Στοιχηματική ανάλυση για το Europa League Μπρόντμπι – Παναθηναϊκός

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Europa League την Πέμπτη 25/08/2016

Προϊστορία: –
A’ Ματς: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ 3-0
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ: Απίστευτη εμφάνιση την Κυριακή για την Μπρόντμπι και το 7-0, με το οποίο κέρδισε την Άαρχους εκτός έδρας τα λέει όλα. Βέβαια ωφελήθηκε από το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 16′ και εν συνεχεία η κατάσταση έγινε πιο απλή. Ωστόσο, η υπόθεση πρόκριση για τους ομίλους του Europa League δείχνει σχεδόν μη αναστρέψιμη, αφού ηττήθηκε στην Λεωφόρο με 3-0, εκεί που έπαιζε για μεγάλο χρονικό διάστημα με εννιά ποδοσφαιριστές. Πάντως, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα παλέψουν μέχρι τέλους για ότι καλύτερο και έχουν ως πρώτο πλάνο ένα γρήγορο τέρμα. Τιμωρημένοι ο μέσος Κρόνε και ο γκολκίπερ Ρένοφ, που αποβλήθηκαν στην Λεωφόρο.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Το πρώτο βήμα έγινε για τον Παναθηναϊκό, αφού εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες στην έδρα του και επιβλήθηκε της αξιόμαχης Μπρόντμπι με 3-0. Και αξιόμαχης διότι η εικόνα της ήταν πολύ καλή, μέχρι να μείνει με εννιά ποδοσφαιριστές και τους «πράσινους» να σκοράρουν δύο φορές με τον Μπεργκ και ενδιάμεσα ο Λεντέσμα με πέναλτι. Πλέον, ο στόχος των ομίλων είναι μια ανάσα για την ομάδα του Στραματσιόνι, που μέσα από τα παιχνίδια προσπαθεί να «μοντάρει» το σύνολο και να παρουσιάζει έναν έτοιμο Παναθηναϊκό σε ολόκληρη την σεζόν. Ως γνωστόν για το πρωτάθλημα δεν αγωνίστηκε και είχε όλο το χρονικό διάστημα να προετοιμαστεί. Παρελθόν αποτελεί πλέον ο αριστερός μπακ Νάνο.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προγνωστικά στοιχήματος για το Μπρόντμπι – Παναθηναϊκός

Όλα για όλα η Μπρόντμπι, που ούτως ή άλλως είναι μια επιθετική ομάδα. Στην κόντρα θα βρει τις ευκαιρίες και ο Παναθηναϊκός, καθώς θα επιλέξουμε το over 2,5 στο 2,08 από τον (Stoiximan)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση