Στοιχηματική ανάλυση για το Euro 2016 Γερμανία – Ιταλία

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Euro 2016 του Σαββάτου 02/07/2016

Προϊστορία: 5-4-11
Πέρυσι: –
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Την καλύτερη της εμφάνιση στο τουρνουά έκανε την περασμένη Κυριακή η Γερμανία και κέρδισε πολύ άνετα την Σλοβακία με 3-0. Καιρός ήταν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης τα «πάντσερ», που άνοιξαν το σκορ νωρίς με τον Μπόατενγκ, ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν τόσο ο Μάριο Γκόμεζ, όσο και ο εκπληκτικός εκείνη την ημέρα Ντράξλερ. Η κατάλληλη ώθηση για την ομάδα του Λεβ, καθώς τώρα αρχίζουν τα δύσκολα γι’ αυτήν και συγκεκριμένα την αναμέτρηση με την εξαιρετική Ιταλία, όπου θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να την ξεπεράσει. Δεν προέκυψε κάποια σημαντική απουσία.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΙΤΑΛΙΑ: Πρόκειται για την ομάδα, που βγάζει το μεγαλύτερο πάθος μέσα στο γήπεδο και αυτό έχει αντίκρισμα και βάσει των αποτελεσμάτων. Στην φάση των «16» πήρε μια άτυπη ρεβάνς από τον χαμένο τελικό του 2012, πετώντας εκτός διοργάνωσης από τόσο νωρίς την Ισπανία με 2-0. Ιδανική προσέγγιση στον αγώνα από τους ποδοσφαιριστές του Κόντε, που έκλεισαν όλους τους χώρους και δημιούργησαν αρκετές αντεπιθέσεις, ενώ τα γκολ σημείωσαν αρχικά ο Κιελίνι στο πρώτο ημίχρονο και στο φινάλε ο Πελέ. Από το ένα μεγαθήριο στο άλλο όμως για την «σκουάντρα ατζούρα», καθώς στα προημιτελικά έχει απέναντι της την πάντα υπολογίσιμη Γερμανία. Πρόβλημα στο κέντρο για τον Κόντε, αφού τραυματίας είναι ο Ντε Ρόσι (106 συμ./18 γκολ) και τραυματίας ο Μότα (30 συμ./1 γκολ). Δεν προλαβαίνει κατά πάσα πιθανότητα και ο εξτρέμ Καντρέβα.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προβλέψεις πάμε στοίχημα για το Γερμανία – Ιταλία

Μεγάλο ματς και τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Πιο σταθερή η Ιταλία, αλλά και οι Γερμανοί έδειξαν να παίρνουν τα πάνω τους. Το goal/goal στο 2,20 από τον (Stoiximan)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση