γαλατάσαραϊ – Αστάνα #1 με απόδοση 1,53 (Vistabet.gr)
  • Αϊντχόφεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας #1 με απόδοση 1,93 (Stoiximan.gr)

Προγνωστικά πάμε στοίχημα over – under 2,5 και goal-goal

  • Μπενφίκα – Ατλέτικο Μαδρίτης #under 2.5 με απόδοση 1,55 (MyBet.gr)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μάλμε #over 3,5 με απόδοση 1,53 (Sportingbet.gr)
  • Βόλφσμπουργκ – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ #under 2,5 με απόδοση 75 (Goalbet.gr)
  • Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ #goal-goal με απόδοση 1,50 (Interwetten.gr)
Βρείτε εδώ όλες τις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων στην Ελλάδα

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση