» » » » » » » Ισπανία: Με στόχο την άνοδο Ταραγόνα και Οσασούνα

Στοιχηματική ανάλυση για την Σεγούντα Ντιβιζιόν της Ισπανίας Ταραγόνα – Οσασούνα

Δείτε τις προβλέψεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τον αγώνα Ταραγόνα – Οσασούνα της Σεγούντα Ντιβιζιόν στην Ισπανία για την Τετάρτη 25/05/2016

Προϊστορία: 0-1-2
Πέρυσι: ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ 2-3
ΤΑΡΑΓΟΝΑ: Τώρα που σοβάρεψε η κατάσταση και η κάθε αναμέτρηση «καίει», η Ταραγόνα δηλώνει παρών και είναι έτοιμη να διεκδικήσει απευθείας την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Τελευταία της επιτυχία, το διπλό που έβγαλε στο γήπεδο της Σαραγόσα με 1-0, χάρη στο τέρμα του Ναράνιο στο 83′ από το σημείο του πέναλτι. Έτσι, συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές αήττητη, ενώ δεν δέχθηκε γκολ στις δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Στο -1 πλέον από την δεύτερη Λεγκανές και όλα θα κριθούν στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος. Μεγάλο ματς και το σημερινό με την Οσασούνα, που έρχεται λίγο πιο κάτω βαθμολογικά. Μόνο επιστροφές για σήμερα, με τον προπονητή Μορένο να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.
Εντός: 10-7-2
Γκολ: 52-40
Τελευταία 5: 3-2-0
ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Μεγάλη ανατροπή για την Οσασούνα στο «κάστρο» της, κερδίζοντας εντός έδρας την Νουμάνθια με 3-2. Στο 15′ πίσω στο σκορ με 2-0, όμως στο επόμενο λεπτό μείωσε με τον Μερίνο, ενώ το ματς γύρισε στο 76′ με τον Τόρες και τον Μερίνο και πάλι στο 89′ του αγώνα. Με αυτό, το τρίποντο οι Βάσκοι εδραίωσαν την παρουσία τους στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, ενώ αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, αρκεί να βγάλουν διπλό σήμερα στην έδρα της τρίτης Ταραγόνα. Επίσης, μετρούν αήττητο εννιά αγωνιστικών και είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Κομπλέ θα παρατάξει σήμερα την ομάδα του ο προπονητής Μαρτίν.
Εκτός: 7-4-8
Γκολ: 40-36
Τελευταία 5: 3-2-0

Προγνωστικά στοιχήματος για το Ταραγόνα – Οσασούνα

Σημαντικό ματς, αφού οι δύο ομάδες διεκδικούν άνοδο και δείχνουν να είναι καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Λογικό το under 2,5 στο 1,53 από την Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση