Στοιχηματική ανάλυση για το Europa League ΠΑΣ Γιάννινα – Οντ

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Europa League την Πέμπτη 14/07/2016

Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μπορεί να βγήκε έκτος στην βαθμολογία πέρσι, όμως κυνήγησε την υπόθεση αδειοδότησης του Πανιώνιου στην UEFA και είναι η ομάδα που θα παίξει στο Europa League, μπαίνοντας στην μάχη από τον δεύτερο προκριματικό γύρο απέναντι στην Οντ από τη Νορβηγία. Ο περσινός κορμός έχει διατηρηθεί για την ομάδα του Πετράκη, πλην του βασικού μέσου Τσουκαλά, που μετακόμισε στην Τρίπολη και τον Αστέρα. Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν σχεδόν πουληθεί και ο κόσμος του ΠΑΣ αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στις εξέδρες και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο ατού της ομάδας απέναντι σε μία αντίπαλο πιο έτοιμη την δεδομένη χρονική στιγμή.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΟΝΤ: Σε διαρκή άνοδο σε όλους τους τομείς για την Οντ τα τελευταία χρόνια και κυρίως στα αγωνιστικά, φτάνοντας σε σημείο να παίρνει ένα εισιτήριο για το φετινό Europa League. Το καλύτερο είναι πως μπήκε ακόμη πιο δυναμικά στο τρέχων πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω μονάχα από την ισχυρή δύναμη Ρόζενμποργκ. Πέρα από το πρωτάθλημα έχει δώσει και δύο ματς για το Europa League, όπου απέκλεισε σχετικά άνετα την Μάριεχαμν από την Φινλανδία. Με καλή ψυχολογία έφτασε στην Ελλάδα και θέλει να εκμεταλλευτεί ότι έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια της σε αντίθεση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα της δώσει αρκετές ελπίδες για τον επαναληπτικό, που είναι σε μια εβδομάδα στην έδρα της.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προβλέψεις πάμε στοίχημα για το ΠΑΣ Γιάννινα – Οντ

Δύσκολη δοκιμασία για τον ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι σε μια πιο έτοιμη, αλλά και υπολογίσιμη ομάδα όπως είναι η Οντ. Το ρίσκο θα είναι ελάχιστο για τους δύο μονομάχους και θα πάμε με το under 2,5 (Mybet)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση