» » » » » » » Ελλάδα: Ντέρμπι Δικεφάλων με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Στοιχηματική ανάλυση για τα πλέι οφ στην Σούπερ Λιγκ ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Σούπερ Λιγκ στην Ελλάδα για την Κυριακή 29/05/2016
Προϊστορία: 24-10-18
Πέρυσι: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-0
ΑΕΚ: Πολύ γρήγορα έκλεισε την παρένθεση της άσχημης εμφάνισης στην Λεωφόρο, αλλά και ήττας με 3-0 από τον Παναθηναϊκό και απάντησε με 3-1 εντός έδρας, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Αποτελεσμαστική εμφάνιση για την Ένωση, που εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και έφτασε σε ένα σημαντικό τρίποντο. Πλέον ορίζει την τύχη της, αφού με δύο νίκες στα ματς που απομένουν θα τερματίσει στην πρώτη θέση των πλέι οφ και θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο φορ Τζιμπούρ (22 συμ./2 γκολ), ενώ λείπει και ο τραυματίας εξτρέμ Βάργκας (26 συμ./9 γκολ).
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΠΑΟΚ: Έδωσε συνέχεια στο καλό πρόσωπο των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ, αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται με τον Βλάνταν Ίβιτς, κερδίζοντας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες τον Πανιώνιο, με το ίδιο σκορ 2-0. Μέσα σε 25 λεπτά τελείωσε την… δουλειά με δύο γκολ από τον φορ Αθανασιάδη και στην συνέχεια έκανε συντήρηση δυνάμεων, αφού ακολουθούν δύο μεγάλα ντέρμπι. Με δύο ισοπαλίες ο Δικέφαλο παίρνει αυτός την πρώτη θέση, όμως με ήττα σήμερα στο ΟΑΚΑ, τότε οι ελπίδες του λιγοστεύουν αρκετά, ακόμη και με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του Παναθηναϊκού. Μακροχρόνια πλέον τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προβλέψεις στοιχήματος για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Και την παραμικρή υποψία φάσης η ΑΕΚ την κάνει γκολ, ενώ και από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ καλά και είναι σε φόρμα. Λογικό το goal/goal στο 1,91 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση