» » » » » » » Ελλάδα: Στις λεπτομέρειες το Πανιώνιος – ΠΑΟΚ

Στοιχηματική ανάλυση για τα πλέι οφ στην Σούπερ Λιγκ Πανιώνιος – ΠΑΟΚ

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Σούπερ Λιγκ στην Ελλάδα για την Δευτέρα 23/05/2016

Προϊστορία: 9-10-25
Πέρυσι: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟΚ 3-1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Του έλειψε η έμπνευση από το κέντρο και μπροστά στο ΟΑΚΑ και δεν απέφυγε την ήττα από την κυπελλούχο ΑΕΚ με 1-0. Το μοιραίο όπως αποδείχθηκε τέρμα σημειώθηκε στο 57΄ της αναμέτρησης, με τους «κυανέρυθρους» να μην βρίσκουν στην συνέχεια απάντηση και τουλάχιστον την ισοφάριση. Έτσι, έμειναν στον έναν πόντο της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στην τελευταία θέση του σχετικού πίνακα. Σίγουρα, οι περιορισμένες λύσεις από τον πάγκο, κάνουν πολύ δύσκολο το έργο του Μαρίνου Ουζουνίδη, τώρα στο τέλος της χρονιάς. Πάντως ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΠΑΟΚ: Πιο σοβαρός από ποτέ την φετινή αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΟΚ και παρότι αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές για 70 λεπτά, απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του Παναθηναϊκού με σκορ 1-1. Στο 46′ πίσω στο σκορ, όμως ο Χαρίσης λίγα λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσα για το τελικό αποτέλεσμα. Καλό το ξεκίνημα για τον Δικέφαλο στην διαδικασία των πλέι οφ, αφού στις δύο πρώτες αγωνιστικές, κέρδισε εντός έδρας την ΑΕΚ με 2-1 και έφερε ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό εκτός. Με πολλές ελπίδες για την πρώτη θέση συνεχίζει και στα ματς που απομένουν, ενώ πολύ καθοριστικά θα είναι τα δύο κολλητά με τον Πανιώνιο. Νωρίτερα στην Σλοβακία ο μέσος Σάμπο (14 συμ.), που δεν υπολογίζεται, ενώ ποινή τιμωρίας εκτίουν οι μέσοι Τζιόλης (29 συμ./2 γκολ), Κάτσε (20 συμ.). Χάνει τα ματς που απομένουν ο τραυματίας μεσοεπιθετικός Ζάιρο (15 συμ./1 γκολ), ενώ λείπει εδώ και καιρό ο δεξιός μπακ Κωνσταντινίδης (9 συμ.).
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προβλέψεις πάμε στοίχημα για το Πανιώνιος – ΠΑΟΚ

Δεν θέλει και δεύτερη μαζεμένη ήττα ο Πανιώνιος, που ούτως ή άλλως δυσκολεύεται να σκοράρει. Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει η ισοπαλία και πληρώνει 3,25 στην Sportingbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση