» » » » » » » » » Πως θα δείτε σε ζωντανή αναμετάδοση αγώνες μέσω live streaming από τις εταιρίες στοιχημάτων


Πως θα δείτε σε ζωντανή αναμετάδοση αγώνες μέσω live streaming από τις εταιρίες στοιχημάτων

Με την συνεχόμενη τεχνολογική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, μας δίνεται η δυνατότητα να απολαμβάνουμε πολλές extra υπηρεσίες από τις διαδικτυακές επιχειρήσεις και όχι μόνο, όπως συμβαίνει τελευταία με τις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν στις πλατφόρμες τους μια ολοκληρωμένη εμπειρία στοιχήματος στα μέλη τους, αφού διαθέτουν δωρεάν σε live streaming ζωντανή αναμετάδοση αγώνωνσχεδόν από όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα του κόσμου. Πλέον, με μία απλή εγγραφή και μία πολύ μικρή κατάθεση έστω και 5 ευρώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ματς όπως το Ελ Κλάσικο, το Europa League αλλά και το NBA.

Ποίες εταιρίες στοιχημάτων προσφέρουν live streaming αγώνων

Με τον Νόμο 4002/2011, οι εταιρίες στοιχημάτων λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα εφόσον έχουν πάρει αδειοδότηση από το Κράτος. Οι 3 καλύτερες νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες που διαθέτουν live streaming είναι ο Stoiximan.gr, η Sportingbet.gr, η Vistabet.gr. Ας δούμε αναλυτικά τι προσφέρει κάθε εταιρία.
stoiximan1Στην προσπάθειά να προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία στοιχήματος στα μέλη του ο Stoiximan.gr, διαθέτει δωρεάν LIVE Streaming. Μέσω της δωρεάν υπηρεσίας LIVE Stream του Stoiximan.gr, μπορείτε να παρακολουθήσετε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο. Η Primera Division, η Bundesliga, η Ligue 1 και δεκάδες άλλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις μεταδίδονται ζωντανά και δωρεάν μόνο για εσάς. Το μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, το NBA, είναι διαθέσιμο για δωρεάν LIVE Stream μέσω της πλατφόρμας του Stoiximan, ενώ στο πρόγραμμά μας θα βρείτε και μεγάλα τουρνουά τένις.

Κάντε εδώ την εγγραφή σας στον Stoiximan.gr


sportingbet1Η Sportingbet είναι μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών στοιχήματος και προσφέρει υπηρεσίες νόμιμα στην Ελλάδα βάσει του άρθρου 50 § 12 Ν.4002/2011. Η εταιρεία είναι μία από τις παλαιότερες στο χώρο του online στοιχήματος, καθώς ιδρύθηκε το 1998, ενώ από το 2001 είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Μέσω της δωρεάν υπηρεσίας LIVE Stream του Sportingbet.gr, μπορείτε να παρακολουθήσετε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο. Η Primera Division, η Bundesliga, η Ligue 1 και δεκάδες άλλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις μεταδίδονται ζωντανά και δωρεάν μόνο για εσάς.

Κάντε εδώ την εγγραφή σας στην Sportingbet.gr


vistabet1Η Εταιρία Στοιχήματος Vistabet.gr είναι σχετικά νέα μία στο χώρο του online στοιχήματος, η Vistabet είναι το μικρό «αδερφάκι» της Sportingbet και ιδρύθηκε το 2005. Λειτουργεί υπό την Sporting Odds Limited με αδειοδότηση Ηνωμένου Βασιλείου και Μάλτας, ενώ το πόκερ έχει αδειοδοτηθεί στο Γιβραλτάρ.Μέσω της δωρεάν υπηρεσίας LIVE Stream του Sportingbet.gr, μπορείτε να παρακολουθήσετε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο. Η Primera Division, η Bundesliga, η Ligue 1 και δεκάδες άλλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις μεταδίδονται ζωντανά και δωρεάν μόνο για εσάς.

Κάντε εδώ την εγγραφή σας στην Vistabet.gr


Με ποία διαδικασία και με ποίο κόστος θα έχετε πρόσβαση στο live streaming

Κατά αρχήν, απαιτείται να έχετε έναν ενεργό λογαριασμό σε μία από τις παραπάνω 3 στοιχηματικές εταιρίες, τον stoiximan.gr, την sportingbet.gr και την vistabet.gr. Ενεργός λογαριασμός, είναι αυτός που είναι ταυτοποιημένος και υπάρχει υπόλοιπο χρημάτων σε αυτόν. Η διαδικασία είναι να γίνει εγγραφή σε μία από τις εταιρίες αυτές, στην συνέχεια να καταθέσετε ένα μικρό ποσό στον λογαριασμό αυτόν ανάλογα με το ελάχιστο ποσό κατάθεσης, που είναι συνήθως 5 ευρώ και τελειώνεται με την ταυτοποίηση του λογαριασμού, όπου στέλνεται την ταυτότητα σας και έναν λογαριασμό μίας ΔΕΚΟ για να ταυτοποιηθεί ότι είστε υπαρκτό πρόσωπο, αυτά είναι απαραίτητα και ελέγχονται από την Ε.Ε.Ε.Π. που είναι ανεξάρτητη αρχή για τον τζόγο.
Για να δείτε live streaming πηγαίνετε στον αγώνα στο live στοίχημα, εκεί θα σας ανοίξει ένα παράθυρο όπου θα γίνεται η ζωντανή αναμετάδοση σε live streaming.
Οι παίκτες του στοιχήματος, μπορούν να εκμεταλλευτούν και το bonus εγγραφής που προσφέρουν οι εταιρίες και να διπλασιασούν το αρχικό ποσό κατάθεσης εώς 100 ευρώ , αλλά και να απολαύσουν όλες τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες που έχουν κατά καιρούς οι εταιρίες.
Μην ξεχνάτε ότι για όλα τα παραπάνω και στις 3 εταιρίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, αναζητήστε τους πριν την εγγραφή σας.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση