Στοιχηματική ανάλυση για την φιλική αναμέτρηση εθνικών ομάδων Τσεχία – Ρωσία

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τον φιλικό αγώνα Τσεχία – Ρωσία για την Κυριακή 01/06/2016

Προϊστορία: 0-1-1
Πέρυσι: –
ΤΣΕΧΙΑ: Ακόμη σκοράρει απέναντι στην Μάλτα η Τσεχία, στο προηγούμενο φιλικό της παιχνίδι, που διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες και το νικηφόρο 6-0 τα λέει όλα. Μπορεί η αντίπαλος να ήταν χαμηλότερης δυναμικής, όμως έδειξε σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο, ενόψει και του Euro στην Γαλλία, που ξεκινά εξάλλου σε λίγες ημέρες. Μάλιστα, σε αυτό το παιχνίδι σκόραραν έξι διαφορετικοί ποδοσφαιριστές, παρουσιάζοντας επιθετικό πλουραρισμό. Το ευχάριστο για τον τεχνικό Βρμπα είναι πως δεν αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες στην αποστολή του, που απαρτίζεται από ένα κράμα έμπειρων με ταλαντούχων παικτών. Σαφώς και ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει στο σημερινό φιλικό απέναντι στην Ρωσία.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΡΩΣΙΑ: Αν και δεν το συνηθίζει, παρουσίασε πολλές αμυντικές αδυναμίες στο δύσκολο φιλικό τεστ με την Γαλλία, χάνοντας πριν από δύο μήνες με 4-2. Αυτή ήταν η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για τους Ρώσους, που προετοιμάζονται και αυτοί με την σειρά τους για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που έρχεται σε κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα. Στα προκριματικά τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του ομίλου τους, πίσω μονάχα από την εκπληκτική Αυστρία. Ο προπονητής Σλούτσκι δεν έχει στις κλήσεις του τον μέσο Τζαγκόεφ (49 συμ./9 γκολ), ενώ εκτός έμειναν οι έμπειροι Ζιρκόφ (68 συμ./2 γκολ), Κερζάκοφ (91 συμ./30 γκολ). Στο Euro κληρώθηκε με Αγγλία, Ουαλία και Σλοβακία, ένας άκρως απαιτητικός όμιλος.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Τσεχία – Ρωσία

Αμφίρροπο και ενδιαφέρον φιλικό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες στο Τιρόλ της Αυστρίας, που παρουσιάζουν επιθετικές αρετές. Το over 2,5 στο 2,40 από την Expekt.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση