Στοιχηματική ανάλυση για τον τελικό κυπέλλου Πορτογαλίας Πόρτο – Μπράγκα

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τον αγώνα κυπέλλου στην Πορτογαλία για την Κυριακή 22/05/2016

Προϊστορία: 31-9-8
Πέρυσι: –
ΠΟΡΤΟ: Μετά από χρόνια έμεινε μακριά από την κορυφή και έτσι αρκέστηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πίσω από Μπενφίκα και Σπόρτινγκ. Πλήρωσε την ασταθή πορεία της στο πρωτάθλημα, έχοντας πολλά προβλήματα ακόμη και στα λεγόμενα μικρά ματς. Ποιότητα και καλό ρόστερ υπάρχει πάντως στους «δράκους», που θέλουν να σώσουν αυτήν την δύσκολη σεζόν με την κατάκτηση του κυπέλλου. Προέρχονται από δύο σερί νίκες, με πιο πρόσφατη το 4-0 απέναντι στην Μποαβίστα στο ντέρμπι της πόλης. Αποτέλεσμα που τους δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τον σημερινό τελικό, που θέλουν πάση θυσία να κερδίσουν για να χρυσώσουν… κάπως το χάπι απέναντι σε μια ομάδα στα μέτρα τους. Πλήρης η αποστολή, καθώς όλοι οι βασικοί ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΜΠΡΑΓΚΑ: Μπορεί να χαρακτηριστεί και αιώνια τέταρτη δύναμη της Πορτογαλίας και δεν παρέκκλινε καθόλου από αυτή την θέση ούτε και φέτος. Μονίμως κάτω από τις τρεις «μεγάλες» της χώρας, αλλά συχνά πυκνά κάνει το βήμα παραπάνω, τουλάχιστον στις υπόλοιπες διοργανώσεις, όπως είναι και η φετινή της συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου. Σε αντίθεση με την αντίπαλο της την Πόρτο, η ίδια δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση, προερχόμενη από την βαριά εντός έδρας ήττα από την δεύτερη Σπόρτινγκ με 4-0 την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ποινή τιμωρίας για τον στόπερ Άργκους (8 συμ.).
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Πόρτο – Μπράγκα

Σε καλύτερη κατάσταση η Πόρτο, που έχει καλύτερο ρόστερ και περισσότερες λύσεις σαν ομάδα. Όχι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από την άλλη πλευρά η Μπράγκα. Αναμενόμενα φαβορί ο άσος και προσφέρεται στο 1,73 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση