» » » » » » » » » Μάχη πρόκρισης στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

Μάχη πρόκρισης στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός στην επόμενη φάση για το κύπελλο Ελλάδας

Γεία χαρά σε όλους, σήμερα οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι από ματς κυπέλλου που επί το πλείστον κρίνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση και πολύ κοντά στον τελικό, θα αναζητήσουμε το κίνητρο για τα προγνωστικά μας. Στο κύπελλο Ελλάδας στο Περιστέρι γίνεται ο επαναληπτικός Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, ενώ ματς υπάρχουν για το κύπελλο Γαλλίας, Γερμανίας και ο ημιτελικός του Κόπα Ντελ Ρεϊ στην Ισπανία. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά, καλή επιτυχία σε ότι και να επιλέξετε

Τα δίνουν όλα για την πρόκριση Ατρόμητος και Παναθηναϊκός

Στο Περιστέρι θα γίνει ο επαναληπτικός του 0-0 της Λεωφόρου για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος με τις δύο ομάδες να θέλουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ισχύει κανονικά ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Στο πρώτο ματς και οι δύο ομάδες ήταν αρκετά επιφυλακτικές, καμία δεν ήθελε να ρισκάρει και δικαίως το ματς έμεινε στο 0-0, μη δίνοντας σε κανέναν το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.
Ο Ατρόμητος το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ και κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης που του είναι απαραίτητοι για την συνέχεια αφού ξέφυγε με οχτώ βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός σε ένα ματς όπου έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία, γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη με 0-1, με την εμφάνιση των «πρασίνων» να είναι κάκιστη ενώ η Ξάνθη ήταν ιδιαίτερα απειλητική και έχασε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλο γκολ. Στο 50’ αποβλήθηκε ο Ζέκα με απευθείας κόκκινη κάρτα, φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα «τριφύλλι» και σήμερα μαζί με τον τιμωρημένο Κουτρουμπή, που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει και πάλι αρκετούς πονοκεφάλους, αφού θα λείψουν εκτός του Ζέκα και Κουτρουμπή οι κομβικοί Μπουμάλ, και Σάντσεθ, όπως και οι Μαμούτε, Εβανγκελίστα και Πέτριτς που έχει μυϊκό τραυματισμό, ενώ αντίθετα στην αποστολή είναι ο Μπέργκ που μάλλον θα ξεκινήσει στην αρχική σύνθεση και ο στόπερ Τελάντερ που μάλλον θα μείνει στο πάγκο. Όπως, στο πρώτο ματς έτσι και σήμερα αναμένω παιχνίδι με σκοπιμότητες αφού καμία ομάδα δεν θα θέλει να δεχτεί πρώτη γκολ, οπότε το under 2,5 σε απόδοση 1,55 στον stoiximan.gr έχει αξία.

Δίπλα πρόκρισης για Σεντ Ετιέν και Χέρτα

Σε νοκ άουτ αναμέτρηση του κυπέλλου Γαλλίας για τη φάση των 16 η Τρουά υποδέχεται την Σεντ Ετιέν, όπου σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος οι δύο ομάδες οδηγούνται σε ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί στη διαδικασία των πέναλτι.
Χωρίς προπονητή και με υπηρεσιακή τριάδα στον πάγκο παρατάχθηκε η Τρουά στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Μπαστιά για το πρωτάθλημα και έχασε εύκολα με 2-0 και πλέον η αποφυγή του υποβιβασμού είναι πολύ δύσκολη αφού απέχει 15 βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού. Η Τρουά δεν έχει ακόμα νίκη εντός έδρας με ρεκόρ 0-6-7 και σήμερα εκτός είναι ο ηγετικός στόπερ Σονιέ και τιμωρημένος ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Καμύ και ο φορ Περέα (11 αγ.). Από την άλλη η Σεντ Ετιέν πέρασε με 1-4 από την έδρα της Μπορντό πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση, όπως κάνει στα τελευταία ματς, πλέον βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμώντας με την τρίτη Νις. Πολλά τα προβλήματα έχει να αντιμετωπίζει η ουραγός Τρουά, το κύπελλο δεν είναι στους στόχους της, θα πρέπει να δει πως θα παραμείνει στην κατηγορία, η Σεντ Ετιέν είναι πιο ποιοτική ομάδα και μπορεί να πάρει την νίκη – πρόκριση σε απόδοση 2,05 σε απόδοση vistabet.gr.
Σε νοκ-άουτ παιχνίδι για τη φάση των προημιτελικών του κυπέλλου Γερμανίας η Χαϊντενχαϊμ υποδέχεται την Χέρτα που αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.
Η Χάιντενχαϊμ βρίσκεται στην 8η θέση της Β΄Μπουντεσλίγκα έχοντας ισορροπημένο ρεκόρ αποτελεσμάτων και γκολ, την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα 0-1 από την έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Από σπουδαία εμφάνιση προέρχεται η Χέρτα η οποία απέσπασε την εντός έδρας λευκή ισοπαλία από τη Ντόρτμουντ σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε μάλιστα και τις καλύτερες ευκαιρίες για κάποιο τέρμα. Για τους πρωτευουσιάνους ο θεσμός του κυπέλλου αποτελεί βασικό στόχο από την αρχή της χρονιάς και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να τον παραμελήσουν παρά την μέχρι τώρα φοβερή πορεία τους στο πρωτάθλημα. Η Χέρτα βρίσκεται στην τρίτη θέση της Μπουντεσλίγκα με 35 βαθμούς που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Για την Χέρτα το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους της και απέναντι σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας πρέπει να πάρει την νίκη – πρόκριση, το διπλό μας προσφέρεται σε απόδοση 2,05 στην Mybet.gr στα προγνωστικά στοιχημάτος.

Εύκολη πρόκριση για Μπάγερν και Μπαρτσελόνα, μάχη στο Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν

Στο νοκ-άουτ παιχνίδι για τη φάση των προημιτελικών του κυπέλλου Γερμανίας η Μπόχουμ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου με τις δύο ομάδες να έχουν πολλή μεγάλη αγωνιστική διαφορά. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.
Η Μπόχουμ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας βρισκόμενη στην Πέμπτη θέση με 31 βαθμούς, μην έχοντας όμως πολλές ελπίδες για άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της Φράιμπουργκ, είναι αρκετά καλή στο γήπεδο τους με ρεκόρ 5-4-2 και 17-8 γκολ ενώ συνολικά έχει καλή αμυντική λειτουργία δεχόμενη 18 γκολ σε 20 παιχνίδια μέχρι τώρα.  Η Μπάγερν Μονάχου κάνει πλάκα στην Γερμανία και είναι η καλύτερη ομάδα, παρόλο που την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να κε΄ρδισει την Λεβερκούζεν μένοντας στην λευκή ισοπαλία. Εκτός αποστολής για τον Πεπ Γουαρδιόλα οι στόπερ Χάβι Μαρτίνεθ (12 αγών./0 γκολ), Μπόατενγκ (17 αγών./0 γκολ), διαθέσιμοι ο Βιδάλ (20 αγών./2 γκολ) και ο νεοαποκτηθέντας στόπερ Τάσι. Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Ριµπερί (1 αγών./1 γκολ), Μπενάτια (στόπερ, 6 αγών./1 γκολ), Γκέτσε (µεσοεπιθετικός, 7 αγών./1 γκολ). Η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια, η Μπάγερν αναμένεται να πάρει μία εύκολη πρόκριση, χωρίς μεγάλο σκορ όμως, έτσι το διπλό σε συνδυασμό με under 3,5 σε απόδοση 2,30 στην Sportingbet.gr
Για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Copa del Rey ανάμεσα σε Βαλένθια και Μπαρτσελόνα δεν έχουμε να πούμε πολλά πράγματα αφού το 7-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα του πρώτο ματς τα λέει όλα. Η Βαλένθια είναι σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα, την περασμένη αγωνιστική έχασε από την Μπέτις με 1-0 σχετικά εύκολα και έτσι η Βαλένθια αγνοεί το τρίποντο εδώ και 3 μήνες, απέχει πλέον 4 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Μπαρτσελόνα αντίθετα έχει αήττητο 28 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και το rotation πρέπει να θεωρείται δεδομένο με τον Λουίς Ενρίκε να δίνει αγωνιστικές ανάσες σε πολλούς βασικούς παίκτες του. Η Βαλένθια θα θέλει να κάνει μία καλή εμφάνιση και να μην διασυρθεί πάλι, έτσι θα είναι προσεκτική στα αμυντικά στης καθήκοντα ενώ η Μπαρτσελόνα με τις αλλαγές θα είναι άλλη ομάδα, οπότε τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη, το under 2,5 σε απόδοση 2,15 στην Goalbet.gr μπορεί να παιχτεί στα προγνωστικά.
Τέλος, στην νοκ άουτ αναμέτρηση του κυπέλλου Γαλλίας για τη φάση των 16 ανάμεσα στην Λυών και την Παρί Σεν Ζερμέν αναμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τις ομάδες να παλεύουν για την πρόκριση, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος οι δύο ομάδες οδηγούνται σε ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί στη διαδικασία των πέναλτι.
Η Λυών έχει αλλάξει προς το καλύτερο με τον Ζενεζιό στο τιμόνι και έχει ρεκόρ 5-1-3 ανεξαρτήτως διοργάνωσης, δείχνοντας σαφώς καλύτερα στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες πανηγύρισε δύο συνεχόμενες νίκες, αφού πριν το τρίποντο κόντρα στην Ανζέ είχε κερδίσει με το καθαρό 3-0 τη Μπορντό.  Από την άλλη, η ομάδα του Λοράν Μπλαν καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, αφού συμπλήρωσε πια 34 διαδοχικά ματς πρωταθλήματος δίχως ήττα, επίδοση που είναι η κορυφαία στην ιστορία της Λιγκ 1. Η νίκη επί της μισητής Μαρσεϊγ ήταν η 16η συνεχόμενη νίκη για την Παρί ανεξαρτήτως διοργάνωσης και πλέον ο μοναδικός στόχος όσον αφορά το πρωτάθλημα είναι η κατάκτηση του χωρίς ήττα. Την επόμενη εβδομάδα φιλοξενεί την Τσέλσι για το λόγο αυτό, ο Μπλαν πιθανότατα θα προβεί σε αλλαγές φρεσκαρίσματος τόσο στο ματς με τη Λυών, όσο και στο επερχόμενο με τη Λιλ το Σάββατο. Οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση και θα παλέψουν για την πρόκριση, αναμένω κλειστό ματς με τις άμυνες να κυριαρχούν, έτσι το under 2,5 που βρίσκεται σε εξαιρετική απόδοση στο 2,30 στον stoiximan.gr (προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα) έχει αξία και μπορεί να παιχτεί.

Προγνωστικά πάμε στοίχημα ποδοσφαίρου

  • Τρουά – Σεντ Ετιέν # 2 σε απόδοση 2,05 (Vistabet.gr)
  • Χαϊντενχαϊμ – Χέρτα # 2 σε απόδοση 2,05 (Mybet.gr)

Προγνωστικά πάμε στοίχημα σε over under

  • Ατρόμητος – Παναθηναϊκός # under 2,5 σε απόδοση 1,55 (Stoiximan.gr)
  • Μπόχουμ – Μπάγερν Μονάχου # 2 & under 3,5 σε απόδοση 2,30 (Sportingbet.gr)
  • Βαλένθια – Μπαρτσελόνα # under 2,5 σε απόδοση 2,15 (Goalbet.gr)
  • Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν # under 2,5 σε απόδοση 2,30 (Stoiximan.gr)
Βρείτε εδώ όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες με άδεια στην Ελλάδα

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση