Στοιχηματική ανάλυση για το Euro 2016 Σουηδία – Βέλγιο

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Euro 2016 της Τετάρτης 22/06/2016

Προϊστορία: 2-1-4
Πέρυσι: –
ΣΟΥΗΔΙΑ: Για 87 λεπτά κρατούσε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Ιταλία, εντούτοις μια αδυναμία στο μαρκάρισμα του Έντερ, έφερε το γκολ της ήττα με 1-0. Απογοήτευση μετά από αυτό για την Σουηδία, που δέχθηκε μικρή σχετικά πίεση από την αντίπαλο σε μεγάλο ποσοστό. Με τον πόντο που έχει από την πρεμιέρα και το 1-1 κόντρα στην Ιρλανδία, είναι αναγκασμένη να ψάξει μονάχα τη νίκη σήμερα απέναντι στο Βέλγιο και στο τέλος να δει τι έχει καταφέρει. Βέβαια, το εμπόδιο αυτό μόνο εύκολο δεν είναι για το σύνολο του προπονητή Χάμρεν.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΒΕΛΓΙΟ: Πραγματικό ξέσπασμα για το Βέλγιο στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ιρλανδία και το νικηφόρο 3-0 τα λέει όλα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Λουκάκου να πετυχαίνει το πρώτο και το τρίτο τέρμα της ομάδας του, ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει με κεφαλιά ο μέσος Βίτσελ. Σημαντικό αποτέλεσμα για το σύνολο του Μαρκ Βίλμοτς, που είχε ακούσει πολλά λόγω της ήττας και της μέτριας εμφάνισης στο ματς με την Ιταλία. Πλέον, όλα κρίνονται από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του, αφού και με τον πόντο της ισοπαλίας, κατά πάσα πιθανότητα θα τερματίσει στην δεύτερη θέση του ομίλου.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προβλέψεις πάμε στοίχημα για το Σουηδία – Βέλγιο

Όλα για όλα η Σουηδία, που ούτως ή άλλως αγωνίζεται επιθετικά. Αυτό θα ωφελήσει το Βέλγιο, που είναι κίνδυνος-θάνατος από την μέση και μπροστά. goal/goal (Stoiximan)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση