Στοιχηματική ανάλυση για τα πλέι οφ στην Σούπερ Λιγκ ΑΕΚ – Πανιώνιος

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Σούπερ Λιγκ στην Ελλάδα για την Παρασκευή 20/05/2016

Προϊστορία: 25-9-8
Πέρυσι: –
ΑΕΚ: Κυπελλούχος Ελλάδος στέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας η ΑΕΚ, μετά τον κερδισμένο τελικό του ΟΑΚΑ το βράδυ της Δευτέρας με 2-1 εναντίον του Ολυμπιακού. Με κεφαλιά ο Μάνταλος έκανε την αρχή, ενώ στην επανάληψη ο Τζεμπούρ το 2-0. Στο 80′ ήρθε η μείωση, αλλά οι παίκτες της Ένωσης έμειναν συγκεντρωμένη και πανηγύρισαν στο τέλος το τρόπαιο, που κατέκτησαν με την επιστροφή τους στο κορυφαίο επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, χρειάζεται νίκες και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, λόγω και της ήττας στην πρεμιέρα από τον ΠΑΟΚ με 2-1 και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της σήμερα απέναντι στον Πανιώνιο. Λείπουν από τα εξτρέμ ο τιμωρημένος Μπαρμπόσα (27 συμ./7 γκολ) και ο τραυματίας Βάργκας (26 συμ./9 γκολ).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανταγωνιστικός και στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ ο Πανιώνιος, όπου έμεινε στο 1-1 εντός έδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό. Παρότι άνοιξε το σκορ με τον Ανσαριφάρντ στις αργές του δεύτερου ημιχρόνου, δεν απέφυγε στην συνέχεια την ισοφάριση, έχοντας πάντως καλή εικόνα στο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι θα διεκδικήσει τις πιθανότητες του στα πέντε ματς που απομένουν και στο τέλος θα δει πόσο ψηλά θα τερματίσει σε αυτήν την διαδικασία. Οι αναμετρήσεις είναι όλες με μεγάλες ομάδες, όπως και το σημερινό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Πλήρης η αποστολή για τον τεχνικό Ουζουνίδη, που θα βρίσκεται και του χρόνου στον πάγκο του συλλόγου.

Προβλέψεις πάμε στοίχημα για το ΑΕΚ – Πανιώνιος

Σε τιμές αουτσάιντερ το αμφίσκορο, όμως οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον από μια φορά στο παιχνίδι. Το goal/goal πληρώνει συγκεκριμένα 2,50 στην Sportingbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση