Στοιχηματική ανάλυση για την Serie A της Ιταλίας Γιουβέντους – Νάπολι

Δείτε τις προβλέψεις στοίχημα και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Serie A στην Ιταλία για το Σάββατο 13/02/2016

Προϊστορία: 18-9-10
Πέρυσι: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΝΑΠΟΛΙ 3-1
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά στο τέλος πέτυχε τον σκοπό της στην έδρα της Φροζινόνε και επικράτησε της νεοφώτιστης ομάδας με 2-0. Την λύση αρχικά έδωσε ο Κουαδράδο στο 74′ για να δώσει την μεγάλη ανάσα στην «γηραιά κυρία», ενώ ο φορμαρισμένος Ντιμπάλα «κλείδωσε» τη νίκη στις καθηστερήσεις της αναμέτρησης. Αυτό ήταν το 14ο διαδοχικό τρίποντο για το σύνολο του Αλέγκρι, που παραμένει πάντα στο -2 από την πρωτοπόρο Νάπολι, την οποία θα προσπεράσει σε περίπτωση νίκης, στο μεγάλο σημερινό ντέρμπι. Σημαντική η απουσία του στόπερ Κιελίνι (20 συμ.). Εκτός και ο αμυντικός Κάσερες (6 συμ.), ο μέσος Κεντίρα (12 συμ./3 γκολ), αλλά και ο φορ Μάντζουκιτς (16 συμ./6 γκολ).
Εντός: 8-2-1
Γκολ: 45-15
Τελευταία 5: 5-0-0
ΝΑΠΟΛΙ: Έπαιξε σαν το σκύλο με την γάτα τη νεοφώτιστη Κάρπι στο «Σαν Πάολο», με τον Ιγκουαϊν να δίνει την λύση στο 69′ από το σημείο του πέναλτι για τη νίκη με 1-0. Πολλές ευκαιρίες για τους «παρτενοπέι» στο παιχνίδι, που αυτή την φορά δεν είχαν καλά ποσοστά ευστοχίας, αν και στο τέλος ήταν και πάλι νικημένοι. Οχτώ διαδοχικές νίκες για την ομάδα του Σάρι και τα όνειρα τίτλου καλά κρατούν. Μεγαλύτερη ευκαιρία για να το αποδείξουν οι παίκτες της Νάπολι έχουν σήμερα στο «σπίτι» της δεύτερης Γιουβέντους, που καραδοκεί. Πλήρης η αποστολή του προπονητή Σάρι.
Εκτός: 7-3-2
Γκολ: 53-19
Τελευταία 5: 5-0-0

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Γιουβέντους – Νάπολι

Μεγάλο ντέρμπι, με τη Νάπολι να δείχνει πολύ ικανή ακόμη και για την ζημιά φέτος. Παίρνουμε αποστάσεις και πάμε απλά στο goal/goal, που πληρώνει 1,80 στην Sportingbet.
Δείτε επίσης την στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο ντέρμπι Έμπολι – Φροζινόνε και όλα τα ζωντανά αποτελέσματα από όλα τα πρωταθλήματα

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση